ΕΛΛΑΔΑ
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μακράς διαρκείας από την Τρίτη 25 Αυγούστου

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
στα αγαπημένα σου στη Google
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μακράς διαρκείας θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Κεντρικής Ελλάδας-Ε65 για την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών. Συγκεκριμένα, από την Τρίτη 25 Αυγούστου 2026 στις 07:30 έως και την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2026 στις 19:30 και καθ’ όλο το 24ωρο, από το 73,2ο χλμ. έως και το 75,4ο χλμ., στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Γρεβενά, θα ισχύει αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης, με την κυκλοφορία να διεξάγεται από την αριστερή λωρίδα. Σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα.
Διαβάστε: Ε65: Η μελέτη του πανεπιστημίου Θεσσαλίας για την αναπτυξιακή δυναμική του αυτοκινητοδρόμου – Ποιες περιοχές ωφελούνται από το σημαντικό έργο
Η ανακοίνωση της Κεντρικής Οδού για τον Ε65
«Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μακράς διάρκειας, θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Κεντρικής Ελλάδας-Ε65 με στόχο την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών. Συγκεκριμένα, από την Τρίτη 25 Αυγούστου 2026 στις 07:30 έως και την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2026 στις 19:30 και καθ’ όλο το 24ωρο, από το 73,2ο χλμ. έως και το 75,4ο χλμ., στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Γρεβενά, θα ισχύει αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ), με την κυκλοφορία να διεξάγεται από την αριστερή λωρίδα.
Σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο. Η Κεντρική Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Κεντρική Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Viber;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:
στο Viber
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο WhatsApp;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:
στο WhatsApp
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Telegram;
Γίνε μέλος στο κανάλι μας:
στο Telegram

MEDIA24 ώρες agoΧωρίς τον Νίκο Στραβελάκη το “10 Παντού”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ23 ώρες agoΥπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου: «Απολύτως παραπλανητικό» το βίντεο για δήθεν ασυνόδευτους ανηλίκους
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ24 ώρες agoΟι εκτιμήσεις για την πορεία της τιμής των καυσίμων
LIFESTYLE24 ώρες agoΠένθος για την Πηνελόπη Πλάκα: Πέθανε ο πατέρας της – “Μέχρι να τα ξαναπούμε, μπαμπά μου σ’ αγαπώ” (Εικόνες)
ΕΛΛΑΔΑ24 ώρες ago«ΑΕΝΑΟΝ»: Υπογράφεται η σύμβαση για το Μητροπολιτικό Πάρκο Φ αλήρου
ΚΟΣΜΟΣ23 ώρες agoΝεπάλ και Θιβέτ: Πάνω από 1.000 νεκροί από τις καταστροφικές πλη μμύρες
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ22 ώρες agoEurostat: Στο 3,7% ο πληθωρισμός τον Αύγουστο, μία μονάδα πάνω από τον Ιούλιο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ22 ώρες agoΆστον Βίλα: Αγόρασε Εμπάιγ με 55 εκατ. ευρώ από την Παρί!









