LIFESTYLE
Κίμπερλι Γκιλφόιλ για Κωνσταντίνο Αργυρό: “Τον θεωρώ οικογένεια – Μου θυμίζει Φρανκ Σινάτρα και Έλβις Πρίσλεϊ”

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
στα αγαπημένα σου στη Google
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ στο πάρτι του Κωνσταντίνου Αργυρού
Η παρουσία της Κίμπερλι Γκιλφόιλ στη γιορτή του Κωνσταντίνου Αργυρού δεν πέρασε απαρατήρητη, καθώς η ίδια έδειξε για ακόμη μία φορά τη στενή σχέση που έχει αναπτύξει με τον τραγουδιστή και το περιβάλλον του. Μιλώντας στις κάμερες, η Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα αναφέρθηκε στον Κωνσταντίνο Αργυρό με λόγια γεμάτα εκτίμηση, αγάπη και προσωπική συγκίνηση, τονίζοντας πως τον αισθάνεται σαν οικογένειά της.
Τα τρυφερά λόγια για τον Κωνσταντίνο Αργυρό
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ θέλησε αρχικά να του ευχηθεί δημόσια για τη γιορτή και τα γενέθλιά του, υπογραμμίζοντας πόσο σημαντικός άνθρωπος είναι για εκείνη από την περίοδο που βρίσκεται στην Ελλάδα. «Του εύχομαι υγεία για μια ζωή, ευτυχία, ομορφιά και αγάπη. Είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα κι έχει επηρεάσει πολύ τη ζωή μου στην Ελλάδα. Πολύ πριν έρθω, ήταν ο καλύτερός μου φίλος. Τον θεωρώ οικογένεια, μαζί με την πανέμορφη γυναίκα του, την Αλεξάνδρα. Νιώθω τιμή που βρίσκομαι εδώ για να τον γιορτάσουμε». Η αναφορά της στην Αλεξάνδρα αλλά και στον οικογενειακό χαρακτήρα της σχέσης τους έδειξε πως η σύνδεσή της με τον Κωνσταντίνο Αργυρό δεν περιορίζεται σε μια τυπική κοινωνική γνωριμία.
Η σύγκριση με τον Φρανκ Σινάτρα και τον Έλβις Πρίσλεϊ
Στη συνέχεια, η Κίμπερλι Γκιλφόιλ στάθηκε στο ταλέντο του Κωνσταντίνου Αργυρού, κάνοντας μια ιδιαίτερα κολακευτική σύγκριση με δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα της αμερικανικής μουσικής σκηνής. «Είναι απίστευτα ταλαντούχος. Μου θυμίζει μεγάλα ταλέντα της Αμερικής, όπως ο Φρανκ Σινάτρα και ο Έλβις Πρίσλεϊ. Έχει μια πανέμορφη, μαγική φωνή και φέρνει τόση χαρά και ευτυχία σε τόσους ανθρώπους». Η δήλωσή της αυτή ήταν από τα σημεία που ξεχώρισαν, καθώς έδειξε τον θαυμασμό της για τη φωνή, τη σκηνική παρουσία και την απήχηση του τραγουδιστή στο κοινό.
Η φιλία που έγινε σχέση εμπιστοσύνης
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ έχει μιλήσει και άλλες φορές με θερμά λόγια για την Ελλάδα και τους ανθρώπους που έχουν σταθεί κοντά της. Στην περίπτωση του Κωνσταντίνου Αργυρού, η ίδια περιέγραψε μια σχέση που έχει πλέον προσωπικό βάθος, χρησιμοποιώντας τη λέξη «οικογένεια» για να δείξει τη σημασία που έχει ο τραγουδιστής στη ζωή της. Η αναφορά της ότι ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει «επηρεάσει πολύ» τη ζωή της στην Ελλάδα δίνει στη δήλωσή της έναν πιο προσωπικό τόνο, πέρα από την τυπική ευχή μιας επίσημης παρουσίας σε κοινωνική εκδήλωση.
Μια βραδιά γεμάτη ευχές και δυνατές δηλώσεις
Το πάρτι του Κωνσταντίνου Αργυρού για τα γενέθλια και την ονομαστική του εορτή είχε λαμπερές παρουσίες, όμως η δήλωση της Κίμπερλι Γκιλφόιλ ήταν εκείνη που συζητήθηκε περισσότερο. Με μια ευχή γεμάτη συναίσθημα και μια σύγκριση που δύσκολα περνά απαρατήρητη, η Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα έδωσε στη βραδιά έναν ιδιαίτερο διεθνή τόνο.
Περισσότερα στο parapolitika.gr
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Telegram;
Γίνε μέλος στο κανάλι μας:
στο Telegram
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο WhatsApp;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:
στο WhatsApp
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Viber;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:
στο Viber

ΒΟΛΟΣ21 ώρες ago5.000 ευρώ έπεσαν από την τσέπη μιας γυναίκας στην Ιάσονος και τα άρπαξε μια άλλη με μηχανάκι
ΜΑΓΝΗΣΙΑ21 ώρες agoΘλίψη για την Κατερίνα Μπαρούτα – Μανώλη
ΕΛΛΑΔΑ24 ώρες agoΠώς να προστατευτείτε νομικά αν γιατρός σε δημόσιο νοσοκομείο σας ζητήσει “φακελάκι” – Πρακτικός οδηγός 5 βημάτων
LIFESTYLE20 ώρες agoΚατρίνα Τσάνταλη: Το ατύχημα που την έστειλε στο ΚΑΤ – “Οι αίθουσες του νοσοκομείου, δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα τα πανάκριβα ιδιωτικά” (Εικόνα)
ΘΕΣΣΑΛΙΑ7 ώρες agoΚάθειρξη 8 ετών για τις καλοκαιρινές διαρρήξεις σε σπίτια Λαρισαίων
ΕΛΛΑΔΑ12 ώρες agoΒροχές, καταιγίδες και χαλάζι την Παρασκευή
LIFESTYLE20 ώρες agoΚατρίνα Τσάνταλη: Το ατύχημα που την έστειλε στο ΚΑΤ – “Οι αίθουσες του νοσοκομείου, δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα τα πανάκριβα ιδιωτικά” (Εικόνα)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ16 ώρες ago«Ελπίδα για τη Δημοκρατία» το κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού – Οι βασικοί άξονες της ιδρυτικής διακήρυξης











