Ο Κώστας Κετσετζόγλου ανέλυσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 την κατάσταση με τα συμβόλαια στην ΑΕΚ μετά και την ανανέωση με τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς.
Στάθηκε κυρίως στις περιπτώσεις των Ζοάο και Περέιρα, ειδικά στον δεύτερο που είναι εξαιρετικός τη φετινή αγωνιστική περίοδο, ενώ, αναφέρθηκε και στη ρήτρα που υφίσταται στο συμφωνητικό με τον Πινέδα. «Αν δεν θέλει να επιστρέψει στο Μεξικό, θα παραμείνει…» τόνισε.
Επί του αγωνιστικού και μετά το ντέρμπι της Τούμπας, είπε: «Αν εξαιρέσεις το πρώτο 10λεπτο του δεύτερου ημιχρόνου και τις καθυστερήσεις, είχε έλεγχο και ήταν επιθετική η ΑΕΚ. Είχε μεγάλες ευκαιρίες και δοκάρι. Ο Παβλένκα πολύ καλός τερματοφύλακας. Θα σφίξει τα δόντια ο Βάργκα για την Κυριακή, είχε έναν μικρό τραυματισμό».





















