Connect with us
IMG 0156 1 620x350.jpg IMG 0156 1 620x350.jpg

ΕΛΛΑΔΑ

Κλίμα συγκίνησης και οδύνης: Αυτήν την ώρα η κηδεία του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη

Published

on

Ο γνωστός δημοσιογράφος και κριτικός κινηματογράφου και τηλεόρασης Ιάσονας Τριανταφυλλίδης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών.

Η πολιτική κηδεία του Ιάσονα Τρινταφυλλίδη ξεκίνησε στις 12:30 σήμερα, 30 Ιανουαρίου, στο Α’ Νεκροταφείο και όχι από τον  Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης Σωτήρος στο Χαλάνδρι, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει η καύση του στην Ριτσώνα.

Ο σπουδαίος Ιάσονας Τριανταφυλλίδης

Ο Ιάσωνας Τριανταφυλλίδης έγραψε πάνω από είκοσι βιβλία για την ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου, του τραγουδιού, του μιούζικαλ, καθώς και βιογραφίες καλλιτεχνών, κυρίως από το ελληνικό σινεμά.

Γνωστός αρθρογράφος με πύρινο συχνά λόγο και παρουσία, ο Ιάσων Τριανταφυλλίδης αρθρογράφησε από το 1985 σε εφημερίδες και περιοδικά, έκανε εκπομπές στο ραδιόφωνο, την τηλεόραση και πρόσφατα στο διαδίκτυο.

Επιμελήθηκε επανεκδόσεις παλιού υλικού σε CD για ηθοποιούς και τραγουδιστές, όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη, η Σοφία Βέμπο, η Μαρινέλλα, ο Τόλης Βοσκόπουλος, ο Γιάννης Σπάρτακος, αλλά και του συνόλου της μουσικής του Νίκου Μαμαγκάκη για τον κινηματογράφο.

Advertisement

Ο δημοσιογράφος και κριτικός κινηματογράφους παρουσίαζε αφιερώματα για το ελληνικό τραγούδι στον κινηματογράφο και υπήρξε μέλος της κριτικής επιτροπής του τηλεοπτικού Να η ευκαιρία.

Στην τηλεόραση έκανε το πρώτο πρωινό του (Κοκτέιλ), καθώς και εκπομπές με συνεντεύξεις, αφιερώματα, μονογραφίες.

Πολυσχιδής, υπήρξε σχολιαστής στις ειδήσεις του STAR, αλλά και σε πολιτική εκπομπή με την Όλγα Τρέμη στο .

Αρθρογράφησε σε εφημερίδες και είχε έντονη διαδικτυακή παρουσίας με κείμενα του σε ιστοσελίδες πολιτιστικού περιεχομένου. Παράλληλα ήταν ραδιοφωνικός παραγωγός στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9,84 με την εκπομπή του «Αθήνα, με ακούς;».

Η κηδεία του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη

Η μητέρα του εκλιπόντος δημοσιογράφου έφτασε υποβασταζόμενη στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών και με δυσκολία κατάφερε να πει μερικές κουβέντες. Όπως αποκάλυψε μάλιστα, τα τελευταία λόγια του γιου της ήταν «μαμά μου σε αγάπησα πολύ να το ξέρεις».

Advertisement

Η μητέρα του Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη

Ο Νικήτας Κακλαμάνης με την μητέρα του Ιάσονα Τρεανταφυλλίδη

Η Λουκίλα Καρρέρ στην κηδεία του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη

Ο Σπύρος Μπιμπίλας στην κηδεία του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη

Η Βάνα Μπάρμπα στην κηδεία του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη

Advertisement

Ο Ρήγας Αξελλός στην κηδεία του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη

Ο Στέλιος Κωνσταντινίδης στην κηδεία του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη

Ο Περικλής Λιανός στην κηδεία του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη

Ο Πέτρος Ζούλιας στην κηδεία του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη

Ο Γιώργος Κιμούλης στην κηδεία του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη

Advertisement

Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος στην κηδεία του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη

Περισσότερα Εδω

Advertisement
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement
Advertisement
Anassa
Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Διαχειρίστρια- Διευθύντρια : Σοφία Κοντοθανάση
Iδιοκτησία – Δικαιούχος domain name ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE
AΦΜ 094214456
Δ Ο Υ ΒΟΛΟΥ
Εδρα Γ.ΚΑΡΤΑΛΗ 76-ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38333 ΤΗΛ.ΕΠΙΚ. 2421031434
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ [email protected]
Νόμιμος εκπρόσωπος : Παναγιώτα Τσιρτόγλου
Τεχνικός προϊστάμενος : Μιχάλης Χειμωνίδης
Εμπορικό τμήμα – Λογιστήριο : Μαρία Παπαζέτη
Διευθυντ.ς Σύνταξης: Σοφία Κοντοθανάση
Ρεπορτάζ: Βασίλης Μπαντίδης
Copyright © 2024 AstraTV.gr - Γ.Ε.Μ.Η.: 50683644000

Μετάβαση στο περιεχόμενο