ΕΛΛΑΔΑ
Λαμία: Άντρας εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του
Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε άντρας στο σπίτι του στη Λαμία. Πιο συγκεκριμένα ο άτυχος 75χρονος βρέθηκε στην περιοχή Νέα Άμπλιανη.
Υπό έρευνα είναι τα αίτια του θανάτου του, χωρίς να υπάρχουν προς στιγμήν στοιχεία που να υπονοούν εγκληματική ενέργεια.
Ο εντοπισμός του άντρα στη Λαμία
Σύμφωνα με πληροφορίες του Lamia Report ο άτυχος άνδρας δεν είχε δώσει σημεία ζωής από το βράδυ της Τρίτης 7 Ιανουαρίου, με αποτέλεσμα οι δικοί του άνθρωποι να ανησυχήσουν ιδιαίτερα και να ειδοποιήσουν την αστυνομία.
Μετά την επικοινωνία που υπήρξε με τους ανθρώπους του, η αστυνομία βρέθηκε στο διαμέρισμα, όπου και εισήλθε με τα κλειδιά δικού του ανθρώπου. Η έρευνα είχε ως αποτέλεσμα ο άντρας να βρεθεί νεκρός στο κρεβάτι του.
Δεν υπήρξε παραβίαση στο διαμέρισμα του άντρα
Οι αστυνομικοί προέβησαν στην απαραίτητη διερεύνηση στον χώρο, χωρίς ωστόσο να βρουν ίχνη κάποιας παραβίασης κι όλα δείχνουν ότι ο ηλικιωμένος έφυγε από παθολογικά αίτια. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του ο άτυχος άνδρας αντιμετώπιζε και κάποια προβλήματα υγείας, κάτι που φαίνεται να αποκλείει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.
Από το Αστυνομικό Τμήμα Λαμίας που ανέλαβε την προανάκριση παραγγέλθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λαμίας η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, προκειμένου να πέσει φως στα αίτια που οδήγησαν στον θάνατο τον 75χρονο.
-
ΕΛΛΑΔΑ19 ώρες ago
Αγία Παρασκευή: Χωρίς δίπλωμα ο 22χρονος που παρέσυρε με τη μηχανή και σκότωσε τον 85χρονο με τον σκύλο του
-
ΕΛΛΑΔΑ12 ώρες ago
Λέσβος: Κατολισθήσεις βράχων από τον σεισμό των 5,1 Ρίχτερ – Ποια σχολεία θα είναι κλειστά
-
ΕΛΛΑΔΑ22 ώρες ago
Αγία Παρασκευή: Θανατηφόρο τροχαίο με παράσυρση πεζού από μοτοσικλέτα
-
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ20 ώρες ago
Το σύνδρομο του κραγιόν: Γιατί οι πωλήσεις καλλυντικών αυξάνονται σε περιόδους οικονομικής αβεβαιότητας
-
ΕΛΛΑΔΑ20 ώρες ago
Ισχυρός σεισμός 5,1 Ρίχτερ στη Λέσβο
-
ΕΛΛΑΔΑ10 ώρες ago
Αγία Παρασκευή: Έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα ο οδηγός που σκότωσε τον 85χρονο
-
ΕΛΛΑΔΑ2 ώρες ago
Μίμης Δομάζος: «Είχε πνευμονικό οίδημα και υγρό στους πνεύμονες» αποκαλύπτει ο γιατρός που του έδωσε τις πρώτες βοήθειες
-
ΕΛΛΑΔΑ22 ώρες ago
Παλαιό Φάληρο: Πάνω από 30 μαχαιριές δέχθηκε ο 61χρονος – Βίντεο ντοκουμέντο με τις κινήσεις του δράστη