Στην Κυψέλη Εθελοντών του Δήμου Ηλιούπολης δημιουργήθηκε Ιματιοθήκη Αλληλεγγύης, όπου συγκεντρώνονται αγαθά σε καλή κατάσταση προκειμένου να μοιραστούν σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού. Μια δράση που αξίζει να στηριχθεί.

Η σύσταση Ιματιοθήκης Αλληλεγγύης της Κυψέλης Εθελοντών Δήμου Ηλιούπολης εντάσσεται στο πλαίσιο της ασκούμενης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ηλιούπολης με στόχο τη συμπληρωματική υποστήριξη ευάλωτων ομάδων πληθυσμού της πόλης και συγκεκριμένα σε όλους τους δικαιούχους του ΤΕΒΑ και του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Η λειτουργία της αποσκοπεί ειδικότερα στη δωρεάν παροχή ειδών ένδυσης, υπόδησης και άλλων χρηστικών αντικειμένων καινούργιων ή μεταχειρισμένων που βρίσκονται σε καλή κατάσταση, στους πολίτες των ευάλωτων ομάδων που προαναφέραμε οι οποίοι αντιμετωπίζουν σοβαρές κοινωνικοοικονομικές δυσκολίες και αδυνατούν να ανταποκριθούν σε βασικές ανάγκες διαβίωσης.

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα -Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή | 09.00-17.00

Τετάρτη | 17.00-19.00

Η Ιματιοθήκη Αλληλεγγύης στεγάζεται στην Κυψέλη Εθελοντών Δήμου Ηλιούπολης Θέμιδος 2 και Γληνού.

Τηλέφωνο 2109732282

Για όσους επιθυμούν να προσφέρουν είναι σημαντικό ότι όλα τα προς διάθεση είδη –ειδικά τα μεταχειρισμένα – είναι καθαρά και σε καλή κατάσταση.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr
Η Ρωσία διαδίδει fake news που μπορεί να λειτουργήσουν ως πρόσχημα για εισβολή – Τι αναφέρει το State Department