Τι συνέβη και εκνεύρισε τον ηθοποιό;

Ο Κώστας Σόμμερ έκανε δηλώσεις το μεσημέρι της Κυριακής open weekend και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον σάλο, που έχει προκληθεί με την νέα σειρά του Μάρκου Σεφερλή, super mammy.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ο ηθοποιός, ο οποίος συμμετέχει στο σίριαλ θέλησε να εκφράσει την δική του προσωπική άποψη, από τη μεριά του συμμετέχοντα.

Υπερβολικά βρίσκει πολλά από τα σχόλια και θεωρεί πως όλα όσα ενόχλησαν πηγάζουν από την ανάγκη του κωμικού να κάνει χιούμορ και κακώς παρεξηγήθηκαν από πολύ μεγάλη μερίδα κόσμου.

Tα σχόλια του Κώστα Σώμμερ για το super mammy

«Θεωρώ ότι είναι λίγο φασισμός να λες κόψτε το και γιατί υπάρχει στην τηλεόραση. Ο Μάρκος έχει πολύ μεγάλο following και σημαίνει πως αρέσει σε μεγάλη μερίδα κόσμου. Πήγε και πολύ καλά στα νούμερα τηλεθέασης. Γνωρίζω πολύ κόσμο που δεν τους αρέσει το χιούμορ του Μάρκου.

Δεν μπορείς να πεις όμως κόψτε το να μην υπάρχει. Υπάρχει το τηλεκοντρόλ και πατώ κάτι που να μου αρέσει. Ζούμε σε μια δημοκρατική χώρα, πέθαναν πρόγονοί μας για να κάνουμε αυτό που θέλουμε » ανέφερε ο Κώστας Σόμμερ.

«Κάποια αστεία ίσως ήταν υπερβολικά, όπως λένε κάποιοι, για κάποιες μειονότητες, το θεωρώ υπερβολή. Το χιούμορ πάντα πηγάζει από τέτοια πιστεύω. Εστιάζεις κάπου και κάνεις χιούμορ. Δεν σημαίνει ότι αυτά τα πιστεύει ο Μάρκος. Στηρίζει πάρα πολύ ομάδες που νιώθει πως τους ενόχλησε το χιούμορ του…

Σαφώς όλοι στηρίζουν το Me Too κι όποιον έχει υποστεί βία… αλλά όταν κάνουμε χιούμορ για κάτι είναι χιούμορ… Μην το φτάσουμε σε άλλα άκρα να φοβόμαστε να μιλήσουμε σε μια γυναίκα γιατί θα θεωρηθεί ότι την παρενοχλούμε σεξουαλικά» πρόσθεσε ο Κώστας Σόμμερ.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr
Το «μυστικό» πίσω από την ευθυγράμμιση των πυραμίδων