Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Κοζάνη: Αγωνία για τον αγνοούμενο πατέρα που χάθηκε μαζί με το σκυλάκι του

Published

on

Μοιράσου το αρθρο!

Μία πολύ περίεργη εξαφάνιση ενός συνταξιούχου επαγγελματία οδηγού φορτηγού, στα Σέρβια Κοζάνης, ανέδειξε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» στο με την Αγγελική Νικολούλη.

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Η αγωνία της οικογένειας για την εξαφάνιση του ανθρώπου τους έχει χτυπήσει «κόκκινο».

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Την υπόθεση του Περικλή Τάχατου, συνταξιούχου οδηγού που χάθηκε με το σκυλάκι που υπεραγαπούσε και το αυτοκίνητό του έφερε στο φως η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη με μαρτυρίες αλλά και πολλά στοιχεία, ωστόσο παρά τις εξονυχιστικές έρευνες στην περιοχή, δεν έχει βρεθεί ένα ίχνος του.

«Όταν είδα την ταυτότητα και πως όλα του τα προσωπικά αντικείμενα ήταν στο σπίτι, πάγωσα» λέει η κόρη του

Το «Φως στο Τούνελ» ταξίδεψε στα Σέρβια Κοζάνης για να ερευνήσει την περίεργη αυτή εξαφάνιση

H κόρη του Μαριάνθη Τάχατου εμφανώς συγκινημένη, μίλησε για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες χάθηκε ο πατέρας της μαζί με την αγαπημένη του σκυλίτσα και το αυτοκίνητό του αλλά και για τις έρευνες που έχουν γίνει στην περιοχή.

«Βρήκαμε την κατσαρόλα με το φαγητό ανέπαφη. Είδαν ότι λείπει το αυτοκίνητο και το σκυλάκι του, οπότε υπέθεσαν ότι το πήρε μαζί του. Περνάει από αρκετά σπίτια για να κατέβει στον κεντρικό δρόμο, αλλά ούτε από εκεί τον είδε κάποιος. Ένα αυτοκίνητο δεν είναι και τόσο εύκολο να εξαφανιστεί. Έγιναν έρευνες με εθελοντική ομάδα και εμείς προσωπικά βοηθήσαμε την αστυνομία με κάποια σημεία που τους υποδείξαμε ότι πήγαινε με τη σκυλίτσα του» ανέφερε.

«Ερεύνησαν και τη λίμνη Πολυφύτου για το αυτοκίνητο. Ήρθαν μέχρι και από το λιμενικό και έψαξαν με σόναρ, αλλά δεν βρήκαν τίποτα. Ψάξαμε όλες τις κάμερες που μπορούσαμε να βρούμε προς όλες τις κατευθύνσεις, αλλά δεν τον έχει καταγράψει καμία. Τον τελευταίο καιρό έμενε μόνος του, είχε πολλές επαφές με κόσμο και όσοι τον ξέρουν και σαν άνθρωπο και σαν επαγγελματία, μόνο τα καλύτερα έχουν να πουν» συμπλήρωσε.

«Όταν είδα την ταυτότητα και πως όλα του τα προσωπικά αντικείμενα ήταν στο σπίτι, πάγωσα» κατέληξε.

Η έκκληση της συζύγου του

«Είχε την κατσαρόλα με το φαγητό έτοιμο, δεν ήταν προμελετημένο ότι εκείνη την ημέρα θα έφευγε από το σπίτι. Είχε αφήσει κάποια προσωπικά του αντικείμενα στην κρεβατοκάμαρα. Εάν ήταν να πάει κάπου για να περάσει καλά, θα τα είχε πάρει μαζί του. Μόνο τα κινητά του λείπουν», ανέφερε χαρακτηριστικά η σύζυγος του αγνοούμενου Βασιλική Τάχατου.

Μιλώντας για το δέσιμο που είχε με τη σκυλίτσα του και την αγωνία των δυο παιδιών του, είπε: «Από τότε που πήρε σύνταξη και μετά, δέθηκε πολύ με την Ιόλη, πήγαιναν παντού μαζί. Μας φαίνεται απορίας άξιο τι έγινε από εκεί και πέρα… Τα παιδιά έχουν δικαίωμα να μάθουν που είναι ο πατέρας τους, δεν μπορούν να ησυχάσουν».

Η ίδια έκανε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να καλέσει ανώνυμα στην εκπομπή για να βοηθήσουν να βρεθεί ο άνθρωπός τους και να μπει ένα τέλος στην αγωνία τους.

Η νύφη του άτυχου άνδρα Στέλλα Καραγιάννη που μένει στο ακριβώς απέναντι σπίτι, μίλησε με τον ίδιο λίγο πριν τα ίχνη του χαθούν.

«Τον είδα που έκλεινε την πόρτα του γκαράζ και τον ρώτησα πώς ήταν, επειδή ήξερα πως είχε κάποιο πρόβλημα με το πόδι του. Τον ρώτησα εάν χρειαζόταν να του πάρω κάτι και μου ζήτησε μόνο τροφή για την Ιόλη. Λίγο μετά είδαμε πως το αμάξι έλειπε και θεωρήσαμε πως είχε πάει στον γιατρό. Την επόμενη μέρα πήγαμε να ανοίξουμε για να βγει το σκυλί του και ανησυχήσαμε όταν δεν το βρήκαμε. Στύβουμε το μυαλό μας… Δεν είχε πει ότι κάπου θα πήγαινε» συμπλήρωσε.

«Χάθηκαν δύο συντοπίτες μας και δεν βρέθηκε κάτι…»

Στο τηλεοπτικό συνεργείο του «Τούνελ» μίλησαν φίλοι, γνωστοί, αλλά και ο γιατρός του αγνοούμενου, που είχε πει πως θα επισκεπτόταν εκείνη τη μοιραία ημέρα.

«Ήταν ένας επαγγελματίας οδηγός, σε άρτια κατάσταση. Άκουσα πως έφυγε προς την Πτολεμαΐδα εκείνη την ημέρα, αλλά δεν ξέρουμε τίποτα το ιδιαίτερο. Είναι πολύ περίεργο αυτό που συνέβη και διερωτώμεθα όλοι που πήγε και πως εξαφανίστηκε. Πριν ενάμιση χρόνο είχαμε κι άλλη εξαφάνιση τέτοιου είδους, αλλά δε βρήκαμε τίποτα, ούτε από τον πρώτο, ούτε από τον Περικλή», ανέφερε ο Αλέξανδρος Λαγιόπουλος, ένας συνταξιούχος γιατρός, που γνώριζε τον αγνοούμενο.

Ο ορθοπεδικός του, Κώστας Γιαζιτζόγλου, που τον είχε δει για κάποιο μικρό πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρούσε, είπε στην κάμερα της εκπομπής: «Στις 31 του μηνός ήρθε εδώ ο Περικλής με μία θλάση στον δεξιό αστράγαλο. Χρειαζόταν νάρθηκα και να παραμείνει ακινητοποιημένο το πόδι του. Δεν ήθελε όμως και κάναμε απλή περίδεση. Μου φάνηκε κάπως αγχωμένος. Δεν με πήρε τηλέφωνο την ημέρα που χάθηκε, όπως λένε. Είναι πολύ περίεργο, τι να πω, θα μπορούσε να ζητήσει βοήθεια, θα του την προσφέραμε».

Στην εκπομπή μίλησε και ένας καλός φίλος και συνάδελφος του Περικλή, τονίζοντας το πόσο καλός οδηγός ήταν και πως τελευταία κάτι τον απασχολούσε.

«Οργώναμε όλη την Ελλάδα, ήταν από τους πολύ καλούς οδηγούς, ήξερε απ’ έξω όλους τους δρόμους. Τώρα τελευταία ήταν κάπως στεναχωρημένος. Είναι περίεργο που χάθηκε με το αυτοκίνητό του. Φοβάμαι μήπως πήρε φόρα και έπεσε στο φράγμα που είναι βαθύ…», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Νταρλαγιάννης.

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
VIDEO3 λεπτά ago

ΛΑΡΙΣΑ ΔΙΩΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΤΕΜΠΩΝ

ΕΛΛΑΔΑ5 λεπτά ago

Γυναίκα πέθανε σε καρότσα αγροτικού στην Κω γιατί δεν υπήρχε ασθενοφόρο – «Την φόρτωσαν σαν σακί με πατάτες»

LIFESTYLE14 λεπτά ago

5 μοτίβα που μπορείτε να δοκιμάσετε αν βαρεθήκατε τα φλοράλ

VIDEO18 λεπτά ago

ΛΑΡΙΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΑΣΟΚ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ20 λεπτά ago

Ανδρουλάκης: Κλείνει το παράθυρο συνεργασίας με τη ΝΔ – «Να μην κάνει παρέλαση ο Μητσοτάκης»

ΕΛΛΑΔΑ23 λεπτά ago

Νεκρή γυναίκα στην Κω: «Σε κανέναν δεν αξίζει να πεθαίνει σε καρότσα» – Τι λέει η νύφη της 63χρονης για τον θάνατό της

LIFESTYLE32 λεπτά ago

Πώς να έρθεις πιο εύκολα σε οργασμό με το στοματικό σεξ

VIDEO36 λεπτά ago

ΛΑΡΙΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΚΑΠ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ39 λεπτά ago

«Άδειασε» το σπίτι της και γέμισε τους κάδους απορριμμάτων οι οποίοι έπιασαν φωτιά

ΕΛΛΑΔΑ41 λεπτά ago

Καβάλα: 17χρονος μαθητής ο οδηγός που καρφώθηκε με τη μηχανή του σε απορριμματοφόρο

Advertisement

Μπείτε στην ομάδα μας στο Discord και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μπείτε στην ομάδα μας στο Telegram και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
Advertisement

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Δημοφιλή