Απίστευτη καραμπόλα στην Εγνατία Οδό εξαιτίας της ομίχλης.

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία Οδό, στην Ημαθία, που είχε διακοπεί προσωρινά μετά την καραμπόλα περίπου 50 οχημάτων. Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, η κίνηση των οχημάτων από το 231ο έως το 227ο χιλιόμετρο του αυτοκινητόδρομου, διεξάγεται από τη μία λωρίδα κυκλοφορίας, γι’ αυτό το λόγο οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν τις υποδείξεις των αστυνομικών της Τροχαίας.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Υπενθυμίζεται ότι περισσότερα από πενήντα οχήματα συγκρούστηκαν στην Εγνατία οδό, με αποτέλεσμα εφτά άτομα να τραυματιστούν, μεταξύ των οποίων και δύο έγκυες. Δεκαπέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία Κοζάνης, Πτολεμαίδας και Βέροιας.

Καραμπόλα δεκάδων μέτρων

Όλα ξεκίνησαν εξαιτίας της πυκνής ομίχλης που επικρατεί στο σημείο με τη μία σύγκρουση να φέρνει την άλλη και να δημιουργείτε ένα ατύχημα χωρίς προηγούμενο.

Στην περιοχή κατευθύνθηκαν άμεσα πυροσβεστικά οχήματα για τον απεγκλωβισμό των επιβατών. Στο τροχαίο ενεπλάκη και ο βουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Αμυράς χωρίς να τραυματιστεί.

Οι επιβάτες των αυτοκινήτων μεταφέρθηκαν με λεωφορεία στη Κοζάνη και στη Θεσσαλονίκη.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr
Περισσότεροι από 1,5 εκατομμύριο πρόσφυγες έχουν εγκαταλείψει την Ουκρανία, σύμφωνα με τον ΟΗΕ