Το βίντεο είναι περσινό αλλά είναι τόσο επίκαιρο με τα όσα συμβαίνουν τώρα στους μεγάλους δρόμους της Αττικής

Το βίντεο θα μπορούσε να ονομαστεί «Κάντο όπως στην Αμερική». Και ενώ στην Αττική Οδό ακόμη και τώρα παραμένουν εγκλωβισμένοι άνθρωποι τόσες ώρες μέσα στο χιόνι και τη θύελλα. Στις ΗΠΑ που σε πολλές πολιτείες η κακοκαιρία και η χιονόπτωση είναι συνηθισμένο φαινόμενο ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και πώς να αντιδράσουν.

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μέχρι και ο στρατός σπεύδει στην Αττική Οδό για να απεγκλωβίσει κόσμο. Την ίδια ώρα η Μεσογείων και η Κατεχάκη είναι και αυτές σε οικτρή κατάσταση και πότε ανοίγουν και πότε κλείνουν, στις ΗΠΑ δεν έχουν τέτοια θέματα με τα χιόνια.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πως εκχιονίζουν;

Και τι κάνουν εκεί; Βγάζουν έναν τεράστιο στόλο εκχιονιστικών ο οποίος στην κυριολεξία οργώνει τους μεγάλους αυτοκινητόδρομους και τις εθνικές οδούς και έτσι καταφέρνουν παρά τον όγκο του χιονιού να κρατάνε τους δρόμους ανοιχτούς.

Μάλιστα οι οδηγοί των εκχιονιστικών δείχνουν ότι έχουν εκπαιδευτεί για να καθαρίζουν τους δρόμους και όπως μπορείτε να δείτε το κάνουν με έναν ξεχωριστό αλλά πολύ αποδοτικό τρόπο. Το βίντεο καταγράφηκε στον αυτοκινητόδρομο I-75, ο οποίος συνδέει το Μίσιγκαν με τη Φλόριντα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr
Εγκρίθηκε η τέταρτη δόση σε ανοσοκατεσταλμένους ασθενείς