ΜΠΑΣΚΕΤ
KAE Παναθηναϊκός: «Καλούμε τον Πρωθυπουργό να βάλει τέλος στην έλλειψη συντονισμού και να υπογραφεί η σύμβαση»


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Οι “πράσινοι” εξέδωσαν επίσημα ανακοίνωση, με την οποία ενημερώνουν για την πορεία που έχει το θέμα του ΟΑΚΑ και παράλληλα κάνουν έκκληση στην Κυβέρνηση να αναλάβει δράση προκειμένου να υπογραφεί η συμφωνημένη σύμβαση.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Η ΚΑΕ ΠΑναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία κάνει έκκληση στον Πρωθυπουργό της χώρας, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, προκειμένου να αναλάβει δράση για τη διαδικασία της παραχώρησης του ΟΑΚΑ και να υπογραφεί η αντίστοιχη σύμβαση. Οι “πράσινοι” στην ανακοίνωσή τους ενημέρωσαν τον κόσμο για την πορεία που έχει το θέμα του γηπέδου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:
«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με αίσθημα ευθύνης προς τα εκατομμύρια των φιλάθλων της, θέλει να τα ενημερώσει αναλυτικά για το πού βρισκόμαστε σχετικά με την απόκτηση του κλειστού των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, κάτι που αποτελεί νόμο του Ελληνικού Κράτους με ΦΕΚ (100Α/2022 και 195Α 2022), αλλά ακόμη δεν έχει εφαρμοσθεί και πώς φτάσαμε ως εδώ.
Παραμονές Χριστουγέννων του 2020 μας προτάθηκε από το Μέγαρο Μαξίμου, διά στόματος του πρώην Γενικού Γραμματέα της Κυβέρνησης και Διευθυντή του Πρωθυπουργικού γραφείου κ. Γρηγόρη Δημητριάδη, να μας παραχωρηθεί το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων για 49 χρόνια ως μια πράξη δίκαιη, αφού η ΚΑΕ Παναθηναϊκός το συντηρεί επί δεκαετίες, αλλά και σαν αντιστάθμισμα στη μη υλοποίηση προεκλογικής δέσμευσης που αφορούσε στις εγκαταστάσεις του Βοτανικού. Αυτό που μας είχε ξεκαθαριστεί είναι ότι η διαπραγμάτευση της παραχώρησης επί το συνόλω, νομοθετική ρύθμιση και σύμβαση, θα γίνει αποκλειστικά με το επιτελικό κράτος, δηλαδή με το Μέγαρο Μαξίμου. Όντως η επίσημη διαπραγμάτευση ξεκίνησε την 21η Ιανουαρίου του 2021 στις 13.00 το μεσημέρι από τον κ. Θεόδωρο Λιβάνιο. Την ΚΑΕ Παναθηναϊκός εκπροσώπησε σε εκείνη τη συνάντηση ο ιδιοκτήτης της κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ο στενός του συνεργάτης κ. Παναγιώτης Μπόμης. Αυτή η διαπραγμάτευση όντως κινήθηκε γρήγορα και επήλθε συμφωνία την 13η Μαρτίου του 2021 αποδεχόμενοι ουσιαστικά όλους τους όρους που μας τέθηκαν από την πλευρά του Πρωθυπουργού. Από εκείνη τη στιγμή ξεκινάει η πρώτη μεγάλη καθυστέρηση που οφείλεται στα εσωτερικά προβλήματα της Κυβέρνησης, καθώς έπρεπε να ενημερωθεί ο αρμόδιος Υπουργός, ο οποίος «έτρεχε» με πιο σοβαρά προβλήματα, όπως για παράδειγμα να αλλάξει τις διοικήσεις των ομοσπονδιών. Στη διαδικασία μπαίνει και ο Υπουργός Επικράτειας κ. Γιώργος Γεραπετρίτης ως επιβλέπων της νομοθετικής ρύθμισης, αλλά και της σύμβασης. Μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2021 δεν σημειώνεται καμία εξέλιξη λόγω των εσωτερικών δυσχερειών επικοινωνίας της Κυβέρνησης.
Τα προβλήματα που έβαζαν κάποιοι στα εσωτερικά της Κυβέρνησης όπως για παράδειγμα το πάρκινγκ 5, ο δρόμος που ενώνει τις εγκαταστάσεις, το master plan κτλ ξεπεράστηκαν οριστικά από το Επιτελικό Κράτος και από αυτούς που σχεδίασαν το master plan, καθώς ήταν μη προβλήματα και η διαδικασία εκκίνησε και πάλι. Την 6η Απριλίου του 2022 συμφωνήθηκαν όλα εκ νέου με τον Υπουργό Επικρατείας κ. Γεραπετρίτη (νόμος-σύμβαση). Πλέον έχουμε φτάσει στα Χριστούγεννα να υπάρχει ενεργός νόμος, αλλά να μην έχει υπογραφεί η σύμβαση.
Κατανοούμε πως ο βασικός συντονιστής και συνομιλητής μας για το θέμα έχει «καρατομηθεί», αντιλαμβανόμαστε πως υπάρχουν εσωτερικά προβλήματα στην Κυβέρνηση, τα οποία προκαλούν καθυστερήσεις και σύγχυση, γνωρίζουμε ποιος είναι αυτός που από την αρχή προσπαθεί να καταστρέψει τη συμφωνία, αλλά ως εδώ. Καλούμε τον αξιότιμο πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη να βάλει τέλος στην έλλειψη συντονισμού και να προχωρήσουμε άμεσα στην υπογραφή της συμφωνημένης σύμβασης». //

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΜΠΑΣΚΕΤ
Στην κορυφή του Top-10 ο Γκουντάιτις (video)


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
O Λιθουανός σέντερ παίζοντας εξαιρετική άμυνα, αλλά και… τρομερή επίθεση, κατέκτησε την πρώτη θέση στις 10 καλύτερες της 22ης αγωνιστικής.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σην κορυφή των καλύτερων φάσεων της 22ης αγωνιστικής βρίσκεται ο Αρτούρας Γκουντάιτις. Ο Λιθουανός σέντερ του “τριφυλλιού” ήταν υπεύθυνος για μια ολοκληρωμένη προσπάθεια, η οποία άρχισε από το εντυπωσιακό κόψιμο στον Σέρχι Ροντρίγκεθ, χτυπώντας με δύναμη την μπάλα στο ταμπλό, και ολοκληρώθηκε με το γκολ-φάουλ από κάρφωμα στην άλλη πλευρά του παρκέ, κατακτώντας έτσι την κορυφή στις θεαματικότερες φάσεις.//
Δείτε τις καλύτερες φάσεις της αγωνιστικής:

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
ΜΠΑΣΚΕΤ
Εκτός με ίωση ο Τεόντοσιτς


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Χωρίς τον πολύπειρο Σέρβο γκαρντ της θα παραταχθεί η Βίρτους Μπολόνια κόντρα στη Βιλερμπάν, καθώς ταλανίζεται από ίωση.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σύμφωνα με το “Basket News”, ο Μίλος Τεόντοσιτς ταλαιπωρείται από μια ίωση, η οποία όπως όλα δείχνουν θα τον αφήσει εκτός αποστολής για τον επερχόμενο αγώνα με την Βιλερμπάν.
Ο πολύπειρος Σέρβος γκαρντ φέτος αποτελεί ένα από τα βασικά “όπλα” του Σέρτζιο Σκαριόλο και μετράει 10,1 πόντους, 1,8 ριμπάουντ και 5,8 ασίστ κατά μέσο όρο ανά ματς στην Εuroleague.//

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago
Πέθανε οδηγός ταξί στον Βόλο
-
MEDIA1 ημέρα ago
«Μεγάλη Εικόνα» με τη Νίκη Λυμπεράκη: καλεσμένος ο ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας, Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου στις 00:10
-
MEDIA3 ημέρες ago
«Μαύρο Ρόδο»- Έβαλε φωτιά το ζεϊμπέκικο του Θέμη Καστρινού
-
MEDIA5 ημέρες ago
Ο Καμπούρης ξεσκίζει τον Τατσόπουλο – «Άθλιε υβριστή του καρκίνου της αδερφής μου θα σε…»
-
ΣΤΟΙΧΗΜΑ5 ημέρες ago
Best Picks Δευτέρας με Super League και NBA
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ4 ημέρες ago
Άκου! Η παράσταση αρχίζει: «Καγκουρώ» του Βασίλη Κατσικονούρη
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ3 ημέρες ago
Πανελλήνιος Λογοτεχνικός Διαγωνισμός για συγγραφή νουβέλας με θέμα «Εκατό Χρόνια ζωής της Νέας Ιωνίας Αττικής»
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ2 ημέρες ago
ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ 2023: Η ΤΗΝΟΣ ΓΙΟΡΤΑΣΕ τα 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΕΣΗ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ – ΤΑ «ΦΑΝΑΡΑΚΙΑ» ΕΛΑΜΨΑΝ !!