Στον επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ φαίνεται πως κατέληξε ο νέος αρχηγός του Κινήματος, Νίκος Ανδρουλάκης.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας φαίνεται ότι αναλαμβάνει ο Μιχάλης Κατρίνης.

Ο Μιχάλης Κατρίνης έχει σωρευμένες κοινοβουλευτικές εμπειρίες κι έτσι αποτελεί «ασφαλή» λύση για τη θέση. Παράλληλα, ταιριάζει και στο ανανεωτικό αφήγημα του Νίκου Ανδρουλάκη.

Οι υπόλοιπες θέσεις – κλειδιά

Όσον αφορά τις άλλες καίριες θέσεις της ΚΟ, κατά πληροφορίες ο Κώστας Σκανδαλίδης αναμένεται να παραμείνει πρώτος Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος.

Για τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα οριστεί η Νάντια Γιαννακοπούλου, ενώ υπήρξαν επαφές και με τον Χάρη Καστανίδη.

Τέλος, γραμματέας της ΚΟ θα αναλάβει κατά πάσα πιθανότητα η Λίτσα Λιακούλη, που ήταν από τα πρόσωπα που στήριξαν με θέρμη τον Νίκο Ανδρουλάκη, ενώ πρόκειται να δημιουργηθεί και θέση αναπληρωτή γραμματέα της ΚΟ.

Ο κ. Ανδρουλάκης αναμένεται να ανακοινώσει τις αποφάσεις του στην πρώτη του ομιλία ως προέδρου στην ΚΟ της παράταξης, στις 4 το απόγευμα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr