Connect with us
banner epikhirisis
kakop iraklio14 3 620x350.jpg kakop iraklio14 3 620x350.jpg

ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Πίσω στη φυλακή μετά την απολογία του το ζευγάρι που κακοποίησε τον μικρό Άγγελο

Published

on

Στη φυλακή επιστρέφουν η 26χρονη μητέρα του αδικοχαμένου Άγγελου που κακοποιήθηκε μέχρι θανάτου, στην Κρήτη, και ο 44χρονος σύντροφός της μετά τη συμπληρωματική απολογία τους για το φρικτό έγκλημα.

Το ζευγάρι προφυλακίστηκε εκ νέου με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με άμεσο δόλο

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, οι δύο κατηγορούμενοι μεταφέρθηκαν υπό άκρα μυστικότητα στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου όπου είχε μεταβεί και η ανακρίτρια. Μετά την ολοκλήρωση των απολογιών αποφασίστηκε η εκ νέου προφυλάκισή τους για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με άμεσο δόλο.

Στο Αστυνομικό Μέγαρο ήταν από νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής και ο δικηγόρος του 44χρονου, Βασίλης Νουλέζας, ο οποίος ανέφερε ότι είναι πεπεισμένος για την αθωότητα του πελάτη του, παρ’ όλα αυτά θα παραιτηθεί αν τα στοιχεία τον διαψεύσουν.

«Πάνω απ’ όλα είμαι άνθρωπος και πρόκειται για μία πολύ δύσκολη ποινική υπόθεση που με έχει ενοχλήσει πολύ ως άνθρωπο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Ο εντολέας μου είναι αποφασισμένος να πει όλη την αλήθεια και θα ανακαλέσει γεγονότα στη μνήμη του που δεν θυμόταν την προηγούμενη φορά. Ο ίδιος έχει ενοχές γιατί δεν έπραξε τα δέοντα, ώστε να γλιτώσει το παιδί».

Advertisement

Στη συνέχεια ο ίδιος αναφέρθηκε στην ύπαρξη μιας γνωμοδότησης που υπογράφεται από καθηγήτρια Ακτινολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και αναφέρει ότι το αιμάτωμα του παιδιού ενδεχομένως να προήλθε αρκετές ώρες πριν ξημερώσει Κυριακή.

«Αν όντως ισχύει αυτό τότε δράστιδα είναι η μητέρα του παιδιού. Αν όμως το αιμάτωμα συνέβη το πρωί της Κυριακής 8:45, τότε ο εντολέας μου είναι ο ένοχος κι εγώ θα παραιτηθώ» κατέληξε ο κ. Νουλέζας.

Σοκ από τα νέα ευρήματα του ιατροδικαστή

Σοκ εξακολουθούν να προκαλούν τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης μετά τον θάνατο του 3χρονου παιδιού. Όπως ανέφερε η ιατροδικαστής Ελένη Σπανουδάκη ο εγκέφαλος του παιδιού ταρακουνήθηκε μέχρι θανάτου.

Τα χτυπήματα ήταν τόσο σφοδρά που προκάλεσαν μετατόπιση ζωτικών σημείων του εγκεφάλου μέσα στο κρανίο.

Η έκθεση αναφέρει χαρακτηριστικά ότι εντοπίστηκε διάχυτο εγκεφαλικό οίδημα, κυρίως στο αριστερό ημισφαίριο, υπήρχε συμπίεση και μετατόπιση ζωτικών δομών του εγκεφάλου δεξιά και προς τα κάτω, κάκωση της γεφυρούμενης φλέβας αριστερά, υποσκληρίδιο αιμάτωμα και διαφυγή αίματος στον υπαραχνοειδή χώρο.

Advertisement

Περισσότερα Εδω

Advertisement
dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement
Anassa
Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Διαχειρίστρια- Διευθύντρια : Σοφία Κοντοθανάση
Iδιοκτησία – Δικαιούχος domain name ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE
AΦΜ 094214456
Δ Ο Υ ΒΟΛΟΥ
Εδρα Γ.ΚΑΡΤΑΛΗ 76-ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38333 ΤΗΛ.ΕΠΙΚ. 2421031434
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ [email protected]
Νόμιμος εκπρόσωπος : Παναγιώτα Τσιρτόγλου
Τεχνικός προϊστάμενος : Μιχάλης Χειμωνίδης
Εμπορικό τμήμα – Λογιστήριο : Μαρία Παπαζέτη
Διευθυντ.ς Σύνταξης: Σοφία Κοντοθανάση
Ρεπορτάζ: Βασίλης Μπαντίδης
Copyright © 2024 AstraTV.gr - Γ.Ε.Μ.Η.: 50683644000

Μετάβαση στο περιεχόμενο