Connect with us
TSD 3 ZEC 13 620x350.jpg TSD 3 ZEC 13 620x350.jpg

ΕΛΛΑΔΑ

Λάρισα: «Είναι η πιο μυστηριώδης εξαφάνιση των τελευταίων ετών» – Συνεχίζεται το θρίλερ με τον αγνοούμενο 39χρονο

Published

on

ΝΕΟ BANNER 1000x200px ΕΠΙΤΟΚΙΟ 2.25%

Άφαντος για 12η μέρα παραμένει ο 39χρονος Βασίλης Καλογήρου στη Λάρισα. Τα ίχνη του χάθηκαν στις 30 Δεκεμβρίου και από τότε δεν έχει δώσει κανένα σημάδι ζωής.

Και ενώ οι έρευνες που συνεχίζονται αδιάκοπα στον Πηνειό ποταμό παραμένουν άκαρπες, νέες μαρτυρίες κάνουν λόγο πως ο αγνοούμενος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη.

Εξαφάνιση Βασίλη στη Λάρισα: Τι λένε μάρτυρες

Όπως αποκάλυψε ήδη το LIVE NEWS, τρεις τουλάχιστον διαφορετικοί μάρτυρες είδαν τον 39χρονο Βασίλη στη Θεσσαλονίκη χθες και προχθές.

Συγκεκριμένα, μάρτυρας αναφέρει πως την Τετάρτη είδε τον Βασίλη στη στάση Νέος Σιδηροδρομικός Σταθμός του μετρό Θεσσαλονίκης, ενώ μία ημέρα αργότερα άλλος μάρτυρας ανέφερε πως εντόπισε τον 39χρονο να κινείται στην εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα στην Καλαμαριά.

Την ίδια μέρα, στις 13:20 μάρτυρας ανέφερε πως είδε τον 39χρονο στην εκκλησία της Οσίας Ξένης.

Advertisement

Με τις νέες μαρτυρίες να βλέπουν το φως της δημοσιότητας, δημιουργείται το ερώτημα εάν ο 39χρονος έφυγε με τη θέληση του και επέλεξε να εξαφανιστεί.

«Είναι η πιο μυστηριώδης εξαφάνιση των τελευταίων ετών»

Ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης, είπε στις «Εξελίξεις Τώρα» πως πρόκειται για μία μυστηριώδη εξαφάνιση, ενώ τόνισε πως ο Βασίλης ήταν δεμένος με την οικογένειά του.

«Είναι η πιο μυστηριώδης εξαφάνιση των τελευταίων ετών για δύο λόγους. Πρώτον, δεν υπάρχουν στοιχεία παρά μόνο το βίντεο στο οποίο φαίνεται κοντά στο σπίτι του να κατευθύνεται προς το υδάτινο στοιχείο του Πηνειού και δεύτερον, έχουμε να κάνουμε με έναν 39χρονο ψυχολόγο, έναν άνθρωπο δεμένο με την οικογένειά του, ισορροπημένο άτομο, αγαπάει τη δουλειά που κάνει. Ένα παιδί σεμνό, χαμογελαστό, ένα παιδί που δεν έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα ποτέ», είπε.

Σύμφωνα με τον κο Τσούκαλη, ο 39χρονος δεν έδινε σημασία στο τηλέφωνό του και πολλές φορές δεν το έπαιρνε μαζί του όταν έβγαινε έξω.

«Το τηλέφωνό του το είχα στα χέρια μου. Δεν είχε καν κωδικό», σημείωσε, συμπληρώνοντας πως πολλοί είναι εκείνοι που θέλουν να αποπροσανατολίσουν την έρευνα για τον εντοπισμό του 39χρονου.

Advertisement

«Σας πληροφορώ και το έχω πει και κατ’ επανάληψη, δεν υπάρχει σύνδεση με το θέμα των Τεμπών. Κακώς αναφέρεται και πολύ καλά έκανε η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων που έβγαλε την ανακοίνωση. Δεν έχει καμία σχέση» επισήμανε ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης.

Περισσότερα Εδω

Advertisement
NEO BANNER 300x250px ΕΠΙΤΟΚΙΟ 2.25%
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement
Advertisement
Anassa
Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Διαχειρίστρια- Διευθύντρια : Σοφία Κοντοθανάση
Iδιοκτησία – Δικαιούχος domain name ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE
AΦΜ 094214456
Δ Ο Υ ΒΟΛΟΥ
Εδρα Γ.ΚΑΡΤΑΛΗ 76-ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38333 ΤΗΛ.ΕΠΙΚ. 2421031434
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ [email protected]
Νόμιμος εκπρόσωπος : Παναγιώτα Τσιρτόγλου
Τεχνικός προϊστάμενος : Μιχάλης Χειμωνίδης
Εμπορικό τμήμα – Λογιστήριο : Μαρία Παπαζέτη
Διευθυντ.ς Σύνταξης: Σοφία Κοντοθανάση
Ρεπορτάζ: Βασίλης Μπαντίδης
Copyright © 2024 AstraTV.gr - Γ.Ε.Μ.Η.: 50683644000

Μετάβαση στο περιεχόμενο