Η μετωπική σύγκρουση που σημειώθηκε μεταξύ των δυο οχημάτων ήταν τόσο σφοδρή, ώστε τα οχήματα μετατράπηκαν σε άμορφες μάζες.

Ένα ακόμη θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου, στο δεύτερο χιλιόμετρο του δρόμου Αρκαλοχωρίου-Βιάννου.

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Οι εικόνες από το δυστύχημα σοκάρουν, καθώς η μετωπική σύγκρουση που σημειώθηκε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες μεταξύ των δυο οχημάτων ήταν τόσο σφοδρή, ώστε τα οχήματα μετατράπηκαν σε άμορφες μάζες.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Tο τροχαίο σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 7, με την Πυροσβεστική, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και την αστυνομία να σπεύδουν από την πρώτη στιγμή στο σημείο.

Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής από τον 1ο Πυροσβεστικό σταθμό και την 3η ΕΜΑΚ με συνολικά 8 άτομα προσωπικό, κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τους δυο οδηγούς, έναν άνδρα 23 ετών και μια γυναίκα 51 ετών, δυστυχώς όμως ήταν ήδη αργά και για τους δυο.

Τα αιτία του θανατηφόρου τροχαίου διερευνά το τμήμα Τροχαίας Ηρακλείου.

Δείτε φωτογραφίες  από το neakriti.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr
«Βραχυκύκλωσαν» οι μεγάλοι της αυτοκινητοβιομηχανίας