ΕΛΛΑΔΑ
Κατάρρευση πολυκατοικίας στα Πετράλωνα: Ένοικος δέχθηκε 11 ειδοποιήσεις συναγερμού σε 61 δευτερόλεπτα

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
στα αγαπημένα σου στη Google
Διαβάστε: Κατάρρευση πολυκατοικίας στα Πετράλωνα: Έκκληση κόρης ενοίκων για βοήθεια, ώστε να ανακτηθούν κειμήλια – “Δεν θέλω να μας ξεχάσει κανείς”
Κατάρρευση πολυκατοικίας στα Πετράλωνα: Το είχε δει
Ο πατέρας της, πάντως, όπως τόνισε, είχε αναγνωρίσει ότι υπήρχε πρόβλημα: «Τα παράπονα από τον πατέρα μου σε μένα ήταν σίγουρα τις τελευταίες 3-4 μέρες μού έλεγε δεν μπορώ να κλείσω την πόρτα δεν μπορώ να ανοίξω την πόρτα κάτι γίνεται πρέπει να φωνάξουμε τον αλουμίνια δεν είχε πάει το μυαλό του ακόμη ότι μπορείς να είχε πάρει κλείσει το κτίριο». Η γυναίκα ζητάει να μάθει ποιος είναι ο υπεύθυνος: «Θα υπάρξει αποζημίωση; Θα υπάρξει ποινική δίωξη του υπεύθυνου; Ποιος είναι ο υπεύθυνος; Έχουμε βρει τον υπεύθυνο; Θα τον βρούμε τον υπεύθυνο; Θα ασχοληθεί κάποιος σοβαρά; τώρα μιλάμε για μας οι υπόλοιποι τοσα σπίτια νοικοκυριά αναμνήσεις περιουσίες όλα αυτά;»
Ο πρόεδρος των Μηχανικών στον ΑΝΤ1, από την πλευρά του, κατήγγειλε σοβαρά κενά στο σύστημα ελέγχου των οικοδομικών αδειών: «Μόνο το 10% των αδειών που κατατίθενται αυτή τη στιγμή στις αρμόδιες υπηρεσίες δόμησης ελέγχονται με προέγκριση της άδειας το υπόλοιπο 90% των πράξεων εκδίδεται αυτόματα με πλήρη ευθύνη του ιδιώτη μηχανικού που καταθέτει την άδεια. Η μείωση των ελέγχων οδηγεί σε μία νέα γενιά αυθαιρέτων». Νωρίς το πρωί συνεργεία του δήμου Αθηναίων συνέχιζαν τις εργασίες και απομάκρυναν τα μπάζα από την πολυκατοικία που εκκενώθηκε στα Πετράλωνα, την ώρα που οι ένοικοι αγωνιούν για το μέλλον τους.
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Telegram;
Γίνε μέλος στο κανάλι μας:
στο Telegram
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο WhatsApp;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:
στο WhatsApp
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Viber;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:
στο Viber

ΒΟΛΟΣ16 ώρες agoΤο Πρωτοδικείο Βόλου ακύρωσε διαταγές πληρωμής, από σπίτι ζευγαριού στον Βόλο που θα έβγαινε σε πλειστηριασμό
ΠΟΛΙΤΙΚΗ13 ώρες agoΚυβερνητικές πηγές: Υβριδική επίθεση με χρήση AI πίσω από τη συνομιλία του γγ Εθνικής Ασφάλειας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ9 ώρες agoΘεσσαλονίκη: Σύσκεψη υπό τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για την πορεία εξέλιξης των ερευνών – Νέο βίντεο δείχνει δράστη να τοποθετεί εκρηκτικό μηχανισμό
ΠΟΛΙΤΙΚΗ11 ώρες agoΚΚΕ για το βίντεο της συνομιλίας του Θάνου Ντόκου: Το μεγαλύτερο κενό ασφαλείας η εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο
LIFESTYLE11 ώρες agoΘανάσης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται την αγαπημένη του Κάτια – Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο (Βίντεο)
ΕΛΛΑΔΑ22 ώρες agoΚαιρός: Αίθριος με τοπικές απογευματινές βροχές και μικρή πτώση της θερμοκρασίας
LIFESTYLE15 ώρες agoΖόζεφιν: “Δεν ισχύει ότι έχουμε παντρευτεί με τον Νίνο, το είπα για πλάκα – Κουράστηκα να απαντάω σε τέτοιες ερωτήσεις” (Βίντεο)
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ16 ώρες agoGREECE IN CONTEXT- Ζωντανός διάλογος για την ιστορία, τον πολιτισμό και τη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα (audio)









