Κεκλεισμένων των θυρών με την παρουσία μόνο των δικαστών, των ενόρκων και των δικηγόρων των δύο πλευρών για λόγους προστασίας της ιδιωτικής ζωής του θύματος θα γίνει τελικά η κατάθεση της αθλήτριας ιστιοπλοϊας στη δίκη με κατηγορούμενο τον προπονητή ο οποίος κατηγορείται για το βιασμό της κοπέλας την περίοδο που εκείνη ήταν ανήλικη.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Την απόφαση αυτή έλαβαν οι τακτικοί δικαστές του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας μετά από σχετικό αίτημα που υπέβαλε η δικηγόρος Κλειώ Παπαππαντολέων η οποία εκπροσωπεί την κοπέλα η οποία παρίσταται ως πολιτική αγωγή για την υποστήριξη της κατηγορίας.

«Για λόγους προστασίας της και της ιδιωτικής της ζωής ζητάμε την διεξαγωγή της αποδεικτικής διαδικασίας κεκλεισμένων των θυρών. Αν αυτό δεν γίνει δεκτό, ζητάμε έστω η κατάθεση του θύματος να διεξαχθεί χωρίς δημοσιότητα. Είναι μια επώδυνη διαδικασία για την ίδια η κατάθεση αυτή. Πρόκειται για αδικήματα που έχουν πλήξει τον πυρήνα της προσωπικότητας της» ανέφερε η δικηγόρος της Κλειώ Παπαπαντολέων.

Να γίνει δεκτό το αίτημα πρότεινε η εισαγγελέας της έδρας, ενώ η υπεράσπιση του 38χρονου προπονητή δεν έφερε αντίρρηση στο αίτημα, ως προς την κατάθεση μόνο του θύματος κεκλεισμένων των θυρών.

Τελικά το δικαστήριο αποφάσισε να δοθεί μόνο η κατάθεση του θύματος κεκλεισμένων των θυρών.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr