Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Κολωνός: «Ψέματα ότι ήμουν σε κατάσταση μέθης» λέει ο πατέρας του 5χρονου

Published

on

Μοιράσου το αρθρο!

Στην υγεία του 5χρονου παιδιού από τον Κολωνό που δίνει σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, καθώς και για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες πήρε φωτιά το σπίτι του και κινδύνευσε η ζωή των παιδιών, αναφέρθηκε ο πατέρας του Στέφανος Μήττας.

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Λίγη ώρα πριν την απολογία του για την φωτιά στο διαμέρισμα της οικογένειας του, που οδήγησε τον 5χρονο γιό του στην Εντατική, ο πατέρας απάντησε μεταξύ άλλων  και σε όσα ακούστηκαν πως ο ίδιος ήταν σε κατάσταση μέθης και δεν μπόρεσε να βοηθήσει τα ανήλικα τέκνα του που βρίσκονταν σε κίνδυνο .

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

«Του κάναμε ηλεκτροσόκ και το επαναφέραμε στη ζωή»

Αναφερόμενος στην κατάσταση της υγείας του 5χρονου Χαράλαμπου, ο πατέρας του, μιλώντας στον Ant1 με τρεμάμενη φωνή είπε ότι «είναι κρίσιμη η κατάσταση του. Χθες το μεσημέρι περιμέναμε να μπούμε στην Εντατική να δούμε το παιδί και μας είπαν οι γιατροί «του κάναμε ηλεκτροσόκ και το επαναφέραμε στην ζωή». Του έδωσαν και φάρμακο για την καρδιά. Μας είπαν πως «δεν υπάρχει ελπίδα» και πως μόνο ο Θεός….».

Ο κ. Μήττας, θέλοντας να αποσαφηνίσει όπως είπε όλα όσα ακούγονται για τις συνθήκες του περιστατικού, ανέφερε «έχω 5 παιδιά, ένα 22 ετών από τον πρώτο μου γάμο και 4 με την δεύτερη σύζυγο μου. Το παιδί ήταν στο κρεβατάκι του, το είχε βάλει η σύζυγος μου να κοιμηθεί. Εγώ είχα ξενυχτήσει δουλεύοντας με το ταξί και πήγα για δεύτερο μεροκάματο για ελιές, στον Άγιο Στέφανο και στον Ωρωπό. Ήμουν πολύ κουρασμένος και έκανα και ινσουλίνη για το ζάχαρο και κοιμήθηκα. Είναι ψέματα ότι ήμουν σε κατάσταση μέθης. Μέχρι που είπαν ότι το παιδάκι είναι νεκρό».

«Πάλεψα για να σώσω το παιδί»

«Πάλεψα για να το σώσω το παιδί. Η πόρτα ήταν κλειδωμένη γιατί η γυναίκα μου την κλειδώνει για να μην φύγει ο μικρός και για προστασία από ληστές. Η γυναίκα μου με έναν γείτονα έσπασαν την πόρτα, δεν μπορούσαν να μπουν από την κεντρική είσοδο, είχαν πνιγεί από τους καπνούς».

Σε ότι αφορά τα άλλα παιδιά, είπε πως ένα για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο Παίδων αλλά είναι καλά και πως φιλοξενούνται πλέον σε έναν φίλο του και στην αδελφή του, καθώς το σπίτι της οικογένειας δεν είναι κατοικήσιμο, τουλάχιστον προς το παρόν, λόγω της φωτιάς.

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
ΠΟΛΙΤΙΚΗ2 λεπτά ago

Εκλογές: Οι δημοσκοπήσεις, οι αναποφάσιστοι και ο πήχης των κομμάτων για τις 25 Ιουνίου

ΕΛΛΑΔΑ5 λεπτά ago

Δολοφονία Άλκη: Σήμερα η αγόρευση της εισαγγελέα – Θα διαρκέσει 10 ώρες

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ11 λεπτά ago

Ντε Λαουρέντις: «Όλη η Ευρώπη θέλει να κάτσει στον πάγκο μας»

ΘΕΣΣΑΛΙΑ14 λεπτά ago

Ενημέρωση για τους κινδύνους από τη χρήση ναρκωτικών ουσιών στο 12ο Γενικό Λύκειο Λάρισας

ΜΑΓΝΗΣΙΑ15 λεπτά ago

Συνελήφθη 48χρονος Βολιώτης που καταδικάστηκε για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης

LIFESTYLE17 λεπτά ago

Κένταλ Τζένερ: Αποκαλυπτική και πανέτοιμη για το φετινό καλοκαίρι

ΕΛΛΑΔΑ23 λεπτά ago

Νόνικα Γαληνέα: «Ίσως αυτά να είναι και τα τελευταία μου γενέθλια»

ΚΟΣΜΟΣ29 λεπτά ago

Ουκρανία: ΗΠΑ και Κίνα είναι οι δύο «παγκόσμιες» υπερδυνάμεις

ΘΕΣΣΑΛΙΑ35 λεπτά ago

Επτά χωριά της Λάρισας που αξίζει να επισκεφτείτε –

LIFESTYLE38 λεπτά ago

Ολοκληρώθηκε η πρώτη δοκιμασία για τον τελικό του φετινού διαγωνισμού

Advertisement

Μπείτε στην ομάδα μας στο Discord και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μπείτε στην ομάδα μας στο Telegram και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
Advertisement

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Δημοφιλή