Κάτοικοι των νότιων περιοχών της Λευκορωσίας άρχισαν να παραδίδουν στοιχεία στον ουκρανικό στρατό για τις θέσεις των ρωσικών δυνάμεων, μόλις ξεκίνησε η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, γράφει ρωσικό δημοσίευμα.

Κάτοικοι της Λευκορωσίας παρέδωσαν στις Ενοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας στοιχεία για τους τόπους μετεγκατάστασης των ρωσικών στρατευμάτων, γράφει η ρωσική ιστοσελίδα avia.pro που ειδικεύεται σε στρατιωτικά θέματα.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στα κοινωνικά δίκτυα

Μετά το ξέσπασμα της μεγάλης ένοπλης σύγκρουσης μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας, έγινε γνωστό ότι οι κάτοικοι των νότιων περιοχών της Λευκορωσίας άρχισαν να παραδίδουν ανοιχτά τους χώρους ανάπτυξης του ρωσικού στρατιωτικού εξοπλισμού στις Ενοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας.

Αυτήν τη στιγμή, συγκεκριμένες τοποθεσίες για την ανάπτυξη ρωσικού στρατιωτικού εξοπλισμού, συμπεριλαμβανομένων των ελικοπτέρων των Ρωσικών Αεροδιαστημικών Δυνάμεων, δημοσιεύονται στα κοινωνικά δίκτυα με ένδειξη συγκεκριμένων συντεταγμένων.

Αυτό μπορεί να επιτρέψει στις Ενοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας να αντεπιτεθούν στα ρωσικά στρατεύματα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν, οι κάτοικοι της Λευκορωσίας ήταν κατηγορηματικά κατά της ένοπλης σύγκρουσης και μετά την έναρξη της επίθεσης των ρωσικών στρατευμάτων από το έδαφος αυτής της χώρας, άρχισαν να μεταφέρουν πληροφορίες στις Ενοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας σχετικά με τις τοποθεσίες και την κίνηση των ρωσικών στρατιωτικών δυνάμεων.

Απειλές για τον ρωσικό στρατό

Η ιστοσελίδα Avia.pro, προβάλει μία από αυτές τις θέσεις (κεντρική φωτογραφία, επάνω) που βρίσκεται σε απόσταση μόλις 17 χιλιομέτρων από τα σύνορα με την Ουκρανία (για ευνόητους λόγους, οι συντάκτες του Avia.pro δεν μεταδίδουν τις συντεταγμένες).

Διακρίνονται μονάδες ανεφοδιασμού και ελικόπτερα, τα οποία απογειώνονται με κατεύθυνση την Ουκρανία.

Το επίσημο Μινσκ υποστηρίζει πλήρως τη ρωσική στρατιωτική επιχείρηση κατά της Ουκρανίας, ωστόσο, η κατάσταση είναι τέτοια που λόγω των ενεργειών των πολιτών της Λευκορωσίας, υπάρχουν ορισμένες απειλές για τον ρωσικό στρατό, καταλήγει το Avia.pro.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr
Συγκλονίζουν οι εικόνες των αμάχων – Στοιβάζονται στους σταθμούς του μετρό για να βρουν καταφύγιο