Ο Δήμος Κατερίνης αποκλείει σημεία πρόσβασης στο Δημοτικό Πάρκο για πολίτες λόγω πτώσης δέντρων και κλαδιών, προκειμένου να τους προστατεύσει από επικίνδυνες καταστάσεις.

Ο Δήμος Κατερίνης απέκλεισε την πρόσβαση σε διάφορα σημεία του Δημοτικού Πάρκου καθώς υπάρχουν πτώσεις δέντρων και κλαδιών. Mε μέριμνα της Δημοτικής Αστυνομίας λοιπόν, τοποθετήθηκαν σε σημεία εντός του Δημοτικού Πάρκου, ειδικές κορδέλες σήμανσης, καθώς λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων παρατηρείται πτώση δέντρων και κλαδιών, με αποτέλεσμα να υφίσταται κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Από σήμερα Τετάρτη 09/03, παρακαλούνται οι διερχόμενοι από το Δημοτικό πάρκο Κατερίνης να αποφεύγουν να πλησιάζουν τον χώρο που έχει σημανθεί, έως ότου οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου προχωρήσουν, σε απομάκρυνση των δέντρων και αποκατάσταση όλων των  προβλημάτων που προκλήθηκαν.

Τα πρόσφατα καιρικά φαινόμενα σε όλη την Ελλάδα έχουν δημιουργήσει συνθήκες επικίνδυνες σε διάφορα σημεία όλης της χώρας όπου υπάρχουν δέντρα. Χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή αλλά και η συνδρομή των Δήμων και των Περιφερειών ώστε να εντοπιστούν οι πιθανοί κίνδυνοι και να αποκλειστούν οι χώροι έως ότου κριθούν κατάλληλοι για περιήγηση.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr
Κογκρέσο: Βοήθεια ύψους 13 δισ. σε Ουκρανία και Ευρωπαίους συμμάχους