Για το τι θα είναι η Εθνική Συμφωνία απαντά ο ανεξάρτητος βουλευτής, Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

«Η Εθνική Συμφωνία ανακοινώνεται 5 Απριλίου, που είναι η παγκόσμια ημέρα συνείδησης. Υπάρχει ένας χώρος που λείπει και υπάρχει ταυτόχρονα. Είναι ο χώρος των φιλελεύθερων πατριωτών. Ο χώρος αυτός θα πρέπει να οργανωθεί σε ιδεολογικό επίπεδο, θα πρέπει να γίνουν συνέδρια θα πρέπει να βρεθούμε σε μία διαρκή ζύμωση. Αυτό ξεπερνά την ανάγκη για έναν κομματικό φορέα και ένα “κέλυφος” όπως θα μπορούσε να είναι μία μετεξέλιξη του κόμματος “Δημιουργία”. Εδώ χρειάζεται ένα think tank».

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πολιτικός φορέας;

Τα παραπάνω τόνισε ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Μπογδάνος σύμφωνα με το σχετικό Δελτίο Τύπου μιλώντας στο Radio North 98, για την πολιτική κίνηση που αναμένεται να παρουσιάσει την επόμενη εβδομάδα.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στο ερώτημα αν συστήνει πολιτικό φορέα, για να διαπραγματευτεί τις όποιες συνεργασίες του με status “αρχηγού” σημείωσε:

«Δεν με ενδιαφέρει να είμαι αρχηγός, δεν με ενδιαφέρει να είμαι πρόεδρος , δεν έχω “αυτοκρατορίτιδα”, δεν έχω “επικεφαλίτιδα”, ένα πράγμα από το οποίο πάσχει ο χώρος. Αυτό που θα πω την Τρίτη είναι ότι εγώ απλά θέτω τον εαυτό μου και τη βουλευτική ιδιότητα που μου εμπιστεύτηκε ο ελληνικός λαός με τη συνείδησή μου καθαρή στη διάθεση ενός προσκλητηρίου. Η Εθνική Συμφωνία θα είναι μια πλατφόρμα, μία πολιτική κίνηση, μία πρωτοβουλία, ένα think tank».

Για το αντιεμβολιαστικό κίνημα

Στη δε ερώτηση αν κλείνει το μάτι στο αντιεμβολιαστικό κίνημα, απάντησε: «Είμαι υπερ του εμβολίου και δεν κλείνω το μάτι σε κανένα. Τους κοιτώ στα μάτια και τους λέω εμβολιαστείτε. Είμαι όμως ενάντιος στο να χτυπάς με κατοστάρικα τους άνω των 62. […] Δεν είναι θέμα τι υποχρεωτικότητα θα βάλεις. Δηλαδή αφήνεις τη μισή κοινωνία ανέλεγκτη και «κοπανάς» τους γέροντες και αυτό είναι φιλελέυθερο;»

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr
«Το Ναυπηγείο Ελευσίνας δεν κλείνει, τελεία και παύλα», είπε στους εργαζόμενους ο Γεωργιάδης