Γεμάτοι χιόνι είναι πολλοί δρόμοι στον Βύρωνα και τον Καρέα

Χωρίς διακοπή συνεχίζεται ο αποχιονισμός στον Δήμο Βύρωνα, καθώς τα προβλήματα παραμένουν σε αρκετούς μικρότερους δρόμους και κυρίως στην περιοχή του Καρέα. Σήμερα από το πρωί επιχειρούν έξι εκχιονιστικά μηχανήματα με τρεις αλατιέρες, ενώ το μεσημέρι προστέθηκε ακόμη ένα δημοτικό όχημα.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Χθες ο δήμος προμηθεύτηκε επιπλέον 35 τόνους αλάτι αποχιονισμού, φθάνοντας συνολικά τους 100 τόνους στη διάρκεια της πρόσφατης κακοκαιρίας.

Σπασμένα κλαδιά

Ακόμη τρία συνεργεία της Υπηρεσίας Πρασίνου, συνεχίζουν τις κοπές σπασμένων κλαδιών και δέντρων, σε διάφορα σημεία της πόλης, απελευθερώνοντας δρόμους και πεζοδρόμια, ενώ μεταβαίνουν και σε σημεία της πόλης τα οποία καταγράφονται μετά από αναφορές πολιτών. Ένα ακόμη συνεργείο εθελοντών δασοπυροσβεστών διενεργεί κοπές δέντρων σε πιο δύσκολα σημεία του δήμου.

Μετακινήθηκαν για εξετάσεις

Παράλληλα, ο δήμος σπεύδει και όπου ζητείται η συνδρομή του για εξυπηρέτηση πολιτών ως προς θέματα υγείας. Όπως αναφέρθηκε από τη δημοτική Αρχή, κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας και μέχρι σήμερα, μετακινήθηκαν με δημοτικά οχήματα για προγραμματισμένες εξετάσεις και θεραπείες, περίπου 30 άτομα, παιδιά και ενήλικες και πως όσοι ζήτησαν τη βοήθεια του δήμου για τον σκοπό αυτό, εξυπηρετήθηκαν στο σύνολό τους.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr
Έρχεται νέα ισχυρή κακοκαιρία μετά την «Ελπίδα» – Χιόνια και στην Αττική, πότε θα «χτυπήσει»