ΕΛΛΑΔΑ
Κυψέλη: «Είδα τον Ανδρέα να κάθεται στο πάτωμα και εγώ έβγαζα φωτοτυπίες» – Ανατριχιαστικές καταθέσεις από το σατανικό ζευγάρι της Κυψέλης


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Η μητέρα υποστήριξε ότι δεν επιθυμούσε να μάθει άλλες λεπτομέρειες καθώς έπασχε από κατάθλιψη και δεν ήθελε να επιβαρυνθεί περαιτέρω.
Δεν χωρά ο ανθρώπινος νους τα όσα ακούστηκαν στον ανακριτή από τη μητέρα του 7χρονου Ανδρέα και τον σύντροφό της στην Κυψέλη, οι οποίοι δολοφόνησαν με τον πιο βάρβαρο και απάνθρωπο τρόπο το μικρό παιδί.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Συγκεκριμένα η 29χρονη μητέρα του παιδιού ανέφερε στο δικαστήριο πως δεν ήθελε να ξέρει λεπτομέρειες της δολοφονίας του γιου της, επειδή είχε κατάθλιψη, ενώ ο 33χρονος περιέγραψε πότε κατάλαβε ότι το παιδί είχε χάσει τη ζωή του.
Η 29χρονη σύγχρονη «Μήδεια» φαίνεται μάλιστα πως γνώριζε και για τον αυτοσχέδιο τάφο που είχε κατασκευάσει ο 33χρονος για να κρύψει το πτώμα του γιου της, αλλά και για το ότι εκείνος στη συνεχεία τοποθέτησε τα οστά του μέσα στην εργαλειοθήκη.
Παράλληλα, η μητέρα, σύμφωνα με το OPEN, υποστήριξε ότι δεν επιθυμούσε να μάθει άλλες λεπτομέρειες καθώς έπασχε από κατάθλιψη και δεν ήθελε να επιβαρυνθεί περαιτέρω.
Δεν ρώτησα τίποτα για τον Ανδρέα – Είχα κατάθλιψη
«Είχα κατάθλιψη και ήθελα να δώσω τέλος στη ζωή μου. Δεν ρώτησα ποτέ τίποτα τον Μάριο για τον Ανδρέα. Δεν ήθελα να ξέρω, θα γινόμουν χειρότερα», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Από την κατάθεσή της ωστόσο, προκύπτει πως ο 33χρονος τής είχε πει και για τον τάφο και για τη μεταφορά των οστών στην εργαλειοθήκη.
«Μετά από περίπου δύο χρόνια αλλάξαμε σπίτι. Ο Μάριος μού είπε ότι θα έβγαζε τον Ανδρέα από τον τάφο που είχε φτιάξει. Εγώ αυτό το πράγμα δεν το είχα δει ποτέ, ούτε την κατασκευή, ούτε πώς και πότε τον έβγαλε από εκεί. Αυτό που μου είπε ήταν ότι θα έβαζε τον Ανδρέα μέσα σε μια εργαλειοθήκη. Την εργαλειοθήκη αυτή την είδα όταν είχαμε μαζέψει όλα τα πράγματα από το σπίτι και φύγαμε. Από τότε δεν την ξαναείδα», υποστήριξε.
- Διαβάστε επίσης: Κυψέλη: Στοιχεία σοκ για το διαμέρισμα – κολαστήριο
«Του εξήγησα πως όταν ηρεμήσει, θα βγάλω την ταινία – Πήγα να βγάλω φωτοτυπίες»
Σοκαριστικές είναι και οι λεπτομέρειες του ειδεχθούς εγκλήματος, όπως τις εξιστόρησε ο 33χρονος σύντροφος της μητέρας του μικρού Ανδρέα, ο οποίος ήταν αυτός που έδεσε το στόμα του με μονωτική ταινία για τιμωρία, καταδικάζοντάς τον σε μαρτυρικό θάνατο.
«Μονωτική ταινία χρησιμοποιώ στη δουλειά μου γι’ αυτό και είχα στα εργαλεία μου. Του εξήγησα μάλιστα πως όταν ηρεμήσει, τότε θα τη βγάλω. Αμέσως μετά πήγα στο δεύτερο υπολογιστή που έχουμε για να εκτυπώσω κάτι εργασίες της αδερφής του, ενώ είδα τον Ανδρέα που κάθισε στο πάτωμα», περιέγραψε αρχικά ο 33χρονος στους αστυνομικούς, προσθέτοντας:
«Δεν θεώρησα ότι έπαθε κάτι και συνέχισα να μην δίνω σημασία. Λίγο αργότερα που συνειδητοποίησα ότι ο μικρός είχε ώρα να κουνηθεί, γύρισα να δω αν είναι καλά. Τότε κατάλαβα ότι δεν αναπνέει».
- Διαβάστε επίσης: Κυψέλη: Υπερασπίσου το παιδί… – Ο Γολγοθάς του κοριτσιού που γλίτωσε
Σημειώνεται ότι η μητέρα, καθ΄ όλη τη διάρκεια που ο 7χρονος ξεψυχούσε δεμένος, όχι μόνο δεν έκανε το παραμικρό για να τον βοηθήσει, αλλά, φαίνεται πως συνέχιζε να παίζει παιχνίδια στον υπολογιστή της. Η ίδια υποστηρίζει πάντως πως βρισκόταν στον κήπο.
Το ζευγάρι οδηγήθηκε, το πρωί της Τρίτης (15/02), υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας εν μέσω αποδοκιμασιών από τον κόσμο, στον ανακριτή.
Από τη στιγμή, δε, που οι δύο κατηγορούμενοι εμφανίστηκαν χωρίς δικηγόρο, τούς διόρισε ο ανακριτής όπως ορίζει το Σύνταγμα.
Γράψτε το σχόλιό σας


Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΕΛΛΑΔΑ
Αγίου Πνεύματος: Πότε θα «πέσει» φέτος το τριήμερο – Ποιες άλλες αργίες ακολουθούν


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Βρισκόμαστε μια «ανάσα» από το καλοκαίρι και η αναζήτηση στο ημερολόγιο για τις επόμενες αργίες του 2022 έχει αρχίσει.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Το επόμενο τριήμερο είναι αυτό του Αγίου Πνεύματος, που φέτος «πέφτει» τη Δευτέρα 13 Ιουνίου.
Ακολουθεί αυτό του Δεκαπενταύγουστου, καθώς τη φετινή χρονιά είναι Δευτέρα, και αυτό της 28ης Οκτωβρίου, που θα «πέσει» Παρασκευή.
Επίσης, τριήμερο θα έχουμε και τα Χριστούγεννα, που θα είναι Κυριακή και η δεύτερη μέρα είναι αργία.
Αναλυτικά
- Αγίου Πνεύματος 13 Ιουνίου 2022, Δευτέρα
- Κοίμηση της Θεοτόκου 15 Αυγούστου 2022, Δευτέρα
- 28η Οκτωβρίου 2022, Παρασκευή
- Χριστούγεννα 25 Δεκεμβρίου 2022, Κυριακή
- Σύναξη της Θεοτόκου 26 Δεκεμβρίου 2022, Δευτέρα
Σημειώνεται ότι η γιορτή του Αγίου Πνεύματος θεωρείται αργία, σύμφωνα με ειδικές διατάξεις των οικείων συλλογικών συμβάσεων ή άλλων αποφάσεων, για τις εξής κατηγορίες μισθωτών:
Βιβλιοπωλείων, Διαγνωστικών Κέντρων, Δημοσιογράφους Περιοδικών, Εργοδηγούς Σχεδιαστές, Ευγηρίας Οίκων, Εφημερίδων Αθηνών και Θεσσαλίας κλπ, Ηλεκτροτεχνίτες Βιομηχανίας και Καταστημάτων, Θυρωρούς, Καπνοβιομηχανιών, Κλινικών, Ξυλεμπορικών Καταστημάτων (Αθηνών – Πειραιώς – Περιχώρων), Περιοδικών, Πετρελαιοειδών επιχειρήσεων, Πρακτορείων Ναυτιλιακών κλπ., Ραδιοηλεκτρολόγους – Ραδιοτεχνίτες βιομηχανίας, Ραδιοφωνικών Σταθμών, Ραδιοφώνου Τεχνικούς, Ρυμουλκών Ναυαγοσωστικών Γραφείων, Τηλεοπτικών Σταθμών, Τηλεοράσεως τεχνικούς Β. Ελλάδος, Τυπογράφους Επαρχ. Εφημερίδων, Φορτοεκφορτοτές Ημερήσιων Εφημερίδων, Φροντιστηρίων Μέσης, Ανώτερης, Ανώτατης Εκπαίδευσης, και Ξένων Γλωσσών, Φωτοστοιχειοθέτες, Χειριστές βιομηχανικών κλπ επιχειρήσεων, Λατομείων Πέτρας-Μαρμάρου και Τεχνικών Έργων.
Για τους εργαζόμενους στο Δημόσιο, ΝΠΔΔ και ΟΤΑ η εορτή του Αγίου Πνεύματος είναι επίσης αργία.
https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v10.0&appId=723998868044315&autoLogAppEvents=1
Περισσότερα Εδω

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
ΕΛΛΑΔΑ
Ιόνια Οδός: Οδηγούσαν και δίπλα τους περνούσαν άγρια άλογα


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δύο άλογα εμφανίστηκαν στην Ιόνια Οδό το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου, στο ύψος του κόμβο Αμφιλοχίας κινούμενα με κατεύθυνση προς Λουτρό και αντίστροφα.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Όπως φαίνεται από το σχετικό βίντεο που δημοσιεύει η «Εφημερίδα Μαΐστρος» τα άλογα τρέχουν ανάμεσα στα διερχόμενα ΙΧ.
Οι αστυνομικοί του Β’ Τμήματος αυτοκινητοδρόμων και οι άνθρωποι της Νέας Οδού κατάφεραν με ασφάλεια να οδηγήσουν τα άλογα στην έξοδο της Ιόνιας Οδού πριν συμβεί κάποιο ατύχημα.
Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα, ο πληθυσμός των άγριων αλόγων του Πεταλά έχει μετακινηθεί προς τα πεδινά τα τελευταία χρόνια μετά την εγκατάσταση των ανεμογεννητριών στην περιοχή όπου ζούσαν. Τα άλογα αυτά, μπορεί να τα συναντήσει κανείς στα χωριά Σαρδίνια, Κεχρινιά, Κάμπο Αμπελακίου, Λουτρό, Βαρετάδα και είναι ακίνδυνα.
Ωστόσο κατά καιρούς έχουν σημειωθεί περιπτώσεις τροχαίων ατυχημάτων κάτι που εν προκειμένω, ευτυχώς, αποφεύχθηκε.
https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v10.0&appId=723998868044315&autoLogAppEvents=1
Περισσότερα Εδω

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago
Εφυγε από την ζωή ο Γιαννης Παπανικολαου από την Συκη Πηλιου
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago
Ο ΤΖΟΝΑΘΑΝ ΧΑΡΤΝΕΤ ΤΟΥ ΜΑΣΤΕΡ ΣΕΦ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑΘΟ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΒΕΛΕΝΤΖΑΚΟΥ .
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago
Σε θρίλερ εξελίχθηκε το ταξίδι για Βολιώτες επιβάτες με το «Βέλος» μέχρι την Αθήνα
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην αγορά του Βόλου και στο «Βολωνάκι» για καφέ
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago
Θλίψη έχει σκορπίσει στην τοπική κοινωνία της Μαγνησίας και της Λάρισας ο θάνατος του τραγουδιστή δημοτικών τραγουδιών Γιάννη Γκόβαρη
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago
Θλίψη για τον θάνατο 58χρονο Βολιώτη
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago
Βόλος: Ηλικιωμένος κατέρρευσε στη μέση του δρόμου
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ1 ημέρα ago
Γεωργία Μπίκα: «Ήταν νηφάλια και διαστρέβλωσε τα γεγονότα με ασύστολα ψεύδη» λέει η εισαγγελέας