Connect with us
banner epikhirisis

ΕΛΛΑΔΑ

Καρέ καρέ η εμπρηστική επίθεση σε ΙΧ γυναίκας

Published

on

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Google Logo Πρόσθεσε το astratv.gr
στα αγαπημένα σου στη Google
Σοκαριστικό περιστατικό εμπρησμού σημειώθηκε στη Λάρισα, όταν κουκουλοφόρος δράστης έβαλε φωτιά σε εταιρικό αυτοκίνητο που ανήκει σε διαφημίστρια της πόλης. Το όχημα ήταν σταθμευμένο έξω από την οικία της γυναίκας, ενώ οι εκρήξεις που ακολούθησαν προκάλεσαν πανικό στη γειτονιά.

Η στιγμή της εμπρηστικής επίθεσης στη Λάρισα

Σύμφωνα με το βίντεο ντοκουμέντο που έδωσε στη δημοσιότητα το MEGA, ένας άνδρας ντυμένος στα μαύρα με κουκούλα και γάντια πλησίασε το σταθμευμένο όχημα. Ο δράστης περιέλουσε το αυτοκίνητο με εύφλεκτο υγρό και στη συνέχεια χρησιμοποίησε αναμμένο στουπί για να προκαλέσει την πυρκαγιά. Η ίδια η διαφημίστρια που έπεσε θύμα της επίθεσης περιέγραψε αποκλειστικά στο δελτίο ειδήσεων τις τρομακτικές στιγμές που βίωσε. Όπως εξήγησε, ο κουκουλοφόρος είχε προετοιμάσει στουπί εμποτισμένο με βενζίνη, το οποίο άναψε. Κατά τη διάρκεια της επίθεσης, το γάντι του πήρε φωτιά, με αποτέλεσμα να πετάξει το αναμμένο στουπί προς τη ρόδα του διπλανού οχήματος. Στη συνέχεια, το πήρε και το έριξε στο επαγγελματικό της αυτοκίνητο πριν εξαφανιστεί.

Καρέ καρέ η εμπρηστική επίθεση 

Κλίμα φόβου μετά τον εμπρησμό

Η γυναίκα περιγράφει το κλίμα τρόμου που επικρατεί στην οικογένειά της μετά το συμβάν. Κάθε βράδυ ελέγχει τις κάμερες ασφαλείας, φοβούμενη για τη ζωή της και των δικών της ανθρώπων. Με έντρομη φωνή ειδοποίησε άμεσα τις Αρχές, ενώ οι φλόγες κατέκαιαν το όχημα. Η εμπρηστική επίθεση δεν αποτελεί μεμονωμένο περιστατικό. Δύο μήνες πριν από τον εμπρησμό του αυτοκινήτου, άγνωστος άνδρας που κινούνταν με πατίνι πέρασε έξω από την επιχείρησή της και έσπασε την τζαμαρία με πέτρα. Εκείνη τη στιγμή, η διαφημίστρια θεώρησε το γεγονός τυχαίο και δεν το αντιμετώπισε με τη δέουσα σοβαρότητα.

Advertisement

Καταγγελίες και απειλητικά τηλεφωνήματα

Όπως αποκάλυψε η ίδια, δεν αντιλήφθηκε αρχικά ότι επρόκειτο για προειδοποίηση. Πριν από το συμβάν με την τζαμαρία, είχε δεχθεί απειλητικό τηλεφώνημα στο οποίο της είπαν ότι είναι εκείνη που έχει κάνει τις καταγγελίες. Η ίδια η διαφημίστρια εκτιμά ότι οι επιθέσεις σχετίζονται με καταγγελίες που είχε υποβάλει στο παρελθόν. Υπάρχουν υπόνοιες για οικονομικά κίνητρα πίσω από τις επιθέσεις, ενώ πιστεύει ότι ο δράστης που εκτέλεσε τον εμπρησμό δεν είναι ο ίδιος με τον εντολέα.

Περισσότερα Εδω

Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο WhatsApp;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:

Μπες στο κανάλι του astratv.gr
στο WhatsApp

Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Viber;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:

Μπες στο κανάλι του astratv.gr
στο Viber
Advertisement

Μέλος του
Μητρώου Ηλεκτρονικού Τύπου
Μ.Η.Τ. 252107

Advertisement
dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Anassa

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο