ΕΛΛΑΔΑ
Κακοκαιρία Ελπίδα: Παραμένουν για 5η ημέρα τα προβλήματα με την ηλεκτροδότηση στην ανατολική Αττική – Τι λένε οι τεχνικοί


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Αυτή την ώρα όλες οι προσπάθειες πλέον επικεντρώνονται στην αποκατάσταση των ζημιών στην ηλεκτροδότηση των περιοχών της Ανατολικής Αττικής
Για 5η ημέρα κάποια νοικοκυριά αντιμετωπίζουν ακόμα προβλήματα με την ηλεκτροδότηση, εξαιτίας των όσων συνέβησαν με την κακοκαιρία «Ελπίδα» που έπληξε ολόκληρη την Αττική.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των υπευθύνων της ΔΕΗ, οι οποίοι ζήτησαν και εκείνοι συγνώμη από τον κόσμο, τα προβλήματα αναμένεται να αποκατασταθούν σήμερα.
Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA μίλησε ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Τεχνικών της ΔΕΗ, κ. Στέφανος Κουνούκλας, αναφορικά με τα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση που εντοπίζονται ακόμη και σήμερα σε πολλά νοικοκυριά στην Αττική.
«Ήταν μια δύσκολη διαδικασία για όλο τον κόσμο που έμεινε χωρίς ρεύμα 4 ημέρες και πάμε για την 5η. Δώσαμε ως εργαζόμενοι μεγάλη μάχη, δουλεύουμε νυχθημερόν, θέλω να ζητήσω συγνώμη από τον κόσμο, κάνουμε ό,τι είναι δυνατό», είπε ο κ. Κουνούκλας.
Στην Ανατολική Αττική όλες οι δυνάμεις του ΔΕΔΔΗΕ
«Τις πρώτες ημέρες υπήρχε πρόβλημα με το τηλεφωνικό κέντρο. Κορωπί, Νέα Μάκρη, Μαραθώνας και Καλύβια εξακολουθούν να έχουν προβλήματα. Σήμερα θα δοθεί εκεί η μάχη. Όλες οι δυνάμεις του ΔΕΔΔΗΕ πάνε στην ανατολική Αττική. Πιστεύουμε ότι θα κατορθώσουμε σήμερα να έχουν ρεύμα», εξήγησε.
- Διαβάστε επίσης: Τι απάντησε ο Οικονόμου για το σενάριο αποζημιώσεων σε όσους έμειναν χωρίς ρεύμα
«Ο ΔΕΔΔΗΕ έβγαλε μια ανακοίνωση ότι το πρόβλημα παραμένει σε 100 σπίτια. Θεωρούμε ότι σήμερα με όλες τις δυνάμεις μας θα τελειώσει το θέμα και στην ανατολική Αττική. Είμαστε σε επιφυλακή και για τυχόν μεμονωμένες βλάβες», κατέληξε ο κ. Κουνούκλας.
Γράψτε το σχόλιό σας


Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΕΛΛΑΔΑ
Δικηγόρος οικογένειας Καρολάιν: Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν είναι πια πατέρας, είναι ένας ξένος


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
«Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν είναι πια πατέρας (…) είναι ένας ξένος άνθρωπος» τόνισε ο Θανάσης Χαρμάνης, συνήγορος της οικογένειας της Καρολάιν Κράουτς. Σημειώνεται ότι ο πατέρας της Καρολάιν δήλωσε ότι δεν θα αφήσει ποτέ το δολοφόνο της να δει την κόρη τους Λυδία.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
«Με την απόφαση του πρώτου βαθμού αν ισχύσει και στο δεύτερο, τα χρονιά που θα εκτίσει ο Αναγνωστόπουλος είναι 19.
Μετά την αποφυλάκιση του η Λυδία θα είναι 20 ετών, και τότε θα μπορεί να αποφασίσει μόνη της αν θα τον συναντήσει. Μέχρι τα 18 της, με απόφαση Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, η πατρική ταυτότητα έχει απολεσθεί, κατά συνέπεια δεν έχει καμιά σχέση, δεν είναι πατέρας» εξήγησε ο κ. Χαρμάνης, μιλώντας στον ΣΚΑΙ.
«Αυτοβούλως οι γονείς της Καρολάιν δίνανε 1.000 ευρώ τα μήνα για να ενισχύσουν το εισόδημα της οικογένειας και έδωσαν και 50.000 ευρώ για το οικόπεδο που αγοράστηκε στο όνομα του κ. Αναγνωστόπουλου» διευκρίνισε εξάλλου ο κ. Χαρμάνης.
«Η οικογένεια δεν ενδιαφέρεται για οικόπεδα και χρήματα, αλλά να μεγαλώσει η Λυδία σε ένα σωστό περιβάλλον ξεκαθάρισε.
Συντετριμμένοι δήλωσαν οι γονείς της Κάρολαϊν Κράουτς σε συνέντευξή τους στη βρετανική εφημερίδα Daily Mail μετά την καταδίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τη δολοφονία της γυναίκας του μπροστά στα μάτια της μικρής τους κόρης.
«Τώρα καταδικάστηκε σε μακροχρόνια κάθειρξη, αν και αυτό δεν πρόκειται να φέρει πίσω την όμορφη κόρη μου», λέει ο πατέρα της Ντέιβιντ Κράουτς.«Μια μικρή παρηγοριά είναι ότι θα εκτίσει την ποινή του στις φυλακές Κορυδαλλού, τις πιο άθλιες, μπροστά στις οποίες οι φυλακές Μπέλμαρς στο Λονδίνο θυμίζουν το ξενοδοχείο Ritz. Θα είναι στις ίδιες φυλακές με άλλους δολοφόνους, αλλά και κάθε είδους διεστραμμένους. Οι καλοί του τρόποi και η καταγωγή του από μεσοαστική οικογένεια δεν θα τον βοηθήσουν σε αυτή την κατάμεστη με κατσαρίδες και αρουραίους τρύπα της κόλασης», αναφέρει.
«Σύντομα η Λυδία θα είναι αρκετά μεγάλη για να πάει στο νηπιαγωγείο του νησιού, το ίδιο όπου πήγαινε και η μητέρα της. Ωστόσο, πριν γίνει αυτό, θα της δώσω το επώνυμο της Καρολάιν για να μην έχε πια καμιά σχέση με τον δολοφόνο Αναγνωστόπουλο. Θα φροντίσω, επίσης, να μη ξαναδεί την κόρη του», λέει ο συντετριμμένος πατέρας.
https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v10.0&appId=723998868044315&autoLogAppEvents=1
Περισσότερα Εδω

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
ΕΛΛΑΔΑ
Φαρσάλα: Ελεύθερος ο ιερέας που είχε καταδικαστεί για υπεξαίρεση 3,8 εκ. ευρώ – Έμεινε στη φυλακή 8,5 χρόνια


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Πενήντα τρεις ημέρες μετά και τη σύλληψή του, αποφυλακίστηκε προχθές από τις Φυλακές Λάρισας ο 45χρονος πρώην ιερέας των Φαρσάλων, ο οποίος είχε αποχωρήσει από το δικαστήριο προτού ανακοινωθεί η ποινή του για να γλιτώσει τότε, μάταια, τη φυλάκισή του.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Όπως αναφέρει το onlarissa, επικαλούμενο την εφημερίδα «Ελευθερία», μετά από αίτημα του συνηγόρου του, η αίτηση συγχώνευσης ποινών έγινε δεκτή και με απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λάρισας, ο πρώην ιερωμένος, έχοντας μείνει στη φυλακή περισσότερα από 8 χρόνια και μετά από τις τόσες δικαστικές αποφάσεις, έχοντας… πληρώσει για τις αμαρτίες του από προχθές το μεσημέρι απολαμβάνει ξανά την ελευθερία του.
Η επιστροφή του ωστόσο στην ιεροσύνη, και ειδικότερα ως ιερέας στη Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, αυτή μάλλον δεν είναι εφικτή, καθώς έχει καθαιρεθεί από Συνοδικό Δικαστήριο της Εκκλησίας της Ελλάδος για «κανονικό παράπτωμα», παρότι συνεχίζει ακόμη να κυκλοφορεί φορώντας ράσα.
Το χρονικό της υπόθεσης
Πρόκειται για τον 45χρονο πρώην ιερέα, ο οποίος ως άλλοτε εξουσιοδοτημένος για θέματα συναλλαγών από τη Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος αλλοιώνοντας μισθολογικές καταστάσεις ιερέων στα Φάρσαλα υπεξαίρεσε 3,8 εκατ. ευρώ σύμφωνα με το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας, το οποίο τον περασμένο Μάρτιο τον έκρινε ένοχο και του επέβαλε ποινή κάθειρξης 15 ετών.
Όπως είναι γνωστό, λίγη ώρα προτού η πρόεδρος του Δικαστηρίου ανακοινώσει την απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου, ο 45χρονος έχοντας ολοκληρώσει την απολογία του (σ.σ. χωρίς να είναι κρατούμενος) έφυγε από τη δικαστική αίθουσα, με αποτέλεσμα, έπειτα από εισαγγελική παρέμβαση λίγες ημέρες αργότερα, στις 28 Μαρτίου να συλληφθεί από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας στον Σταθμό του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αθηνών στη Λάρισα. Πρωτόδικα ο 45χρονος είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη, ενώ μετά και την αλλαγή του Ποινικού Κώδικα καταδικάστηκε με τη μέγιστη ποινή για την κατηγορία της υπεξαίρεσης του Δημοσίου, αυτήν της κάθειρξή 15 ετών.
Έχοντας ήδη λοιπόν εκτίσει φυλάκιση 8,5 ετών από την πρώτη επ’ αυτοφώρω σύλληψή του στα Φάρσαλα, η αίτηση του συνηγόρου του για συγχώνευση των ποινών έγινε δεκτή και, μετά την απόφαση του Συμβουλίου, αποφυλακίστηκε.
Τα 3,8 εκατ. ευρώ δεν βρέθηκαν ποτέ
Υπενθυμίζεται ότι ο 45χρονος, ως αρμόδιος ιερέας έχοντας εξουσιοδοτηθεί για τις συναλλαγές (σ.σ. έκδοση πράξεων, παραλαβή επιταγών, είσπραξη χρημάτων κ.λπ. μεταξύ Eκκλησίας και Τράπεζας), εκμεταλλεύτηκε την έλλειψη απευθείας, ηλεκτρονικής διασύνδεσης των υπηρεσιών και από το 2005 έως το 2012, οπότε και συνελήφθη, αλλοίωσε πλαστογραφώντας 114 μισθοδοτώ καταστάσεις των 45 ιερέων, που εμφανίζονταν να λαμβάνουν πολύ υψηλότερες από τις πραγματικές αμοιβές.
Να σημειωθεί ότι στην απολογία του τον περασμένο Μάρτιο στο Πενταμελές Εφετείο είχε παραδεχτεί την ενοχή του, αρνήθηκε την κατηγορία τις υπεξαίρεσή των 3,8 εκατ. ευρώ, λέγοντας ότι «πήρα μόνο 80.000 με 100.000 ευρώ». Περιττό δε να αναφερθεί ότι το υπεξαιρεθέν ποσό των 3,8 εκατ. ευρώ δεν βρέθηκε ποτέ.
https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v10.0&appId=723998868044315&autoLogAppEvents=1
Περισσότερα Εδω

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago
Ληστεία σε καφετέρια της Ν. Ιωνίας- Όσα είπε ο ιδιοκτήτης στο ASTRA
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago
Πέθανε σε ηλικία 106 ετών ο Δημήτρης Κάλμπαρης από Βόλο- Ο τελευταίος επιζών ήρωας του έπους του ‘40
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago
Το πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Βόλο
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ1 ημέρα ago
Σε θρίλερ εξελίχθηκε το ταξίδι για Βολιώτες επιβάτες με το «Βέλος» μέχρι την Αθήνα
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην αγορά του Βόλου και στο «Βολωνάκι» για καφέ
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ23 ώρες ago
Ο ΤΖΟΝΑΘΑΝ ΧΑΡΤΝΕΤ ΤΟΥ ΜΑΣΤΕΡ ΣΕΦ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑΘΟ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΒΕΛΕΝΤΖΑΚΟΥ .
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ1 ημέρα ago
Θλίψη έχει σκορπίσει στην τοπική κοινωνία της Μαγνησίας και της Λάρισας ο θάνατος του τραγουδιστή δημοτικών τραγουδιών Γιάννη Γκόβαρη
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago
Θλίψη για τον θάνατο 58χρονο Βολιώτη