Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν μέλη ΔΕΠ της Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να διαφωτίσουν το κοινό απαντώντας σε ερωτήσεις που αφορούν νεότερα δεδομένα για την νόσο

Η Ιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ και τα μέλη της Επιτροπής Δημόσιας Υγείας και Αντιμετώπισης της Πανδημίας σας προσκαλούν στη δεύτερη εκδήλωση ενημέρωσης του κοινού για τις εξελίξεις που αφορούν στην Πανδημία COVID-19 στις 24/02/2022 και ώρα 11.00 στο Αμφιθέατρο της Φυσιολογίας «Γ. Kοτζιάς».

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν μέλη ΔΕΠ της Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να διαφωτίσουν το κοινό απαντώντας σε ερωτήσεις που αφορούν νεότερα δεδομένα για την νόσο, τη πρόληψη, την θεραπεία, τις επιπλοκές καθώς και οδηγίες για όσους έχουν νοσήσει.

Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας και όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα.

Η συνέντευξη τύπου με τίτλο «Ενημερωτική Εκδήλωση της Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ για την πανδημία: Νέα δεδομένα στην Επιδημιολογία, Θεραπεία, Επιπλοκές και στην μακροχρόνια παρακολούθηση μετά τη νόσηση» θα μεταδοθεί LIVE στο κανάλι της Ιατρικής Σχολής και στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης  σε αυτή την ηλεκτρονική διεύθυνση (https://www.youtube.com/channel/UCUKin3_-bfJr4JyjA6_-S3w)

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr
H επιστροφή των κατοίκων στην Φουκουσίμα, την πόλη – φάντασμα