LIFESTYLE
Κατερίνα Γερονικολού: Καλοκαιρινές βουτιές και σέξι πόζες πάνω σε φουσκωτό στρώμα (Εικόνες)

Μετά από μια απαιτητική χρονιά γεμάτη δουλειά και δημιουργία, η Κατερίνα Γερονικολού αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα και να αφιερωθεί στον εαυτό της και την ξεκούραση. Η αγαπημένη ηθοποιός έχει ήδη απομακρυνθεί από το αστικό τοπίο της Αθήνας και απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές, μακριά από το άγχος και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις.
Χαλάρωση και ελευθερία με μαγιό πάνω σε φουσκωτό στρώμα θαλάσσης
Το μεσημέρι της Πέμπτης 7 Αυγούστου, η Κατερίνα Γερονικολού μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια σειρά από φωτογραφίες που την δείχνουν ξαπλωμένη πάνω σε ένα φουσκωτό στρώμα, απολαμβάνοντας τη θάλασσα χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Με φόντο το απέραντο γαλάζιο, η ηθοποιός αποτυπώνει τη γαλήνη και την ελευθερία που προσφέρουν οι διακοπές. «Καλοκαίρια……………», έγραψε η Κατερίνα Γερονικολού. Αυτή ήταν η λιτή και χαρακτηριστική λεζάντα που συνόδευσε την ανάρτησή της, εκφράζοντας με έναν απλό αλλά γεμάτο νόημα τρόπο τη χαρά και την ανάπαυση που βιώνει.

-
ΕΛΛΑΔΑ13 ώρες ago
Πέραμα: Στρατιώτης που θα απολυόταν σε μία εβδομάδα
-
ΕΛΛΑΔΑ9 ώρες ago
Εργαζόμενος πέθανε μπροστά στα μάτια των συναδέλφων του
-
ΕΛΛΑΔΑ7 ώρες ago
Δύο ελικόπτερα και τέσσερα αεροσκάφη στο πύρινο μέτωπο (Βίντεο)
-
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ10 ώρες ago
Κ. Τσιάρας: «Αλλάζει σελίδα η Θεσσαλία» – Έπεσαν οι υπογραφές για τα δύο εμβληματικά αρδευτικά έργα σε Καρδίτσα και Φάρσαλα
-
ΕΛΛΑΔΑ4 ώρες ago
Πέθανε η κόρη του Αντώνη Σαμαρά
-
ΕΛΛΑΔΑ15 ώρες ago
Στα χέρια των Αρχών δύο άνδρες που πετούσαν ανεξέλεγκτα τόνους μπαζών σε γεωτεμάχιο
-
ΕΛΛΑΔΑ9 ώρες ago
Έκλεψαν 2.000 ευρώ από ξεχασμένη τσάντα τουρίστριας σε κατάστημα εστίασης (Βίντεο)
-
ΕΛΛΑΔΑ6 ώρες ago
Χειροπέδες στην 86χρονη ιδιοκτήτρια των ενοικιαζόμενων δωματίων στην Ασπροβάλτα μετά την έκρηξη φιάλης υγραερίου