Συνέχισε με νίκες στα φιλικά προετοιμασίας ενόψει Ευρωμπάσκετ η Σερβία. Οι «πλάβι» επικράτησαν στο Βελιγράδι 79-67 της Πολωνίας κι έδειξαν τα ίδια πράγματα όπως και στο ματς της Τρίτης κόντρα στη Βοσνία.
Η ομάδα του Σβέρτισλαβ Πέσιτς προηγήθηκε +6 στη λήξη της πρώτης περιόδου και στην ολοκλήρωση του ημιχρόνου, έχοντας βρει τις λύσεις στην πιεστική άμυνα των Πολωνών.
Οι γηπεδούχοι ανέβασαν τη διαφορά στην έναρξη της τρίτης περιόδου κι έφτασαν στο +9 στη λήξη του τριαντάλεπτου. Η Σερβία διατήρησε το σταθερό προβάδισμα και στην τέταρτη περίοδο κι έφτασε στο τελικό +12.
Το ματς διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, οπότε η ομοσπονδία Μπάσκετ της γειτονικής χώρας δεν έκανε γνωστούς τους πόντους των νικητών.
Αντίθετα, οι Πολωνοί γνωστοποίησαν ότι ο Μίχαλακ είχε 12 κι ο Γκιέλο 10 πόντους. Οι πρώην παίκτες του Παναθηναϊκού, Μπαλτσερόφσκι και Πονίτκα, είχαν αντίστοιχα 8 κι 7 πόντους.
Δεκάλεπτα: 19-13, 37-31, 57-48, 79-67