ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Κεφάλια… μέσα στον Ατρόμητο – www.ertsports.gr


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Την πρώτη φάση της προετοιμασίας τους αναμένεται να ξεκινήσουν οι “κυανόλευκοι” από αύριο (4/7) μιας και ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες των ιατρικών και εργομετρικών εξετάσεων.
Το άτυπο ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου ζουν στον Ατρόμητο τα τελευταία 24ωρα. Οι παίκτες του Κρις Κόλμαν ολοκλήρωσαν τις εξετάσεις τους και πλέον ετοιμάζονται για… Ασπρόπυργο. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ομάδας, οι προπονήσεις στην Αττική θα διεξαχθούν για μία εβδομάδα, ενώ στη συνέχεια άπαντες θα μεταβούν στην Πορταριά.
Αναλυτικά η ενημέρωση:
«Διακοπές τέλος και ώρα για δουλειά για την ομάδα μας εν όψει της νέας σεζόν.
Σε ρυθμούς σεζόν 2022/23 κινείται εδώ και λίγες μέρες η ομάδα μας, καθώς ολοκληρώθηκαν χωρίς απρόοπτα και προβλήματα η διαδικασία των ιατρικών και εργομετρικών εξετάσεων.
Οι ιατρικές εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν όπως κάθε χρόνο στην κλινική «Ιατρικό Αθηνών» στο Περιστέρι, ενώ οι εργομετρικές διενεργήθηκαν μέσα στο Σαββατοκύριακο στο αθλητικό κέντρο της ομάδας μας στο «Μαζαράκη».
Πλέον, σειρά παίρνει το γήπεδο, καθώς αρχίζουν οι προπονήσεις για τη σεζόν 2022/23, με την καθιερωμένη «πρώτη» να πραγματοποιείται αύριο, Δευτέρα, στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας μας στον Ασπρόπυργο, αφού συνεχίζονται σε πυρετώδεις ρυθμούς οι εργασίες τόσο στα γήπεδα στο «Μαζαράκη», όσο και στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.
Με αυτόν τον τρόπο, ο Κρις Κόλμαν και οι ποδοσφαιριστές του θα αρχίσουν να «χτίζουν» τον Ατρόμητο της νέας σεζόν, πριν αναχωρήσουν για την Πορταριά στις 11 Ιουλίου».

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Ανακοίνωσε τον Ντε λα Φουέντε ο Ολυμπιακός


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Οι “ερυθρόλευκοι” ανακοίνωσαν την απόκτηση του 21χρονου Αμερικανού μεσοεπιθετικού που υπέγραψε συμβόλαιο ως δανεικός από την Μαρσέιγ με οψιόν αγοράς.
Στο δυναμικό του Ολυμπιακού ανήκει από σήμερα ο 21χρονος Αμερικανός μεσοεπιθετικός Κόνραντ ντε λα Φουέντε. Ο ποδοσφαιριστής που προέρχεται από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα (Μάσια) αγωνίζεται περισσότερο στα φτερά της επίθεσης κυρίως στο αριστερό και αρέσκεται να συγκλίνει στον άξονα.
Ο τεχνικός των “ερυθρόλευκων” Κάρλος Κορμπεράν αναμένεται να τον συμπεριλάβει στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού για τα ματς με τον Απόλλωνα Λεμεσού για τα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λίγκα προκειμένου να έχει ακόμη μία λύση στην γραμμή κρούσης της ομάδας του.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε μάλιστα και σχετική ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Αμερικανού εξτρέμ, Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε, με τη μορφή δανεισμού από τη Μαρσέιγ. Γεννήθηκε στο Μαΐάμι, στις 16 Ιουλίου 2001, και σε ηλικία δέκα ετών βρέθηκε με την οικογένειά του στην Ισπανία. Έκανε την αρχή στην τοπική ομάδα Νταμ και το 2013 εντάχθηκε στη Μπαρτσελόνα.
Το 2018 πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στη Μπαρτσελόνα Β’ και δύο χρόνια μετά έπαιξε στην πρώτη ομάδα, με αποτέλεσμα να γίνει ο πρώτος Αμερικανός ποδοσφαιριστής που πήρε χρόνο συμμετοχής σε επίσημο αγώνα των «μπλαουγκράνα». Αγωνίστηκε μαζί τους σε δύο αγώνες Champions League και σε έναν ακόμη στο Copa del Rey.
Το καλοκαίρι του 2021 μετακόμισε στη Γαλλία και φόρεσε τη φανέλα της Μαρσέιγ, απ’ όπου αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό. Έχει εκπροσωπήσει την εθνική ομάδα των ΗΠΑ (τρεις συμμετοχές), ενώ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε σε 22 παιχνίδια με τη Μαρσέιγ, με απολογισμό τρεις ασίστ.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Ιταλία (1η αγωνιστική): Ρίχνεται στη “μάχη” η πρωταθλήτρια Μίλαν, η επιστροφή Λουκάκου δυναμώνει την Ίντερ


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Το φετινό ιταλικό πρωτάθλημα κάνει πρεμιέρα και με αποκορύφωμα την περσινή σεζόν και την αμφίρροπη κούρσα των δύο Μιλανέζων, η αγωνιστική περίοδος 2022-23 προμηνύεται εξίσου συναρπαστική.
Η σέντρα της Σέριε Α γίνεται σήμερα (13/08), με τις Μίλαν και Ίντερ να ρίχνονται στη “μάχη” για την διεκδίκηση του σκουντέτο, μετά την περσινή τους κούρσα για δύο, που βρήκε τους “ροσονέρι” πρωταθλητές.
Στο πρώτο χρονικά ματς, η πρωταθλήτρια ομάδα του Στέφανο Πιόλι υποδέχεται την Ουντινέζε. Η περσινή σεζόν σήμανε και την επιστροφή στην κορυφή μετά από 11 χρόνια, ενώ πριν λίγες εβδομάδες έγινε και νέα αλλαγή ιδιοκτησίας, τρίτη στην τρέχουσα πενταετία. Οι Αμερικανοί της Red Bird Capitals έχουν πλέον τα “ηνία”. Βασικός στόχος είναι η διατήρηση των εγχώριων σκήπτρων. Από την άλλη, οι “φριουλάνι” θέλουν να ξεκολλήσουν από τη μετριότητα των τελευταίων ετών και με νέο προπονητή τον φιλόδοξο Αντρέα Σοτίλ, στην παρθενική του παρουσία στη Σέριε Α, θα ψάξουν την εδραίωσή τους στα σαλόνια του ιταλικού ποδοσφαίρου.
Η Σαμπντόρια φιλοξενεί την Αταλάντα σε ένα ματς που και οι δύο ομάδες θέλουν να κάνουν μια νέα αρχή. Την περσινή σεζόν οι γηπεδούχοι πάλεψαν για τη σωτηρία και τα κατάφεραν, ελπίζοντας φέτος σε μια πιο “ήσυχη” χρονιά. Η ομάδα του Γκασπερίνι εντυπωσίασε την τελευταία τριετία και είχε σταθερή παρουσία στην τετράδα, ωστόσο τη σεζόν 2021-22 βρέθηκε στην 8η θέση και εκτός Ευρώπης. Πλέον, θέλει να επανέλθει στο προσκήνιο του πρωταθλήματος.
Η Ίντερ δοκιμάζεται στην έδρα της νεοφώτιστης Λέτσε, που τερμάτισε πρώτη και καλύτερη στη Σέριε Β. Οι “νερατζούρι” έχουν ως στόχο την κατάκτηση του σκουντέτο, που παρέδωσαν στην συμπολίτισσα πέρυσι. Η επιστροφή Λουκάκου γεμίζει με αισιοδοξία τις τάξεις των φιλάθλων, αλλά και τον Σιμόνε Ιντζάγκι, που θέλει να επαναφέρει την ομάδα στην κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος.
Στο ματς που κλείνει το πρόγραμμα του Σαββάτου (13/8), η Μόντσα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, που θα παίξει για πρώτη φορά στην ιστορία της στη μεγάλη κατηγορία, φιλοξενεί την Τορίνο που την τελευταία διετία πέρασε μια “κόλαση”, επιβιώνοντας στο… παρά ένα.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής στη Σέριε Α:
Σάββατο 13 Αυγούστου
19:30 Μίλαν – Ουντινέζε
19:30 Σαμπντόρια – Αταλάντα
21:45 Λέτσε – Ίντερ
21:45 Μόντσα – Τορίνο
Κυριακή 14 Αυγούστου
19:30 Λάτσιο – Μπολόνια
19:30 Φιορεντίνα – Κρεμονέζε
21:45 Σαλερνιτάνα – Ρόμα
21:45 Σπέτσια – Έμπολι
Δευτέρα 15 Αυγούστου
19:30 Βερόνα – Νάπολι
21:45 Γιουβέντους – Σασουόλο

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ1 ημέρα ago
Το άγαλμα που άφησε άφωνες τις υπηρεσίες του Δήμου στα Παλαιά Βόλου
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago
Fuel Pass 2: Καθυστέρηση στην πληρωμή του επιδόματος
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago
Αυτός είναι ο 34χρονος που απείλησε την 26χρονη σύντροφό του με κατσαβίδι στο Βόλο
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago
Σε υπόθεση θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της αρπαγής ενός βρέφους- Στον Βόλο αναζητούν οι αρχές τον πατέρα του
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago
Fuel Pass 2: Ξεκινά η καταβολή του στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago
Απίστευτο περιστατικό σε ιερό ναό της Νέας Ιωνίας- Ιερέας απαγόρευσε ζευγάρι να μπει στο ναό επειδή …φορούσαν μάσκες
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago
Έρχεται διπλός «Τειρεσίας» για χρέη σε Εφορία, ΕΦΚΑ, Δήμους, ΔΕΚΟ και Τράπεζες
-
ΕΛΛΑΔΑ3 ημέρες ago
Μερομήνια: Πώς θα είναι το φθινόπωρο και ο χειμώνας – Ποιοι θα είναι οι «σκληρότεροι» μήνες