ΕΛΛΑΔΑ
Καιρός: Με θυελλώδη βοριά στο Αιγαίο και ισχυρές βροχές σε Κρήτη και Δωδεκάνησα η Πρωτομαγιά – Πρόγνωση από την Ν. Ζιακοπούλου

Με βοριά και ισχυρές βροχές στα νότια η φετινή Πρωτομαγιά, σύμφωνα με τη μετεωρολόγο της ΕΡΤ Νικολέτα Ζιακοπούλου. Από το απόγευμα της Πέμπτης η ένταση των ανέμων θα πέσει στα 7 μποφόρ με περαιτέρω εξασθένηση και σημαντική άνοδο της θερμοκρασίας από το Σαββατοκύριακο, οπότε και ο καιρός θα καταστεί πλήρως ανοιξιάτικος έως και καλοκαιρινός.
Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη στο Αιγαίο, την Κρήτη και στα βόρεια ορεινά, περιμένουμε παροδικές βροχές ή καταιγίδες, με αρκετή ηλιοφάνεια στα υπόλοιπα. Οι άνεμοι βόρειοι στο Αιγαίο έως 8 μποφόρ με εξασθένηση. Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει στα δυτικά και τα βόρεια τους 26 βαθμούς, έως 22 στα υπόλοιπα.
Στην Αττική περιμένουμε παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι βόρειοι πρόσκαιρα έως 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 12 έως 22 βαθμούς.
Στην Θεσσαλονίκη θα έχουμε ηλιοφάνεια με πιθανές μπόρες στα γύρω ορεινά το μεσημέρι. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 12 έως 26 βαθμούς.
Την Παρασκευή, περιμένουμε βροχές στο νότιο Αιγαίο και το μεσημέρι στα ηπειρωτικά ορεινά, με ήλιο στα υπόλοιπα. Οι βοριάδες έως 7 μποφόρ, η θερμοκρασία θα ανέβει λίγο.
Νικολέτα Ζιακοπούλου, Φυσικός-Μετεωρολόγος (ΜSc.)
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

-
ΒΟΛΟΣ23 ώρες ago
Τροχαίο ατύχημα στη συμβολή των οδών Σταδίου με Δοξοπούλου- 18χρονος στο Νοσοκομείο Βόλου
-
ΒΟΛΟΣ22 ώρες ago
Θλίψη για τον θάνατο της Αθηνάς Κατσούρα
-
ΒΟΛΟΣ13 ώρες ago
Τροχαίο ατύχημα στην παραλιακή οδό Αργοναυτών στον Βόλο
-
LIFESTYLE11 ώρες ago
Δεν βγαίνω πια από το σπίτι
-
ΕΛΛΑΔΑ22 ώρες ago
Καιρός: Καλοκαιρινές θερμοκρασίες μέχρι και την Παρασκευή – Πρόγνωση από την Α. Τυράσκη
-
LIFESTYLE20 ώρες ago
Δείχνει το «τατουάζ χένα» που έκανε στο Ντουμπάι και μια εικόνα που την εντυπωσίασε
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ18 ώρες ago
Κ. Μητσοτάκης: Υπογράψαμε με τον Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι διακήρυξη για τη στρατηγική εταιρική σχέση Αθήνας- Καΐρου
-
ΕΛΛΑΔΑ19 ώρες ago
Η Σκόπελος στους ιδανικούς προορισμούς της Ευρώπης που προτείνονται για άνοιξη και καλοκαίρι