Την Πέμπτη  24 Μαρτίου η εφημερίδα Κιβωτός της Ορθοδοξίας σας προσφέρει πολύτιμα βιβλία αφιερωμένα στην χάρη της Παναγίας, για να επιλέξετε 2 βιβλία!

Το νέο φύλλο της εφημερίδας ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, που κυκλοφορεί την Πέμπτη, 24 Μαρτίου. Όλες οι Προσφορές!

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Την Πέμπτη  24 Μαρτίου η εφημερίδα Κιβωτός της Ορθοδοξίας σας προσφέρει πολύτιμα βιβλία αφιερωμένα στην χάρη της Παναγίας, για να επιλέξετε 2 βιβλία!

ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ  που συγκλονίζουν του Αντώνη Μιχ. Πρέκα

Τι είναι τα θαύματα; Τα θαύματα της ορθόδοξης χριστιανικής πίστεως είναι η αναστολή  της φθοράς ή του θανάτου που ταλαιπωρούν τη  ζωή μας, με μια έκτακτη ευεργεσία του αληθινού Θεού, του Κυρίου μας Ιησού Χριστού. Ποιος τα επιτελεί; Ποια είναι η σημασία των θαυμάτων για εμάς τους ανθρώπους; Επιστροφή απο την άλλη ζωή. Η προσεκτική μελέτη τους, ευελπιστούμε να συμβάλει στη σοβαρή στάση μας έναντι της αθανάτου ψυχής μας, της αιωνίου ζωής και θα βοηθήσει στη σωστή μετάνοιά μας και στη βίωση τωνχριστιανικών αληθειών.

ΜΗΤΗΡ ΘΕΟΥ

H ζωή και οι εορτές της Θεοτόκου της Σοφίας Ν. Σφυρόερα

Μαρία. Η γυναίκα που γεννήθηκε για να εκλείψει η κατάρατης Εύας.

Το βιβλίο περιέχει τις πιο σημαντικές παλιοδιαθηκικές προτυπώσεις που αναφέρονται στην «τιμιωτέρα των Χερουβείμ και ενδοξοτέρα ασυγκρίτως των Σεραφείμ» και αφηγείται τη ζωή της Θεοτόκου αξιοποιώντας τις πληροφορίες που παρέχουν τα Ευαγγέλια, η Ιερή Παράδοση αλλά και εκείνα τα στοιχεία από τις απόκρυφες διηγήσεις που θεωρούνται αληθή από την Εκκλησία μας και χρησιμοποιήθηκαν στη διαμόρφωση του εορτολογίου, στην υμνωδία και την εκκλησιαστική τέχνη.

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

Η δράση και οι θυσίες του κλήρου στην κατοχή του Πάνου Μπαΐλη

ΤΗ ΥΠΕΡΜΑΧΩ ΣΤΡΑΤΗΓΩ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

του π. Δημητρίου Φουρλεμάδη

ENOTHTA 1η  ΘΕΟΤΟΚΟΣ Η ΜΑΝΑ

Η Παναγία είναι η μητέρα του Χριστού, η μητέρα όλων των ανθρώπων. Στην Παναγία μας, στη μητέρα του Χριστού, στη Θεοτόκο οφείλουμε την ύψιστη τιμή και τη δόξα!

ENOTHTA 2η  Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr
«Θα πεθάνουμε, αλλά δεν θα παραδοθούμε ποτέ» – Το μήνυμα του δημάρχου Κιέβου