Connect with us
banner epikhirisis

LIFESTYLE

Κωνσταντίνος Αργυρός: Προκάλεσε “πανικό” με τη δεύτερη sold out συναυλία στην Κωνσταντινούπολη (Βίντεο)

Published

on

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Google Logo Πρόσθεσε το astratv.gr
στα αγαπημένα σου στη Google
Δύο μοναδικές μουσικές βραδιές στην καρδιά της Κωνσταντινούπολης χάρισε ο Κωνσταντίνος Αργυρός, επιβεβαιώνοντας τη μεγάλη απήχηση που έχει πλέον αποκτήσει και εκτός των ελληνικών συνόρων. Ο δημοφιλής τραγουδιστής ανέβηκε στις 9 και 10 Ιουλίου στη σκηνή του Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu, με τις εμφανίσεις του να προσελκύουν χιλιάδες θεατές. Η πρώτη βραδιά είχε ανακοινωθεί επίσημα ως sold out, ενώ και η δεύτερη συναυλία κινήθηκε στους ίδιους εντυπωσιακούς ρυθμούς, ολοκληρώνοντας το διήμερο μέσα σε κλίμα αποθέωσης.

Δύο μοναδικές μουσικές βραδιές στην καρδιά της Κωνσταντινούπολης χάρισε ο Κωνσταντίνος Αργυρός, επιβεβαιώνοντας τη μεγάλη απήχηση που έχει πλέον αποκτήσει και εκτός των ελληνικών συνόρων.



Χιλιάδες λευκά μαντίλια στις «Καμπάνες»

Το βράδυ της Παρασκευής 10 Ιουλίου 2026, ο Κωνσταντίνος Αργυρός ξεσήκωσε το κοινό ερμηνεύοντας τη νέα του επιτυχία με τίτλο «Καμπάνες». Στα πλάνα από τη συναυλία, ολόκληρο το ανοιχτό θέατρο εμφανίζεται να έχει σηκωθεί όρθιο. Οι θεατές τραγουδούν, χορεύουν και ανεμίζουν ταυτόχρονα λευκά μαντίλια, δημιουργώντας μία από τις πιο χαρακτηριστικές εικόνες του διημέρου. Ο τραγουδιστής έγινε ένα με τον κόσμο, πλησιάζοντας το κοινό και αφήνοντάς το να συμμετάσχει ενεργά στην ερμηνεία. Η αντίδραση των θεατών έδειξε ότι τα ελληνόφωνα τραγούδια του έχουν αποκτήσει ιδιαίτερη απήχηση και στην Τουρκία.




Δύο συναυλίες σε ένα ιστορικό θέατρο

Το Harbiye Cemil Topuzlu αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους υπαίθριους πολιτιστικούς χώρους της Κωνσταντινούπολης. Βρίσκεται στην περιοχή Σισλί και διαθέτει περίπου 4.000 θέσεις, φιλοξενώντας κάθε καλοκαίρι μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της τουρκικής και διεθνούς μουσικής σκηνής. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός εμφανίστηκε στο συγκεκριμένο θέατρο για πρώτη φορά το προηγούμενο καλοκαίρι. Η μεγάλη ανταπόκριση του τουρκικού κοινού οδήγησε στη φετινή επιστροφή του με δύο διαδοχικές συναυλίες, στις 9 και 10 Ιουλίου. Το γεγονός ότι κατάφερε να γεμίσει για δύο βραδιές έναν χώρο τέτοιου μεγέθους αποτελεί ακόμη ένα σημαντικό βήμα στη διεθνή πορεία του.

Advertisement


Μια βραδιά με ελληνικές και τουρκικές μουσικές αναφορές

Το πρόγραμμα περιλάμβανε τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Κωνσταντίνου Αργυρού, αλλά και τραγούδια που έχουν αγαπηθεί από το κοινό και στις δύο πλευρές του Αιγαίου. Στο πλαίσιο των εμφανίσεών του στην Κωνσταντινούπολη, ο τραγουδιστής συναντήθηκε μουσικά και με την Τουρκάλα ερμηνεύτρια Sıla, παρουσιάζοντας την ελληνική και τουρκική εκδοχή του τραγουδιού «Αχ καρδιά μου – Uyu Yanımda». Η θερμή ανταπόκριση των θεατών, οι κοινές μουσικές αναφορές και η εικόνα ενός ολόκληρου θεάτρου να τραγουδά ελληνικούς στίχους έδωσαν στις συναυλίες έναν ιδιαίτερο συμβολισμό, μετατρέποντας τη μουσική σε σημείο συνάντησης ανάμεσα στις δύο χώρες.





Η διεθνής πορεία του Κωνσταντίνου Αργυρού

Οι δύο sold out βραδιές στο Harbiye έρχονται να προστεθούν σε μια σειρά σημαντικών εμφανίσεων του Κωνσταντίνου Αργυρού σε μεγάλες σκηνές του εξωτερικού. Το 2024 είχε πραγματοποιήσει συναυλία στο εμβληματικό Royal Albert Hall του Λονδίνου, μία από τις σημαντικότερες στιγμές της μέχρι σήμερα καριέρας του. Οι διοργανωτές της εμφάνισής του στην Κωνσταντινούπολη παρουσίαζαν, μάλιστα, εκείνη τη συναυλία ως ένα από τα ορόσημα της διεθνούς του πορείας. Η επιστροφή του στο Harbiye και η ανταπόκριση σχεδόν 8.000 θεατών μέσα σε δύο βραδιές αποδεικνύουν ότι η παρουσία του στις διεθνείς σκηνές δεν περιορίζεται πλέον στις ελληνικές κοινότητες του εξωτερικού, αλλά προσελκύει και ένα ευρύτερο κοινό.

Advertisement

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός αποθεώθηκε για δεύτερη συνεχόμενη βραδιά στο ιστορικό Harbiye της Κωνσταντινούπολης, με χιλιάδες θεατές να χορεύουν και να ανεμίζουν λευκά μαντίλια στις «Καμπάνες».

Η κορυφαία στιγμή της δεύτερης βραδιάς ήρθε όταν οι «Καμπάνες» ακούστηκαν σε ολόκληρο το θέατρο και χιλιάδες λευκά μαντίλια υψώθηκαν ταυτόχρονα, με τον Κωνσταντίνο Αργυρό να γνωρίζει ακόμη μία αποθέωση στην Κωνσταντινούπολη.




Περισσότερα στο parapolitika.gr

Advertisement

Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο WhatsApp;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:

Μπες στο κανάλι του astratv.gr
στο WhatsApp

Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Viber;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:

Μπες στο κανάλι του astratv.gr
στο Viber
Advertisement

Μέλος του
Μητρώου Ηλεκτρονικού Τύπου
Μ.Η.Τ. 252107

Advertisement
dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Anassa

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο