Χωρίς ρεύμα, έχουν μείνει εδώ και τέσσερις ημέρες, χωριά της κεντρικής Εύβοιας στο δήμο Διρφύων Μεσσαπίων.

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Με δεδομένο ότι εργασίες αποκατάστασης δεν μπορούν να συνεχιστούν καθώς χιόνι στο δρόμο φτάνει τα 2μ. και δεν μπορούν να φτάσουν οι γεννήτριες του ΔΕΔΔΗΕ, οι κάτοικοι στο Παγώντα, Μαρκάτες και Άκρες πέρασαν ακόμη μια δύσκολη νύχτα.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σήμερα από τις 4 τα ξημερώματα υπήρχε γενική διακοπή Ηλεκτρικού ρεύματος λόγο μεγάλου όγκου χιονιού σε δύσβατο σημείο στις περιοχές Βατώντας -Αρτακη – Πισσώνας -Καθενους -Στενη-Παλιουρας-Θεολογος -Στρωπονες-Καμπια και αρκετά χωριά του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων που δίνουν στην γραμμή, με αποτέλεσμα πτώση δένδρων και καταπόνησης των καλωδίων.
Σύμφωνα με το evima.gr, τα συνεργεία του ΑΔΔΜΗΕ πάντα στην πρώτη γραμμή σε συνεργασία με τον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων βρίσκονται στο σημείο για τον έλεγχο και την αποκατάσταση.