Κάλεσμα σε κάθε ευαισθητοποιημένο πολίτη απευθύνει ο Δήμος Παπάγου Χολαργού να συμμετέχει σε μια δράση ενίσχυσης των ευπαθών ομάδων πληθυσμού αλλά και προστασίας του περιβάλλοντος. Και μάλιστα το πράττει με ένα τρόπο ελκυστικό

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού και το «Κάθε Κουτί Μετράει», με σύνθημα «Ό, τι καλό κάνεις γυρίζει σε εσένα» και με σκοπό την ενθάρρυνση των πολιτών να ανακυκλώνουν τα άδεια κουτάκια αναψυκτικών, τοποθέτησαν ένα ξεχωριστό Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στο άλσος «Α. Παπανδρέου» Χολαργού, σε συνεργασία με τον βραβευμένο καλλιτέχνη Νίκο Ράκκα.

Σκοπός του, να τραβήξει τα βλέμματα και να υπενθυμίσει σε όλους, ότι η ανακύκλωση είναι μια υπόθεση όλων μας που μπορεί να γίνει μια εύκολη καθημερινή συνήθεια με πολλαπλά οφέλη για τον πλανήτη.

Ο Δήμαρχος Ηλίας Αποστολόπουλος (δεξιά) μαζί με τον Νίκο Ράκκα δίνουν το παράδειγμα

Γεμίζουμε με κουτάκια αλουμινίου το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο που είναι τοποθετημένο στο στο χώρο του Χριστουγεννιάτικου Πάρκου του Δήμου (25ης Μάρτιου και Ευριπίδου), με πρωτοβουλία του Κοινοτικού Συμβούλου Νικήτα Κεφαλογιάννη, γιατί μικρές καθημερινές πράξεις, όπως η χωριστή διαλογή και η ανακύκλωση των απορριμμάτων μπορούν να κάνουν τη διαφορά για έναν πιο βιώσιμο πλανήτη.

Το Δέντρο θα βρίσκεται στο άλσος έως τις 10 Ιανουαρίου και στη συνέχεια, θα συλλεχθούν τα κουτιά που θα συγκεντρωθούν, το ποσό που θα εξοικονομηθεί από την ανακύκλωσή τους θα πολλαπλασιαστεί από το «Κάθε Κουτί Μετράει» και θα δοθεί σε κοινωνική δομή του δήμου.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr