Connect with us

OIKONOMIA

Κρασί: Αλλάζουν οι καταναλωτικές συνήθειες στις Ηνωμένες Πολιτείες

Published

on

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Η αγορά κρασιού στις Ηνωμένες Πολιτείες έκανε άλμα 16,8% σε αξία και 3,8% σε όγκο το 2021, σύμφωνα με την τελευταία έκθεση της Gomberg & Fredrikson. Όμως πίσω από αυτή την εξαιρετική απόδοση κρύβονται τόσο οικονομικά φαινόμενα όσο και βαθιές αλλαγές στις καταναλωτικές συνήθειες και στα κανάλια διανομής.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ο κοροναϊός, όπως επισημαίνει η ΚΕΟΣΟΕ σε ανάρτησή της, έχει προκαλέσει μια αναζήτηση για αυθεντικότητα και τυπικότητα μεταξύ των Αμερικανών καταναλωτών.

Σε οικονομικό επίπεδο, η κατακόρυφη άνοδος της αξίας οφείλεται κυρίως στην επαναλειτουργία των μπαρ και εστιατορίων, σε βάρος των πωλήσεων οικιακής κατανάλωσης.

Σε διαρθρωτικό επίπεδο, αρκετοί αναλυτές συμφωνούν ότι ο αμπελοοινικός τομέας δεν εστιάζει αρκετά στην προσέλκυση νέων καταναλωτών και στον άνευ προηγουμένου ανταγωνισμό που ασκούν τα οινοπνευματώδη ποτά.

Η ολλανδική τράπεζα Rabobank συνοψίζει τους κύριους παράγοντες που επηρεάζουν τον κλάδο του κρασιού στις ΗΠΑ σε πέντε: κοροναϊός, καταναλωτές, κυκλώματα, αλυσίδες (εφοδιασμού) και ανταγωνιστές. Εάν και ο πρώτος παραμένει απρόβλεπτος, οι άλλοι αποτελούν μέρος των υποκείμενων τάσεων. Για παράδειγμα, μόνο το 32% των Αμερικανών ενηλίκων πίνουν κρασί, ποσοστό που αντιπροσωπεύει το 25% των ηλικιών 20-29 ετών.

Οι καταναλωτές κρασιού είναι επίσης κυρίως μη Ισπανοί λευκοί, τονίζοντας, όπως επισημαίνει η Δρ. Liz Thach σε ένα άρθρο στο Forbes, την έλλειψη στρατολόγησης καταναλωτών από άλλες εθνοτικές και πολιτισμικές ομάδες. Ταυτόχρονα, τα οινοπνευματώδη ποτά «δράττουν επιθετικά τις νέες καταναλωτικές ευκαιρίες και αλληλεπιδρούν με ένα ποικίλο καταναλωτικό κοινό που περιλαμβάνει όλες τις ηλικιακές ομάδες, σημειώνει η Rabobank, η οποία αναφέρει επίσης την άνοδο της κουλτούρας των κοκτέιλ και τις θετικές πολιτιστικές αναφορές που σχετίζονται με τα οινοπνευματώδη ποτά (μέσω τηλεοπτικών σειρών όπως το Mad Men ή το Boardwalk Empire).

Τα όρια μεταξύ των κατηγοριών ποτών είναι ασαφή

Να προστεθεί σε αυτό και η απώλεια ισχύος της κατηγορίας κρασιού σε ένα κύκλωμα διανομής στο οποίο κυριαρχούσε εδώ και καιρό: το ηλεκτρονικό εμπόριο. Σύμφωνα με τη Rabobank, το μερίδιο του κρασιού στις πωλήσεις αλκοολούχων ποτών στο διαδίκτυο ανέρχεται σε 62% (72% το 2018) έναντι λιγότερο από 25% στα φυσικά καταστήματα.

Το ηλεκτρονικό εμπόριο αντιπροσωπεύει το 10,9% των πωλήσεων κρασιού στις ΗΠΑ, έναντι 3,1% για τα οινοπνευματώδη και 1,5% για την μπύρα. Και εδώ, τα οινοπνευματώδη ποτά αρχίζουν να κατακτούν αυτόν τον τομέα κρασιών, τα οποία αναφέρονται τώρα, για παράδειγμα, σε μεγάλους ιστότοπους όπως το Wine.com, για να μην αναφέρουμε τις συνεχιζόμενες ρυθμιστικές πρωτοβουλίες που στοχεύουν στην εξουσιοδότηση απευθείας πωλήσεων οινοπνευματωδών ποτών.

Για τον Gabe Barkley, διευθύνοντα σύμβουλο της εισαγωγικής εταιρείας MHW, η εξέλιξη των διαδικτυακών πωλήσεων αντικατοπτρίζει στην πραγματικότητα έναν μεγαλύτερο νομαδισμό μεταξύ των κατηγοριών αλκοολούχων ποτών ανάμεσα στους καταναλωτές: μόνο το 17% από αυτούς πίνουν μόνο κρασί. Επικαλούμενος την επιτάχυνση της εμπλοκής εμπορικών σημάτων της BRSA όπως η Pepsi και η Coca Cola στον κλάδο των αλκοολούχων ποτών, ο εισαγωγέας πιστεύει ότι το φαινόμενο αυτό οδηγεί σε βαθιά αλλαγή στα κανάλια διανομής, στις πολιτικές εμπορευμάτων και στην εφοδιαστική αλυσίδα.

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

OIKONOMIA

Κομισιόν: Τα αποθέματα θα σώσουν την παρτίδα στα σιτηρά – Πώς επηρεάζει η Ουκρανία

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Σημαντική απειλή για την επισιτιστική ασφάλεια συνεχίζουν να αποτελούν οι επιπτώσεις από τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, οι οποίες συνεχίζουν να επηρεάζουν τις παγκόσμιες αγορές. Συγχρόνως, οι τιμές παραγωγού των αγροτικών προϊόντων παραμένουν υψηλές, κυρίως λόγω της συνεχιζόμενης αβεβαιότητας που επιφέρει ο πόλεμος και του υψηλού ενεργειακού κόστους.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τα αγροτικά προϊόντα της ουκρανικής γεωργίας επηρεάζονται σε όλο το εύρος της εφοδιαστικής αλυσίδας, από την παραγωγή έως το εμπόριο, ασκώντας πιέσεις στην παγκόσμια προσφορά σιτηρών και ελαιούχων σπόρων.

Διαβάστε επίσης: Αγροτικά προϊόντα: Οι «πρωταθλητές» στις εξαγωγές

Τα παραπάνω αναφέρονται στις βραχυπρόθεσμες προοπτικές για τις γεωργικές αγορές της ΕΕ, που δημοσίευσε η Κομισιόν, εν μέσω παγκόσμιων ανησυχιών για την επισιτιστική ασφάλεια. Η έκθεση παρουσιάζει μια επισκόπηση των τελευταίων τάσεων και προοπτικών για μια σειρά τομέων αγροδιατροφής.

Η παραγωγή σιτηρών

Στην ΕΕ, η παραγωγή σιτηρών επηρεάζεται από την ξηρασία σε αρκετές περιοχές, με αποτέλεσμα, η πρόβλεψη να είναι χαμηλότερη από το αναμενόμενο και κάτω από τα επίπεδα του 2021.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις βραχυπρόθεσμες προοπτικές, τα υπάρχοντα αποθέματα θα βοηθήσουν στην κάλυψη των αναγκών της κατανάλωσης στην ΕΕ και μέρους της εξαγωγικής ζήτησης, η οποία αναμένεται να παραμείνει υψηλή ενόψει των πιέσεων στις παγκόσμιες αγορές.

Ο τομέας των ζώων της ΕΕ (κρέας και γαλακτοκομικά προϊόντα) αντιμετωπίζει τις δικές του προκλήσεις μετά τα κρούσματα ζωικών ασθενειών και τις υψηλές τιμές των ζωοτροφών. Ωστόσο, η διαθεσιμότητα τροφίμων στην ΕΕ δεν κινδυνεύει.

Οι τιμές παραγωγού και αγροτικών προϊόντων

Οι τιμές παραγωγού των αγροτικών προϊόντων παραμένουν υψηλές, κυρίως λόγω της συνεχιζόμενης αβεβαιότητας που επιφέρει η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και του υψηλού ενεργειακού κόστους. Αυτά προκαλούν αναπόφευκτη αύξηση του κόστους παραγωγής, όπως η ηλεκτρική ενέργεια, η μεταφορά, η ψύξη και η θέρμανση, καθώς και τα λιπάσματα και άλλες εισροές.

Παράλληλα, οι παγκόσμιες τιμές των αγροτικών προϊόντων έχουν αυξηθεί κατά 30% από την αρχή της εισβολής, αν και παρατηρήθηκε κάποια χαλάρωση τις τελευταίες εβδομάδες, η οποία συνδέεται εν μέρει με την επερχόμενη συγκομιδή.

Αυτό ασκεί πίεση και στο εισόδημα των αγροτών. Τον Μάρτιο του 2022, η Επιτροπή ανακοίνωσε τη διανομή ενός έκτακτου πακέτου 500 εκατομμυρίων ευρώ στα κράτη μέλη για τη στήριξη των παραγωγών που πλήττονται περισσότερο από τις συνέπειες της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.

Η αύξηση των τιμών παραγωγού των αγροτικών προϊόντων αναμένεται να συνεχίσει να αντανακλάται στις τιμές του καταναλωτή. Σύμφωνα με τις προβλέψεις, αναμένεται ότι οι ευρωπαίοι καταναλωτές θα απομακρυνθούν από προϊόντα υψηλότερης αξίας και θα κατευθυνθούν σε φθηνότερα για να διαχειριστούν τον πληθωρισμό των τροφίμων.

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading

OIKONOMIA

ΕΝΔΙΣΥ: Κοροϊδία στους συνταξιούχους, τα «ψίχουλα» βαφτίστηκαν αυξήσεις

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Για «εμπαιγμό, που φτάνει στα όρια της κακής θεατρικής παράστασης» και «φαρσοκωμωδία που δεν γελάει κανείς από τα 2,5 εκατ. των συνταξιούχων» κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη το Ενιαίο Δίκτυο Συνταξιούχων με αφορμή την ομιλία του πρωθυπουργού στη βουλή την Τετάρτη και τις εξαγγελίες για τους συνταξιούχους.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Απαντώντας το ΕΝΔΙΣΥ στα λεγόμενα του Κ. Μητσοτάκη για αυξήσεις 7% σε 225.000 συνταξιούχους, τόνισε ότι αυτές κυμάνθηκαν κατά μέσο όρο στο ποσό των 8 ευρώ το μήνα, ενώ και τα αναδρομικά για όσους τα έλαβαν, ήταν της τάξης των 190 ευρώ.

Η ανακοίνωση του ΕΝΔΙΣΥ

Αλήθεια, πόσους συνταξιούχους πιστεύετε ότι πείσατε, κύριε Μητσοτάκη, όταν είπατε ότι η Κυβέρνησή σας, έδωσε αυξήσεις έως 7% σε 225.000 εξ αυτών; Πρόκειται για αυξήσεις που κατά μέσο όρο, κυμάνθηκαν στο… εξωφρενικό ποσό των 8 ευρώ το μήνα! Αυξήσεις που δόθηκαν και με δύο έτη καθυστέρησης. Γι’ αυτό και προέκυψαν αναδρομικά ποσά… 190 ευρώ. Είναι αυξήσεις από την βελτίωση των ποσοστών αναπλήρωσης, που αφορούν όσους έχουν πάνω από 30 έτη ασφάλισης. Μα καλά, διαφημίζετε τα… 8 ευρώ το μήνα; Σε μια περίοδο δραματικής ακρίβειας, αυτή είναι η κοινωνική πολιτική προς το 9% του συνόλου των συνταξιούχων; Ειλικρινά δεν ξέρουμε ποιοι είναι πιο αδικημένοι, αυτοί που έλαβαν τις αυξήσεις – κοροϊδία, ή όλοι οι υπόλοιποι (το 91%) που δεν έλαβαν ούτε ένα ευρώ…

Η παράσταση που έδωσε ο κ. Μητσοτάκης όμως είχε και συνέχεια: Τόλμησε να αναφερθεί στην καταβολή αναδρομικών. Πράγματι, τον Οκτώβριο του 2020, δόθηκαν από την σημερινή Κυβέρνηση αναδρομικά ύψους 1,4 δισ. ευρώ σε περίπου 1,2 εκατ. συνταξιούχους. Πρόκειται για αναδρομικά από περικοπές που είχαν γίνει σε κύριες συντάξεις, το 2012 επί κυβέρνησης Σαμαρά. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, λοιπόν, αφού επέλεξε να καταβάλλει αναδρομικά μόνο για το 11μηνο (Ιούνιος 2015 – Μάιος 2016) και όχι για όλα τα έτη που είχαν γίνει οι περικοπές, προχώρησε ένα βήμα παραπέρα: Λίγους μήνες μετά, ζήτησε (και παίρνει) πίσω ένα μεγάλο μέρος από αυτά τα  αναδρομικά!

Φυσικά, αξιοποιώντας την φορολογία εισοδήματος. Βλέπετε, το 50% των συνταξιούχων που έλαβαν αναδρομικά, ξαφνικά θεωρήθηκε ότι πρέπει να φορολογηθούν έξτρα για τα ποσά που εισέπραξαν και μάλιστα έως 32%. Τι και αν τα έλαβαν με 5 χρόνια καθυστέρηση και άτοκα; Τώρα φορολογούνται και γι’ αυτά. Έτσι, χάνουν ανά περίπτωση έως και το 70% των αναδρομικών που έλαβαν. Όμως, ο κ. Μητσοτάκης δεν τόλμησε να ξεστομίσει κάτι τέτοιο από το βήμα της Βουλής. Φρόντισε να πει την μισή αλήθεια. Δεν πειράζει, την υπόλοιπη αλήθεια, την μαθαίνουν οι συνταξιούχοι από το ΕΝΔΙΣΥ, που έδωσε αγώνα για να μην φορολογηθούν. Αγώνα άνισο, απέναντι σε μια τόσο ανάλγητη κυβέρνηση.

Λέξη για επικουρικές και δώρα

Μιας και ο λόγος όμως για αναδρομικά, οι συνταξιούχοι διερωτώνται γιατί ο πρωθυπουργός τους δεν είπε ούτε μία λέξη, για τις επικουρικές και τα δώρα; Μάλλον τα ξέχασε αυτά. Μαζί τους όμως, ξέχασε και περίπου 1,2 εκατ. χαμηλοσυνταξιούχους, για τους οποίους δεν υπήρχαν αναδρομικά στην πρώτη καταβολή. Τώρα δεν θα υπάρχουν καθόλου, γιατί φρόντισε γι’ αυτό η Ολομέλεια του ΣτΕ. Απόφαση «κομμένη και ραμμένη» για την Κυβέρνηση. Αλλά, γι’ αυτά τα θέματα δεν αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός στην συζήτηση περί κοινωνικής πολιτικής που ο ίδιος ζήτησε να πραγματοποιηθεί.

Ξεχωριστή σημασία όμως έχει και η προαναγγελία περί κατάργησης της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης. Τονίζουμε προς τους συνταξιούχους, ότι πρόκειται για «φορολογική» εισφορά και όχι «ασφαλιστική». Περίτεχνα η κυβέρνηση δεν ξεκαθαρίζει στους συνταξιούχους σε ποιά εισφορά αλληλεγγύης αναφέρεται. Θα καταργηθεί από (όταν και εφόσον ψηφιστεί διάταξη νόμου) 1.1.2023 η εισφορά που επιβάλλεται επί ετήσιων εισοδημάτων από 12.000 έως 20.000 ευρώ. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Ότι το 66% των συνταξιούχων, οι οποίοι λαμβάνουν κάτω από 1.000 ευρώ έκαστος, δεν θα έχουν κανένα όφελος από αυτό το μέτρο! Άρα ωφελούμενοι θα είναι περίπου 500.000 άτομα (συνταξιούχοι και δημόσιοι υπάλληλοι). Τι θα κερδίσουν όλοι αυτοί; Για ποσά λίγο πάνω από τα 1.000 ευρώ, το όφελος είναι… 1,83 ευρώ το μήνα! Για σύνταξη 1.500 ευρώ, το κέρδος είναι 11 ευρώ το μήνα και για συντάξεις άνω των 2.000 ευρώ, το κέρδος είναι 35,5 ευρώ το μήνα. Ψάξτε να βρείτε, μετά τις σφαγιαστικές περικοπές που κάνατε στους συνταξιούχους, πόσοι εξ αυτών λαμβάνουν συντάξεις πάνω από 2.000 ευρώ σε μηνιαία βάση, για να έχετε το μέγεθος της υποκρισίας, από αυτές τις προαναγγελίες της ντροπής.

Εκκρεμείς συντάξεις

Το κορυφαίο όμως, το φύλαγε για το τέλος. Ο κ. Μητσοτάκης είχε ένα λόγο να πει και για τις εκκρεμείς συντάξεις. Ξέχασε όμως την σοφή λαϊκή ρήση ότι «στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί». Αναφέρθηκε λοιπόν στις 140.000 αιτήσεις (κύριων συντάξεων) που απονεμήθηκαν το πρώτο πεντάμηνο του έτους. Εξέφρασε δε την εκτίμηση ότι μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, δηλαδή σε ενάμιση μήνα από τώρα, θα έχει καταστεί εφικτό να απονεμηθούν όλες οι αιτήσεις (για κύριες συντάξεις) που υποβλήθηκαν εντός του 2021. Δεν είπε όμως πόσες από αυτές τις αιτήσεις που έχουν απονεμηθεί έχουν κραυγαλέα λάθη! Δεν είπε ότι οι νέοι συνταξιούχοι, που προκύπτουν μετά τα «μαγικά κόλπα» του υπουργού του, Κωστή Χατζηδάκη, υποχρεώνονται να ζήσουν για 3-5 έτη, με συντάξεις έως 500 ευρώ μικρότερες από αυτές που δικαιούνται. Δεν είπε δηλαδή, ότι το πρόβλημα παραμένει, απλώς με ένα «τρικ» μεταφέρθηκε για τους υπουργούς Εργασίας του μέλλοντος.

Τι έγινε κύριε Μητσοτάκη γιατί ξεχάσατε να αναφερθείτε στην παράλληλη ασφάλιση (προσαύξηση) από 13/5/2016 για πάνω από 85.000 συνταξιούχους, αξίας 1.2δις;

Επίσης, ξεχάσατε να πείτε ότι υπάρχουν εκκρεμότητες και σε επικουρικές συντάξεις, εφάπαξ και μερίσματα. Συνολικά δε, οι εκκρεμότητες προσεγγίζουν, αν δεν ξεπερνούν και πάλι, τις 300.000, γεγονός εξόχως προβληματικό. Λέγεται από την κυβέρνηση, ότι από 1/1/2023 θα ξεπαγώσουν οι συντάξεις μετά από 12 χρόνια.

Αυξήσεις όμως, θα δουν μόνο όσοι δεν έχουν προσωπική διαφορά. Αυτό ανάγεται σε 1 εκατομμύριο συνταξιούχους. Το υπόλοιπο 1,2 εκατομμύρια συνταξιούχοι οι οποίοι έχουν θετική προσωπική διαφορά, δεν θα δουν καθόλου αυξήσεις. Αντίθετα θα φτάσει έως τον μηδενισμό η προσωπική τους διαφορά. Όσο δε αφορά το 1 εκατομμύριο συνταξιούχων που επί της ουσίας θα πάρουν αυξήσεις, οι αυξήσεις αυτές ανέρχονται στο 4% και αυτό γιατί το κόστος της ενέργειας τρέχει με αύξηση του 200% και ας μην αναφερθούμε καλύτερα στα βασικά είδη κατανάλωσης και τις αυξήσεις τους. Άνθρακας ο θησαυρός…

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Μπείτε στην ομάδα μας στο Discord και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μπείτε στην ομάδα μας στο Telegram και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
Advertisement

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ3 λεπτά ago

Στρατηγικό Σχέδιο του ΥΠΕΞ: Άξονες, στόχοι, δράσεις και αξιολόγηση

ΕΛΛΑΔΑ4 λεπτά ago

Κοροναϊός: 18.297 νέα κρούσματα, 28 θάνατοι και 98 διασωληνωμένοι

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ10 λεπτά ago

Ανανέωσε με τον Πανσερραϊκό ο Ζέρης

OIKONOMIA12 λεπτά ago

Κομισιόν: Τα αποθέματα θα σώσουν την παρτίδα στα σιτηρά – Πώς επηρεάζει η Ουκρανία

ΚΟΣΜΟΣ13 λεπτά ago

Ρωσία: «Ούτε και σε μας αρέσει», λέει το Κρεμλίνο για τον Μπόρις Τζόνσον

ΜΑΓΝΗΣΙΑ16 λεπτά ago

Τα μέτρα ασφαλείας στο αεροδρόμιο της Σκιάθου στις προσγειώσεις και τις απογειώσεις είναι επιεικώς ανεπαρκή

A.E.Λ.16 λεπτά ago

Κούγιας: «Η αγωνιώδης προσπάθεια του Νταβέλη να βοηθήσει την ΑΕΛ δεν με άφησε να υπαναχωρήσω» (vid)

ΜΑΓΝΗΣΙΑ19 λεπτά ago

Στα ύψη τα ενοίκια στο Βόλο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ23 λεπτά ago

Σκυλακάκης στο Συνέδριο Economist: Το ρίσκο των εκλογών πηγαίνει πιο μακριά

ΕΛΛΑΔΑ24 λεπτά ago

Εξαφάνιση 14χρονου στη Θεσσαλονίκη – Ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού

COVER STORY4 ημέρες ago

Στην παραλία Κεχρια Σκιαθου ο Σακης Ρουβάς

ΜΑΓΝΗΣΙΑ7 ημέρες ago

Σοκ στον Βόλο- Σκοτώθηκε 14χρονο κορίτσι -Έπεσε στο μπάνιο του σπιτιού της

ΜΑΓΝΗΣΙΑ7 ημέρες ago

Πέθανε ο 53χρονος Κωνσταντίνος Ντάκης από Βόλο

ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago

50χρονη από Πτελεό είπε ψέματα και ..αναστάτωσε ολόκληρο χωριό!

ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago

Βόλος-Πέθανε ο Δημήτρης Πανανός σε ηλικία 72 ετών.

ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago

Πέθανε ο έμπορος αυτοκινήτων Γιάννης Μέκκας από τον Βόλο

ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago

Ο Αντωνης Ρεμος στην Σκιαθο απολαμβάνει τις διακοπές του

ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago

Στα δικαστήρια Βόλου συνοδεία αστυνομικών οδηγήθηκε για τρίτη φορά σε δύο εβδομάδες 29χρονος

ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago

Αυτός είναι ο Bολιώτης προπονητής kick boxing που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 15χρονης μαθήτριάς του

ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago

Ο Αντωνης Ρέμος απόλαυσε το μπάνιο του στην Μηλινα

Δημοφιλή