Τα συχνά φαινόμενα των βανδαλισμών οδήγησαν την δημοτική Αρχή να εγκαταστήσει κάμερες ασφαλείας σε σχολείο ώστε να αποφευχθούν τα ίδια φαινόμενα μελλοντικά.

Τοποθετήθηκαν κάμερες σε σχολείο. Οι βανδαλισμοί σχολικών κτιρίων ανά την χώρα έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό σε αρκετές δημοτικές αρχές της χώρας. Η τοποθέτηση κλειστού κυκλώματος καμερών ασφαλείας στο Γυμνάσιο της Καλλιθέας του Δήμου Ωραιοκάστρου που θα λειτουργούν αυστηρά εκτός σχολικού ωραρίου, έχουν στόχο να αποτραπούν νέα περιστατικά βανδαλισμού.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Επιπρόσθετα,  χρωματίστηκαν τοίχοι όπου άγνωστοι είχαν γράψει οπαδικά συνθήματα

Παράλληλα στην αποκατάσταση φθορών που προκλήθηκαν στις εγκαταστάσεις του 2ου Λυκείου Ωραιοκάστρου το προηγούμενο διάστημα προχώρησε η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ωραιοκάστρου μετά από υποδείξεις του δημάρχου, Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη.

Με μέριμνα του προέδρου της Επιτροπής, Αναστάσιου Χαλκίδη, τεχνικά συνεργεία αποκατέστησαν τις φθορές, ενώ παραδόθηκαν χρώματα στη Διεύθυνση του σχολείου, προκειμένου οι μαθητές υπό την εποπτεία των εκπαιδευτικών τους να χρωματίσουν τοίχους, όπου ήταν γραμμένα συνθήματα και έτσι να στείλουν το μήνυμα ότι ο εθελοντισμός και η συλλογική εργασία μπορούν να φέρουν θετικά αποτελέσματα.

Επίσης, η Σχολική Επιτροπή ικανοποίησε το χρόνιο αίτημα του Συλλόγου Γονέων και των διδασκόντων να εξοπλιστεί το σχολείο με ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Στο πλαίσιο αυτό, παραδόθηκαν πέντε νέοι φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές και παράλληλα αναβαθμίστηκαν οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές των καθηγητών, για την καλύτερη κάλυψη των εκπαιδευτικών απαιτήσεων.

Επιπλέον, με εντολή του δημάρχου Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη, τοποθετήθηκε φύλακας στο σχολικό συγκρότημα για την αποτροπή νέων βανδαλισμών, ενώ οι χώροι άθλησης του σχολικού συγκροτήματος είναι διαθέσιμοι καθημερινά στους πολίτες τις απογευματινές ώρες.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr
«Βραχυκύκλωσαν» οι μεγάλοι της αυτοκινητοβιομηχανίας