ΕΛΛΑΔΑ
Κατέληξε 85χρονος που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στον Αμίτη
Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
στα αγαπημένα σου στη Google
Τραγική κατάληξη είχε η προσπάθεια διάσωσης ενός 85χρονου αλλοδαπού σήμερα το μεσημέρι στην παραλία του Αμίτη στη Νάξο, αναφέρει το cyclades24.gr. Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από λουόμενους, οι οποίοι είδαν τον ηλικιωμένο να βρίσκεται σε κίνδυνο μέσα στη θάλασσα και κινητοποιήθηκαν άμεσα. Τον έβγαλαν στην ακτή χωρίς τις αισθήσεις του και ειδοποίησαν τις αρμόδιες αρχές.
Διαβάστε: Σαλαμίνα: Αυτοψίες σε 22 κτίρια μετά τη φωτιά, πέντε χαρακτηρίστηκαν “κόκκινα” – Ζημιές σε σπίτια, επιχειρήσεις και αποθήκες (Εικόνες & Βίντεο)
Στην παραλία έσπευσαν στελέχη του Λιμεναρχείου και το ΕΚΑΒ, ενώ ξεκίνησε προσπάθεια ανάνηψης του 85χρονου. Παρά την παροχή πρώτων βοηθειών και την εφαρμογή καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ), ο ηλικιωμένος δεν ανταποκρίθηκε. Ακολούθησε η μεταφορά του με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Νάξου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.
-
ΒΟΛΟΣ23 ώρες agoΣυνελήφθη 24χρονος με κάνναβη
-
ΕΛΛΑΔΑ21 ώρες agoΤελευταία εξέλιξη στον θάνατο Μαζωνάκη: Βρέθηκε το 3ο πρόσωπο – μάρτυρας που θα καταθέσει την Δευτέρα
-
MEDIA21 ώρες ago«Σαρώνει» στα social media το trend των 80s: Πώς θα ήταν Μέσι, Κριστιάνο, αλλά και Έλληνες ποδοσφαιριστές αν έπαιζαν το 1986
-
ΕΛΛΑΔΑ17 ώρες agoΒίντεο από τη στιγμή που φτάνει με ταξί στο ιατρείο, ο οδηγός καταρρίπτει τους ισχυρισμούς των γιατρών
-
LIFESTYLE8 ώρες agoΌταν ο Γ. Μαζωνάκης έλεγε την άποψή του για τον θάνατο: «Είναι “γέννα”, μην τον φοβάστε!»
-
MEDIA22 ώρες ago90η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης: Δυναμικό “παρών” της NextStep Media Group
-
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ20 ώρες agoΚλιμακώνεται η ενεργειακή κρίση: Την ανιούσα παίρνει η τιμή του πετρελαίου – Νέα μέτρα στήριξης εξετάζει η κυβέρνηση
-
ΕΛΛΑΔΑ16 ώρες ago“Βόμβα” Λυκούδη για το θάνατο του τραγουδιστή









