LIFESTYLE
Ήβη Αδάμου: “Δεν μου αρέσει η υπερβολική προβολή, με φοβίζει και με προβληματίζει” – Η στάση της για τα social media και τα talent shows

Ήβη Αδάμου: Η σχέση της με τα social media
Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε αρχικά στο πώς βλέπει την έκθεση μέσα από τα social media, τα οποία αποτελούν πλέον εργαλείο δουλειάς για κάθε καλλιτέχνη. «Προσπαθώ να τη διαχειρίζομαι όσο πιο ισορροπημένα γίνεται. Δεν μου αρέσει ούτε η υπερβολική προβολή αλλά ούτε και η υπερβολική εσωστρέφεια», δήλωσε. Παράλληλα, δεν έκρυψε ότι η ίδια θα ένιωθε πιο άνετα σε μια άλλη εποχή, όπου τα social media δεν υπήρχαν. «Αν ζούσα σε μια άλλη εποχή, που δεν υπήρχαν αυτά, ίσως ταίριαζα πιο πολύ. Τώρα πια λίγο με φοβίζουν και με προβληματίζουν, όσο και αν θεωρούνται εργαλείο δουλειάς για πάρα πολύ κόσμο – μέσα σε αυτούς και εγώ», σημείωσε.
Η υπερπροβολή που την προβληματίζει
Για την Ήβη Αδάμου, η υπερβολική έκθεση δεν είναι επιλογή. Αντιθέτως, τη φοβίζει και τη δυσκολεύει. Η ίδια προτιμά να επικοινωνεί τη δουλειά της με μέτρο, επιλέγοντας να μην αφήνει την εικόνα να υπερκαλύπτει την ουσία. Αυτή η στάση την έχει διαφοροποιήσει από άλλους καλλιτέχνες της γενιάς της, καθώς δείχνει πως δίνει μεγαλύτερη αξία στην τέχνη της παρά στην υπερπροβολή της προσωπικής της ζωής.
Από το X-Factor στη θέση του κριτή;
Η καριέρα της ξεκίνησε μέσα από το X-Factor, κάτι που της έδωσε μοναδικές εμπειρίες. Σήμερα, ερωτηθείσα αν θα έλεγε «ναι» σε μια θέση κριτή σε αντίστοιχο talent show, απάντησε με ειλικρίνεια: «Θα έλεγα “ναι” αν ήταν μια φρέσκια μουσική εκπομπή που πραγματικά θα μπορούσα να βοηθήσω και να προσφέρω κάτι ουσιαστικό σε αυτή τη θέση του κριτή. Έχω υπάρξει στην απέναντι πλευρά, οπότε σίγουρα θα έχω και μια περισσότερη εμπειρία στο πώς να διαχειριστώ παιδιά που διαγωνίζονται για το όνειρό τους».
Η εμπειρία της ως διαγωνιζόμενη
Η τραγουδίστρια εξήγησε ότι η συμμετοχή της στο X-Factor την έκανε να καταλάβει καλύτερα τις προκλήσεις που βιώνουν οι νέοι καλλιτέχνες. Η πίεση, η αγωνία, αλλά και η ανάγκη για στήριξη από τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω τους είναι μερικά από τα στοιχεία που κουβαλάει ως εμπειρία και θα μπορούσε να αξιοποιήσει μελλοντικά, αν αναλάμβανε ρόλο κριτή.
Η φιλοσοφία της στη μουσική
Η Ήβη Αδάμου όλα αυτά τα χρόνια δείχνει να παραμένει πιστή στον εαυτό της και στη μουσική της πορεία. Δεν κυνηγά την υπερβολή και τις ακραίες εικόνες στα social media, αλλά επιλέγει μια πιο σταθερή και ισορροπημένη παρουσία. Αυτός είναι και ο λόγος που έχει αποκτήσει ένα σταθερό κοινό που την ακολουθεί με αγάπη και εκτίμηση.

-
ΕΛΛΑΔΑ24 ώρες ago
Ξεκρέμασε το φόρεμα, το πήρε και έφυγε ανενόχλητη (Bίντεο)
-
VIDEO9 ώρες ago
Ορκωμοσία νεοδιόριστων εκπαιδευτικών στη Λάρισα – Μια ξεχωριστή στιγμή με δύο νεογέννητα μωρά
-
ΕΛΛΑΔΑ12 ώρες ago
Μηχανή παρέσυρε και σκότωσε γυναίκα
-
ΕΛΛΑΔΑ20 ώρες ago
Αυτός είναι το ένα από τα τέσσερα “πιτ-μπουλ” της “Φωνής”
-
ΕΛΛΑΔΑ17 ώρες ago
Καμίνια: Η μητέρα των παιδιών είπε ότι ο σύντροφός της πέθανε σε ναυάγιο και λίγο αργότερα ο ίδιος μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ12 ώρες ago
Βόλος: Νεαρός άνδρας έσερνε αιμόφυρτη γυναίκα στη μέση του δρόμου
-
ΕΛΛΑΔΑ13 ώρες ago
Ανείπωτος θρήνος στην κηδεία των δύο 16χρονων που έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο
-
ΕΛΛΑΔΑ23 ώρες ago
Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πανεπιστημίου Πειραιώς