Connect with us
banner epikhirisis

LIFESTYLE

Κατερίνα Βρανά: “Δεν λυπήθηκα τον εαυτό μου, φταίω… το σώμα μου έδινε σημάδια επί ένα χρόνο και τα αγνόησα όλα” (Βίντεο)

Published

on

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Google Logo Πρόσθεσε το astratv.gr
στα αγαπημένα σου στη Google

Η Κατερίνα Βρανά μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας της, τον τρόπο που στάθηκε απέναντι σε όσα της συνέβησαν, αλλά και τις δυσκολίες που συνεχίζει να αντιμετωπίζει στην καθημερινότητά της. Η stand-up comedian, σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Hello», αναφέρθηκε στο ταξίδι της στη Μαλαισία το 2017, όπου υπέστη διάτρηση εντέρου, γεγονός που την οδήγησε σε σηπτικό σοκ και την έφερε αντιμέτωπη με κίνδυνο για τη ζωή της.

Διαβάστε: Κατερίνα Βρανά για το αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης: “Θα ήθελα να πουν συγγνώμη και να μου δώσουν 1 εκατ. ευρώ” (Βίντεο)

Κατερίνα Βρανά: “Είμαι 90% υπεύθυνη”

Η Κατερίνα Βρανά ξεκαθάρισε πως, παρά τη σοβαρότητα της κατάστασης που βίωσε, δεν μπήκε ποτέ στη διαδικασία να λυπηθεί τον εαυτό της. Όπως εξήγησε, θεωρεί ότι είχε και η ίδια ευθύνη, καθώς το σώμα της της έστελνε προειδοποιητικά σημάδια για μεγάλο διάστημα, όμως εκείνη δεν τα άκουσε. «Δεν λυπήθηκα τον εαυτό μου επειδή φταίω σε ένα ποσοστό κι εγώ για αυτό. Το σώμα μου έδινε σημάδια επί ένα χρόνο και τα αγνόησα όλα. Εντέλει, για αυτό που έτυχε να γίνει στη Μαλαισία, είτε από κάποιο μικρόβιο είτε από κάποιο φαγητό, ξέρω ότι είμαι 90% υπεύθυνη. Απλώς, λέω “πάρ’ τα τώρα, καλά να πάθεις”», δήλωσε.

Η περιπέτεια της υγείας της, όπως είπε, δεν άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο έβλεπε τη ζωή. Αντίθετα, της επιβεβαίωσε όσα πίστευε ήδη πριν από αυτό το δύσκολο κεφάλαιο. Η Κατερίνα Βρανά τόνισε πως η αγάπη των ανθρώπων γύρω της και η δυνατότητα να γελάει ακόμη και μέσα στις πιο απαιτητικές συνθήκες ήταν πάντα για εκείνη βασικά στηρίγματα. «Βασικά, το γεγονός αυτό μου επιβεβαίωσε τη στάση ζωής που είχα πριν. Πίστευα πως αν έχεις ανθρώπους που σε αγαπούν και σε νοιάζονται και αν μπορείς να γελάσεις, τα πάντα είναι αντιμετωπίσιμα. Είναι σαν να μου είπε η ζωή ”δες που είχες δίκιο!”», ανέφερε χαρακτηριστικά.

“Ευελπιστώ να γίνω φίρμα και να βγάζω μύρια για να έχω καλά γεράματα”

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Κατερίνα Βρανά ρωτήθηκε αν όλη αυτή η περιπέτεια είχε και οικονομικό κόστος για την ίδια. Η απάντησή της ήταν ξεκάθαρη, καθώς παραδέχθηκε πως εξακολουθεί να περνά κατά διαστήματα δύσκολα, λόγω των αυξημένων εξόδων που απαιτεί η καθημερινότητά της. Όπως εξήγησε, χρειάζεται βοήθεια κυρίως επειδή η όρασή της δεν έχει επανέλθει πλήρως, ενώ ειδικά το βράδυ δυσκολεύεται πολύ περισσότερο. Αυτό κάνει ακόμη και τις απλές μετακινήσεις πιο απαιτητικές.

Advertisement

«Ναι. Ακόμη περνάω πού και πού γιατί είναι τεράστια τα έξοδα. Χρειάζομαι βοηθό κυρίως επειδή η όρασή μου δεν έχει επιστρέψει τελείως – ιδίως το βράδυ, δεν βλέπω σχεδόν καθόλου. Πολύ συχνά δεν μπορώ να υπολογίσω αποστάσεις και δεν βλέπω λακκούβες στο δρόμο. Αν οδηγήσω μόνη μου το αμαξίδιο, μπορεί να γίνω πιο ανάπηρη. Χρειάζομαι δύο γυναίκες δύο οκτάωρα, το πρωί και το βράδυ, κι αυτό είναι πολυέξοδο, συν οι φυσικοθεραπείες και οι λογοθεραπείες. Χαίρομαι πάρα πολύ που τα βγάζω πέρα με τη δουλειά μου. Δυστυχώς, δεν μπορώ να βάλω τίποτα στην άκρη ακόμη, αλλά ευελπιστώ να γίνω φίρμα και να βγάζω μύρια για να έχω καλά γεράματα». Με τον δικό της τρόπο, η Κατερίνα Βρανά μίλησε για μια εμπειρία που θα μπορούσε να τη λυγίσει, κρατώντας όμως το χιούμορ, την αυτογνωσία και την καθαρή ματιά με την οποία αντιμετωπίζει όσα συνέβησαν και όσα συνεχίζει να διαχειρίζεται.

Περισσότερα στο parapolitika.gr

Advertisement

Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο WhatsApp;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:

Μπες στο κανάλι του astratv.gr
στο WhatsApp

Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Viber;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:

Μπες στο κανάλι του astratv.gr
στο Viber
Advertisement

Μέλος του
Μητρώου Ηλεκτρονικού Τύπου
Μ.Η.Τ. 252107

Advertisement
dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Anassa

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο