LIFESTYLE
Λευτέρης Ελευθερίου: Το διαζύγιο μετά από 22 χρόνια σχέσης – “Δεν θέλαμε να το διαφημίσουμε” – Η στάση ζωής απέναντι στα παιδιά του

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
στα αγαπημένα σου στη Google
Ο Λευτέρης Ελευθερίου για το διαζύγιο που συνέβη πριν από τρία χρόνια
Έπειτα από μια μακρά κοινή διαδρομή, ο Λευτέρης Ελευθερίου επιβεβαίωσε πως ο γάμος του με την Τατιάνα Καλαντζή έχει ολοκληρωθεί εδώ και τρία χρόνια. Ο ηθοποιός, που όλα αυτά τα χρόνια κρατούσε χαμηλούς τόνους γύρω από την προσωπική του ζωή, επέλεξε να μιλήσει με ειλικρίνεια, αλλά και με μέτρο, εξηγώντας πως δεν υπήρχε λόγος να γίνει ο χωρισμός αντικείμενο προβολής. Μιλώντας για το πώς οριοθετεί τα προσωπικά του, ο Λευτέρης Ελευθερίου ξεκαθάρισε πως δεν κρύβεται, αλλά επιλέγει συνειδητά τι θα μοιραστεί δημόσια και σε ποιον βαθμό. Η αποκάλυψη για το διαζύγιό του ήρθε μέσα από μια τοποθέτηση που είχε έντονα στοιχεία ωριμότητας, καθώς ο ίδιος δεν παρουσίασε τον χωρισμό ως ρήξη, αλλά ως μια ήρεμη και πολιτισμένη απόφαση δύο ανθρώπων που συνεχίζουν να σέβονται και να στηρίζουν ο ένας τον άλλον.
Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Δεν είναι ότι την προστατεύω την ιδιωτική μου ζωή. Μιλάω για τα προσωπικά μου, αλλά ως έναν βαθμό. Πρόσφατα μάλιστα κυκλοφόρησε η είδηση του διαζυγίου μου, το οποίο συνέβη πριν από τρία χρόνια. Δεν θέλαμε να το διαφημίσουμε, δεν έχει αλλάξει και κάτι για εμάς. Είμαστε πολύ αγαπημένοι και πολύ υποστηρικτικοί ο ένας στον άλλον. Ήμασταν 22 χρόνια μαζί, δεν κύλησαν τα πράγματα όπως περιμέναμε τα τελευταία χρόνια και αποφασίσαμε να χωρίσουν οι δρόμοι μας, ήρεμα και πολιτισμένα. Είναι σαν να μην έχει αλλάξει τίποτα στην οικογένεια μας και αυτό το φέρνουμε ως παράδειγμα στα παιδιά μας και για τις δικές τους σχέσεις. Γιατί αν αύριο μεθαύριο είναι με έναν άνθρωπο που αγαπάνε και για κάποιον λόγο αργότερα δεν θέλουν να είναι μαζί, πρέπει να χωρίσουν ήρεμα, με αγάπη και χωρίς φόβο».
Η σχέση με την Τατιάνα Καλαντζή μετά τον χωρισμό
Ο Λευτέρης Ελευθερίου και η Τατιάνα Καλαντζή υπήρξαν μαζί για 22 χρόνια, έχοντας δημιουργήσει μια οικογένεια με δύο παιδιά, τη Μυρσίνη και τον Ιάσωνα. Παρότι η σχέση τους ως ζευγάρι ολοκληρώθηκε, ο ηθοποιός τόνισε πως η ουσία της οικογένειας δεν άλλαξε. Η αμοιβαία αγάπη, η στήριξη και η κοινή ευθύνη απέναντι στα παιδιά τους παραμένουν στο κέντρο της καθημερινότητάς τους. Για τον ίδιο, ο τρόπος με τον οποίο δύο άνθρωποι χωρίζουν έχει σημασία όχι μόνο για τους ίδιους, αλλά και για τα παιδιά τους, που παρακολουθούν και διαμορφώνουν μέσα από το οικογενειακό περιβάλλον την αντίληψή τους για τις σχέσεις. Ο ηθοποιός εξήγησε πως θέλει αυτή η στάση να λειτουργεί ως παράδειγμα για τη Μυρσίνη και τον Ιάσωνα. Να γνωρίζουν δηλαδή ότι μια σχέση μπορεί να ολοκληρωθεί χωρίς να χαθεί η αγάπη, χωρίς να κυριαρχήσει ο φόβος και χωρίς να καταρρεύσει ο σεβασμός ανάμεσα στους ανθρώπους που τη μοιράστηκαν.
Ο Λευτέρης Ελευθερίου και η στάση του απέναντι στη δημοσιότητα
Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Λευτέρης Ελευθερίου μίλησε και για τα παιδιά του, εξηγώντας πώς έχουν διαχειριστεί το γεγονός ότι ο πατέρας τους είναι δημόσιο πρόσωπο. Ο ίδιος ανέφερε πως η αναγνωρισιμότητα ήρθε στη ζωή του παράλληλα με τη γονεϊκότητα, γεγονός που τον έκανε από νωρίς να προσπαθήσει να κρατήσει τα οικογενειακά του ζητήματα σε χαμηλούς τόνους. Όπως είπε: «Ναι, βέβαια. Εγώ έγινα δημόσιο πρόσωπο παράλληλα με τη γονεϊκότητα. Η αλήθεια είναι ότι είχα backround δέκα χρόνων σε γκρουπ και άλλων δέκα σε θεατρική ομάδα και κατανόησα πάρα πολύ γρήγορα τι σημαίνει για τον καθένα να βρίσκεται στο επίκεντρο. Οπότε, όταν γεννήθηκαν τα παιδιά μου, φρόντισα να γίνουν εκείνα το επίκεντρο της προσοχής μου. Δεν θέλησα ποτέ να τα αφήσω να σκεφτούν ότι ο πατέρας τους είναι διάσημος και ότι αυτό έχει κάποια σημασία. Το γείωνα όλο αυτό, το κρατούσα σε χαμηλούς τόνους. Οπότε ξέρουν ότι κάνω κάποια δουλειά που αναγκαστικά με κάνει δημόσιο πρόσωπο και μέχρι εκεί. Εξ ου και παρότι έγινα διάσημος την περίοδο που τα social έφεραν πολύ προς τα έξω τα οικογενειακά έσω των δημόσιων προσώπων, εγώ προσπάθησα να το αποφύγω. Όχι ότι κατηγορώ ή κρίνω εκείνους που το κάνουν, γιατί ο καθένας κάνει αυτό που θεωρεί καλύτερο». Παρά την προβολή που συνοδεύει το επάγγελμά του, επέλεξε να κρατήσει τα παιδιά του μακριά από την υπερέκθεση, δίνοντάς τους τον χώρο να μεγαλώσουν χωρίς το βάρος της αναγνωρισιμότητας του πατέρα τους.
Η παλαιότερη αναφορά στον σύμβουλο γάμου
Ο ηθοποιός και η πρώην σύζυγός του, Τατιάνα Καλαντζή, είχαν στο παρελθόν μιλήσει ανοιχτά για τη σημασία της προσπάθειας μέσα σε μια μακροχρόνια σχέση. Σε παλαιότερη συνέντευξή του, ο Λευτέρης Ελευθερίου είχε αναφέρει ότι με την πρώην σύζυγό του είχαν απευθυνθεί σε σύμβουλο γάμου, περιγράφοντας την εμπειρία ως σημαντική. Τον Απρίλιο του 2024, μιλώντας στο «Mega Καλημέρα», είχε πει: «Με τη σύζυγό μου είμαστε μαζί σχεδόν 21 χρόνια. Γνωριστήκαμε στη σχολή και δέθηκα πολύ με τη σύζυγό μου, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε συμβουλευτεί με τη σύζυγό μου σύμβουλο γάμου, ήταν πολύ σημαντική εμπειρία. Όταν βλέπεις πώς το βλέπει ένας τρίτος, κάπως σε ηρεμεί». Η συγκεκριμένη αναφορά δείχνει πως η σχέση του ζευγαριού δεν αντιμετωπίστηκε επιπόλαια. Αντίθετα, υπήρξε προσπάθεια, διάθεση κατανόησης και ανάγκη να διατηρηθεί η ισορροπία, ακόμη και όταν τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως είχαν φανταστεί.
Μια ήρεμη απόφαση μετά από μια μεγάλη κοινή διαδρομή
Ο Λευτέρης Ελευθερίου μίλησε για το διαζύγιό του χωρίς πικρία και χωρίς διάθεση εντυπωσιασμού. Η στάση του απέναντι στην Τατιάνα Καλαντζή, στα παιδιά τους και στη δημοσιότητα δείχνει έναν άνθρωπο που επιλέγει να προστατεύει την ουσία των σχέσεων, ακόμη και όταν αυτές αλλάζουν μορφή. Ο χωρισμός τους δεν παρουσιάζεται ως τέλος οικογένειας, αλλά ως μια νέα πραγματικότητα, στην οποία η αγάπη, ο σεβασμός και η στήριξη παραμένουν. Και αυτό, όπως ο ίδιος εξήγησε, είναι το παράδειγμα που θέλει να αφήσει στα παιδιά του.
Περισσότερα στο parapolitika.gr
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Telegram;
Γίνε μέλος στο κανάλι μας:
στο Telegram
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο WhatsApp;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:
στο WhatsApp
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Viber;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:
στο Viber

ΕΛΛΑΔΑ6 ώρες agoΝεκρός 57χρονος με τραύμα από κυνηγετικό όπλο στο κεφάλι
ΑΘΛΗΤΙΚΑ15 ώρες agoΓιαννακόπουλος: «Καταφέραμε να δουν πλέον ακόμα και οι τυφλοί – Αξίζατε να είστε πρωταθλητές»!
ΕΛΛΑΔΑ14 ώρες agoΈνας νεκρός μετά από πυροβολισμούς στα Εξάρχεια
ΑΘΛΗΤΙΚΑ6 ώρες agoΣοβαρές καταγγελίες από Αγγελόπουλους: «Αν κάποιος δεν θέλει έναν διαιτητή, στέλνει 40 παιδιά στο σπίτι του;»
VIDEO24 ώρες agoΜια ξεχωριστή παράσταση με τίτλο «9.000 Πρόβατα και 9.000 Γίδια» στον Βόλο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ9 ώρες agoΑπίθανος Βεζένκοφ στα μπουζούκια: «Κόουτς, ερχόμουν κρυφά όλη τη χρονιά, τώρα μπορώ να ανέβω στη σκηνή»
ΚΟΣΜΟΣ21 ώρες agoΠρωθυπουργός Πακιστάν: Το επόμενο 24ωρο η οριστικοποίηση της συμφωνίας ΗΠΑ και Ιράν
ΚΟΣΜΟΣ15 ώρες agoLive – Τραμπ για Ιράν: Η συμφωνία αναμένεται να υπογραφεί αύριο – Αμέσως μετά τη σύναψή της θα ανοίξουν τα Στενά του Ορμούζ













