Connect with us
banner epikhirisis

LIFESTYLE

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η απόδραση στη Ρώμη με αφορμή τη “Λυσιστράτη” (Εικόνες)

Published

on

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Google Logo Πρόσθεσε το astratv.gr
στα αγαπημένα σου στη Google
Στη Ρώμη βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες η Κατερίνα Παπουτσάκη, με αφορμή τον πρώτο διεθνή σταθμό της καλοκαιρινής περιοδείας της παράστασης «Λυσιστράτη» του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος. Η ηθοποιός, η οποία ερμηνεύει τον ρόλο της Μυρρίνης στη μεγάλη παραγωγή του ΚΘΒΕ, συνδύασε τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις με χαλαρές βόλτες στην ιταλική πρωτεύουσα, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από όσα έζησε στην Αιώνια Πόλη.

Διαβάστε: Κατερίνα Παπουτσάκη μετά το τέλος του YFSF: “Κάθε σόου ήταν και μια μοναδική παράσταση που ξεχείλιζε ταλέντο” (Εικόνες)

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η «Λυσιστράτη» στο αρχαίο θέατρο της Όστια

Η παράσταση παρουσιάστηκε στις 4 και 5 Ιουλίου στο ιστορικό Teatro Romano di Ostia Antica, στο πλαίσιο του Teatro Ostia Antica Festival, μεταφέροντας στο ιταλικό κοινό τη σύγχρονη σκηνική προσέγγιση της αριστοφανικής κωμωδίας. Η «Λυσιστράτη» ανεβαίνει σε μετάφραση Κωνσταντίνου Μπούρα και σκηνοθεσία, δραματουργική επεξεργασία και απόδοση Αστέριου Πελτέκη. Στον ομώνυμο ρόλο βρίσκεται η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ενώ στο καστ συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Παπουτσάκη, ο Κρατερός Κατσούλης, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, ο Παναγιώτης Πετράκης και ο Νίκος Γεωργάκης. Μετά την πρεμιέρα στο Θέατρο Δάσους και τις δύο παραστάσεις στη Ρώμη, η καλοκαιρινή διαδρομή της παραγωγής συνεχίζεται με σταθμούς στην Κύπρο και σε σημαντικά θέατρα και φεστιβάλ της Ελλάδας, μεταξύ των οποίων το Αρχαίο Θέατρο Δίου, η Δωδώνη και η Επίδαυρος.




katerina-papouysaki-rome-photos-2




katerina-papouysaki-rome-photos-1

Advertisement

Οι βόλτες της Κατερίνας Παπουτσάκη στη Ρώμη

Πέρα από τις εμφανίσεις της στη θεατρική σκηνή, η Κατερίνα Παπουτσάκη εκμεταλλεύτηκε τον ελεύθερο χρόνο της για να γνωρίσει καλύτερα τη Ρώμη. Μέσα από τις φωτογραφίες που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media, η ηθοποιός μοιράστηκε στιγμιότυπα από τις βόλτες της στα γραφικά σοκάκια, τα επιβλητικά κτίρια και τα χαρακτηριστικά σημεία της πόλης. Χαλαρή, χαμογελαστή και με καλοκαιρινή διάθεση, απόλαυσε την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα της ιταλικής πρωτεύουσας, συνδυάζοντας το θεατρικό ταξίδι της «Λυσιστράτης» με μικρές στιγμές ξεκούρασης και εξερεύνησης.

Περισσότερα στο parapolitika.gr

Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο WhatsApp;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:

Μπες στο κανάλι του astratv.gr
στο WhatsApp

Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Viber;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:

Μπες στο κανάλι του astratv.gr
στο Viber
Advertisement

Μέλος του
Μητρώου Ηλεκτρονικού Τύπου
Μ.Η.Τ. 252107

Advertisement
dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Anassa

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο