ΕΛΛΑΔΑ
Κινηματογραφική καταδίωξη στη Νέα Αγχίαλο

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, αγρότης που το περασμένο βράδυ βρέθηκε στα κτήματά του είδε δύο αγροτικά αυτοκίνητα, ένα μαύρο και ένα σκούρο πράσινο, να κινούνται ύποπτα στην περιοχή. Μάλιστα το ένα εξ αυτών δεν είχε καν πινακίδες κυκλοφορίας.
Οδηγοί και επιβαίνοντες δεν ήταν γνωστοί και η παρουσία τους αργά το βράδυ στα χωράφια, κίνησε υποψίες.
Ο αγρότης χωρίς να το σκεφτεί μπήκε στο αυτοκίνητό του και άρχισε να τους καταδιώκει, ενώ ταυτόχρονα ενημέρωσε το Α.Τ. Αλμυρού.
Η καταδίωξη έγινε από Μαγούλα έως Ευξεινούπολη, ωστόσο οι δράστες ανέπτυξαν ιλιγγιώδη ταχύτητα και κατάφεραν να ξεφύγουν. «Η ταχύτητα που ανέπτυξαν θύμισε αστυνομικές ταινίες. Οδηγούσαν σαν τους κυνηγούσε ο διάβολος. Τους χάσαμε, αλλά τους χαλάσαμε τη δουλειά. Δεν θα κλέψουν μετασχηματιστές από Νέα Αγχίαλο και τριγύρω», ανέφερε ο άνδρας που τους καταδίωξε για την περιπετειώδη βραδιά.
Κλέφτες του χαλκού έχουν «βάλει στο μάτι» μετασχηματιστές της ΔΕΗ στην περιοχή της Νέας Αγχιάλου, αφήνοντας καλλιέργειες απότιστες, καθώς αγρότες δεν μπορούν να πάρουν ρεύμα για να λειτουργήσουν γεωτρήσεις και αρδευτικά συστήματα.

-
ΕΛΛΑΔΑ20 ώρες ago
Θανατηφόρο τραύμα από πυροβόλο όπλο έφεραν και οι δύο νεκροί που βρέθηκαν σε διαμέρισμα
-
ΕΛΛΑΔΑ21 ώρες ago
Το σπίτι όπου βρέθηκαν τα δύο πτώματα σε αποσύνθεση, σοκάρουν οι μαρτυρίες γειτόνων
-
ΕΛΛΑΔΑ24 ώρες ago
“Την τράβηξαν από τα μαλλιά και την έβαλαν μέσα” είπε ο πατέρας της 26χρονης
-
ΕΛΛΑΔΑ21 ώρες ago
Σύλληψη γιατρού μετά από καταγγελία 18χρονης για βιασμό
-
MEDIA20 ώρες ago
Μας είναι αδιάφορο εάν η κυβέρνηση δεν θελει να αποκαλύπτουμε σκάνδαλα
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ19 ώρες ago
Έφυγε από την ζωή ο Απόστολος Φλέσσας
-
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ7 ώρες ago
Με 1,7% «έτρεξε» η ανάπτυξη το Β΄ τρίμηνο του 2025
-
ΕΛΛΑΔΑ3 ώρες ago
Φωτιά τώρα στο Παρθένι Αρκαδίας: Στο σημείο η Πυροσβεστική