Ο γνωστός γυναικολόγος που μένει στο Χαλάνδρι βρισκόταν στο ιατρείο του. Μπορούσε από την οθόνη του υπολογιστή του να παρακολουθεί τι συμβαίνει στο σπίτι από τις κάμερες ασφαλείας που είχε συνδέσει σε live streaming.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Την ώρα που η 16χρονη κόρη του έκανε ιδιαίτερο μάθημα με μια καθηγήτρια στο δωμάτιο της, ο γιατρός από το ιατρείο του είδε από τις κάμερες τρεις κακοποιούς να ετοιμάζονται να μπουν στο σπίτι.

Αμέσως τηλεφώνησε στο παιδί του και παράλληλα πήρε τηλέφωνο και την αστυνομία. Η ανήλικη κόρη με την καθηγήτρια τα παράτησαν όλα και κλείστηκαν (αμπαρώθηκαν για την ακρίβεια) στο δωμάτιο πανικού που διαθέτει το σπίτι.

Μέσα στο δωμάτιο πανικού

Οι κακοποιοί έφτασαν έξω από την ατσάλινη πόρτα του δωματίου και επιχείρησαν να την σπάσουν και να την παραβιάσουν. Κάτι που τελικά δεν κατάφεραν και έφυγαν.

Τα δωμάτια πανικού είναι ειδικά σχεδιασμένα δωμάτια που είναι αδύνατον να παραβιαστούν ενώ διαθέτουν και κάποιες βασικές προμήθειες και νερό. Σε λίγα λεπτά έφτασαν στο σπίτι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ. Οι κακοποιοί είχαν διαφύγει.

Από τα χτυπήματα στην ατσάλινη πόρτα χάλασε ο μηχανισμός και η 16χρονη μαζί με την καθηγήτρια δεν μπορούσαν να βγουν έξω. Οι αστυνομικοί ειδοποίησαν την πυροσβεστική υπηρεσία η οποία τελικά κατάφερε να τις απεγκλωβίσει όχι από την πόρτα αλλά από ένα παραθυράκι που είχε το δωμάτιο.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr