ΚΟΣΜΟΣ
Λευκός Οίκος: Δεν έχει φύγει από το τραπέζι μια συνάντηση Τραμπ-Πούτιν
Μια συνάντηση του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ με τον ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν δεν έχει φύγει από το τραπέζι, δήλωσε την Πέμπτη η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου Κάρολαϊν Λέβιτ.
«Νομίζω ότι ο πρόεδρος, όπως όλοι στην κυβέρνηση, ελπίζει πως μια μέρα μπορεί να ξαναγίνει. Αλλά θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι θα υπάρξουν χειροπιαστά, θετικά αποτελέσματα από αυτήν τη συνάντηση», είπε η Λέβιτ σε δημοσιογράφους.
Χθες Τετάρτη, ο Τραμπ δήλωσε ότι ακύρωσε τη σχεδιαζόμενη συνάντηση με τον Πούτιναφού δεν διαπίστωσε πρόοδο στις διπλωματικές προσπάθειες με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία.
Δεν ανησυχεί για τις κυρώσεις ο Πούτιν
Από την πλευρά του, ο Βλαντίμιρ Πούτιν τάχθηκε υπέρ της συνέχισης του διαλόγου. «Ο διάλογος είναι πάντα προτιμότερος από την αντιπαράθεση, τις διαμάχες, πολλώ δε μάλλον από τον πόλεμο», είπε ο ισχυρός άνδρας του Κρεμλίνου.
Πρόσθεσε ότι «οι νέες αμερικανικές κυρώσεις αποτελούνμια προσπάθεια να ασκηθεί πίεση στη Ρωσία», τονίζοντας ωστόσο ότι «δεν θα επηρεάσουν την ρωσική οικονομία».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
-
ΚΟΣΜΟΣ11 ώρες agoΟ βασιλιάς Κάρολος Γ΄ προσεύχεται δημόσια με τον Πάπα Λέοντα ΙΔ΄ μετά από 500 χρόνια
-
ΕΛΛΑΔΑ8 ώρες agoΠειραιάς: Συνελήφθη 59χρονος, που το “έπαιζε” ένοικος και υδραυλικός για να κλέβει ηλικιωμένους (Εικόνες)
-
ΒΟΛΟΣ15 ώρες agoΗ ευλογιά μέσα σε 12 μήνες έχει φέρει τα πάνω κάτω- Χάθηκαν 35.000 ζώα και ξεκληρίστηκαν 179 εκτροφές
-
ΕΛΛΑΔΑ16 ώρες agoΤο ξέσπασμα συγγενή της ανήλικης
-
ΚΟΣΜΟΣ2 ώρες agoΕυρωπαϊκό Συμβούλιο: Τα συμπεράσματα για ανταγωνιστικότητα και πράσινη ανάπτυξη
-
ΕΛΛΑΔΑ16 ώρες agoΜε πομπή 24 οχημάτων η μεταγωγή των 34 συλληφθέντων από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα
-
ΕΛΛΑΔΑ9 ώρες agoΔεν ήθελε να με ξέρει ούτε να με μάθει ο Αυγενάκης
-
ΚΟΣΜΟΣ21 ώρες agoΣτη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ο Κυρ. Μητσοτάκης – Στην ατζέντα Ουκρανία, άμυνα και ασφάλεια και πράσινη μετάβαση




