Connect with us

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

«Κόντρας» συνέχεια στον παραλιακό δρόμο Αγιοκάμπου-Βελίκας

Published

on

Μοιράσου το αρθρο!

«Είμαστε αποφασισμένοι να προστατεύσουμε το δημόσιο συμφέρον», διαμηνύει προς την πλευρά της ιδιοκτήτριας του επίδικου τμήματος της έκτασης στον παραλιακό δρόμο Αγιοκάμπου-Βελίκας. Με νέα ανακοίνωση, ο Δήμος Αγιάς σημειώνει ότι θα πράξει «ό,τι αποφασίσει ο Άρειος Πάγος και εφ’ όσον υπάρξει αμετάκλητη κρίση και δικαίωση της κας Κουτσουτάσιου, εκείνη θα αποζημιωθεί σύμφωνα την απόφαση απαλλοτρίωσης».

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου Αγιάς έχει ως εξής:

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

«Η κ. Κουτσουτάσιου υπερασπίζεται την ιδιοκτησία της. Δικαίωμα της. Ο Δήμος Αγιάς υπερασπίζεται το δημόσιο συμφέρον. Υποχρέωση του. Η κ. Κουτσοτάσιου επιμένει να ανταλλάξουμε το επίδικο τμήμα του δρόμου της με παραθαλάσσιο οικόπεδο. Ο Δήμος Αγιάς (και κανένας δήμος στον κόσμο) δεν μπορεί να εκβιάζεται. Δεν θα ανταλλάξουμε δρόμο με οικόπεδο. Αυτό ας το αντιληφθούν όλοι. Η κ. Κουτσοτάσιου προτείνει να ακολουθήσουμε την ανατολική παράκαμψη για τη διέλευση του δρόμου δίπλα από το οικόπεδο της. Πρακτικά προτείνει να περάσει ο δρόμος μέσα από τη θάλασσα, αφού στο σημείο που υποδεικνύει το χειμώνα βγαίνει το θαλάσσιο κύμα. Και κυρίως να περάσει από το σημείο στο οποίο υπάρχει σχεδιασμός για ποδηλατόδρομο, χώρους αναψυχής και άλλες παρεμβάσεις που θα οδηγήσουν στην αναβάθμιση του παραλιακού μετώπου.

Ο Δήμος Αγιάς θα πράξει ό,τι αποφασίσει ο Άρειος Πάγος και εφ’ όσον υπάρξει αμετάκλητη κρίση και δικαίωση της κας Κουτσουτάσιου, εκείνη θα αποζημιωθεί σύμφωνα την απόφαση απαλλοτρίωσης. Η κ. Κουτσοτάσιου με την αδιάλλακτη στάση της και ενώ κανένα δικαίωμά της δεν διακυβεύεται ούτε κινδυνεύει, απαγορεύει την συνέχιση των εργασιών αποκατάστασής από το σημείο που επί δεκαετίες είχε σχηματισθεί ως δρόμος. Ενώ την ίδια στιγμή δεκάδες άλλοι ιδιοκτήτες, συναισθανόμενοι την υποχρέωση τους απέναντι στο δημόσιο συμφέρον έναντι του ιδιωτικού πρόσφεραν ακόμα και τμήματα των ιδιοκτησιών τους, προκειμένου να διευκολυνθεί η διέλευση κατοίκων και επισκεπτών. Η κ. Κουτσοτάσιου ισχυρίζεται πως δεν είναι κομματικό το κίνητρο της, παρ’ ότι σύζυγος δημοτικού συμβούλου της αντιπολίτευσης του Δήμου Αγιάς. Ζητά να συλληφθεί ο Δήμαρχος . Γιατί άραγε; Ξεχνά στις δεκαετίες αυτές ποιοι φορείς σχημάτισαν τον δρόμο και ποιοι φορείς τον συντηρούν μέχρι και σήμερα. Γιατί τώρα; Ή ενοχλούν τα έργα που γίνονται σε ολόκληρο το Δήμο μας, ή ενοχλεί η μη αποδοχή της πρότασης ανταλλαγής δρόμου με παραθαλάσσιο δημοτικό οικόπεδο ή και τα δύο. Άλλη απάντηση δεν υπάρχει !

Ο Δήμος Αγιάς θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να επιτύχει την ασφαλή διέλευση των κατοίκων και των επισκεπτών. Με σεβασμό στους νόμους και τις δικαστικές αποφάσεις, αλλά και με προσήλωση στο δημόσιο συμφέρον. Όπως άλλωστε προκύπτει από τη φύση του ρόλου του, αλλά και την αντίληψη των αιρετών του».

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
ΘΕΣΣΑΛΙΑ3 λεπτά ago

Αυτοψία σε πληγείσες καλλιέργειες από το Δήμαρχο  Δ. Μουζακίου  Θ. Στάθη

LIFESTYLE6 λεπτά ago

Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ8 λεπτά ago

Περισσότερα από 175.000 άτομα συμμετείχαν στις 265 δράσεις του 2ου Athens City Festival

ΠΟΛΙΤΙΚΗ12 λεπτά ago

Κουτσούμπας: Ο τσακωμός ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ για τους φόρους προκαλεί τη νοημοσύνη και τη μνήμη

ΕΛΛΑΔΑ14 λεπτά ago

Βιασμός 12χρονης στα Σεπόλια: Προθεσμία για την Τρίτη πήραν οι νέοι συλληφθέντες

ΜΠΑΣΚΕΤ18 λεπτά ago

Πρόβλημα στον Παναθηναϊκό με τον Γκουντάιτις

OIKONOMIA21 λεπτά ago

BusinessEurope: Μανιφέστο ΣΕΒ και 39 ευρωπαίων βιομηχάνων προς Βρυξέλλες – Έτσι θα μπει φρένο στη φυγή των εργοστασίων

ΚΟΣΜΟΣ24 λεπτά ago

Η καθολική εκκλησία της Ισπανίας ταυτοποίησε εκατοντάδες υπόπτους ως κακοποιητές παιδιών

LIFESTYLE30 λεπτά ago

«Ήταν για όλους μας πολύ ξαφνικό, πολύ δύσκολο, πολύ άσχημο»

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ32 λεπτά ago

Δήμος Αθηναίων: Συνεχίζεται το αφιέρωμα στην Αθήνα της Μπελ Επόκ

ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago

Νεαρός ένιωσε έντονη αδιαθεσία και κατέρρευσε στην παραλία του Βόλου

LIFESTYLE4 ημέρες ago

Παντρεύτηκε με τον σύντροφό της, Πάνο Μιχαλόπουλο

ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago

Πέθανε γνωστός 69χρονος επαγγελματίας στον Βόλο

ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago

Θλίψη και πάλι στον Βόλο- Πέθανε 40χρονη

ΜΑΓΝΗΣΙΑ21 ώρες ago

Θλίψη για τον 67χρονο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΠΛΑΓΕΡΑ από Βόλο

ΕΛΛΑΔΑ2 ημέρες ago

Τροχαίο με επτά τραυματίες – Ανάμεσά τους 7χρονο παιδί

LIFESTYLE6 ημέρες ago

Δεξίωση της Τουριστικής Εταιρείας ‘’Dolphins of Greece’’προς τους Αυστριακούς Τουριστικούς Πράκτορες ‘’Springer’’ στο Ηotel ‘’Oniro’’ -Ανταπόκριση : Γιάννης Αποστολίδης

ΕΛΛΑΔΑ7 ημέρες ago

Θεσσαλονίκη: Οχιά δάγκωσε εθελόντρια ερπετολόγο σε σχολείο – Μάχη να κρατηθεί στη ζωή

ΕΛΛΑΔΑ2 ημέρες ago

Πέθανε ο Θεόδωρος Πάγκαλος |

LIFESTYLE6 ημέρες ago

«Δεν μπορώ πλέον να σκέφτομαι τι γίνεται τα βράδια στα μαγαζιά, τώρα έχω άλλον έρωτα»

Advertisement

Μπείτε στην ομάδα μας στο Discord και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μπείτε στην ομάδα μας στο Telegram και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
Advertisement

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Δημοφιλή