LIFESTYLE
Λένα Δροσάκη & Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Ξανά μαζί για τον γιο τους – Το βίντεο από τις διακοπές τους

Μπορεί να ακολούθησαν χωριστούς δρόμους το 2023, όμως η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης αποδεικνύουν ότι η αγάπη για το παιδί τους είναι πιο δυνατή από όλα. Το πρώην ζευγάρι, που παντρεύτηκε το 2020 και απέκτησε τον μικρό Αναστάση, άφησε στην άκρη το παρελθόν και βρέθηκε ξανά μαζί – αυτή τη φορά όχι ως σύντροφοι, αλλά ως γονείς που θέλουν να χαρίσουν στον γιο τους τις πιο όμορφες καλοκαιρινές αναμνήσεις.
Διαβάστε: Λένα Δροσάκη: Ποζάρει με μαγιό στην Άνδρο και γράφει – “Δημιουργώντας αναμνήσεις”
Ο προορισμός που επέλεξαν; Η Κόρινθος, όπου περνούν χαλαρές και τρυφερές οικογενειακές στιγμές, απολαμβάνοντας τη θάλασσα και την ηρεμία του καλοκαιριού. Παρά τον χωρισμό τους, η σχέση τους παραμένει αρμονική και γεμάτη αμοιβαία εκτίμηση, με την προτεραιότητα να είναι πάντα η ίδια: η ευτυχία του μικρού Αναστάση. Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μάλιστα μοιράστηκε στο Instagram ένα τρυφερό βίντεο από τις διακοπές τους, αποδεικνύοντας ότι όταν το παιδί είναι στο επίκεντρο, όλα μπορούν να βρουν τον δρόμο τους.
Αλέξανδρος Μπουρδούμης για Δροσάκη: «Επηρέασε τη ζωή μας! Υπήρχαν πολλές δύσκολες στιγμές»
O Αλέξανδρος Μπουρδούμης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Καλοκαίρι Παρέα» την Παρασκευή 8/7 και με αφορμή την απόφαση της δίκης Φιλιππίδη, μίλησε για τη Λένα Δροσάκη. Ο ηθοποιός αρχικά αναφέρθηκε στη σχέση που έχει με την πρώην σύζυγό του για χάρη του παιδιού τους, Αναστάση, που έγινε πέντε χρονών: «Σιγά σιγά χτίστηκε αυτό και χτίζεται για να μπορέσουμε να συμβαδίσουμε στα προγράμματα. Δεν είμαι ο μπαμπάς του Σαββατοκύριακου. Υπάρχει συζήτηση για να φτιαχτούν τα προγράμματα και να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον».
Στην συνέχεια, η Κατερίνα Καραβάτου τον ρώτησε για τη δίκη Φιλιππίδη, με την απόφαση του δικαστηρίου να βγαίνει μέσα στην επόμενη εβδομάδα και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης τόνισε: «Τα πράγματα είναι σε μια οριακή κατάσταση. Δεν θα ήθελα να μιλήσω εκ μέρους της Λένας». «Η ιστορία είναι 3 χρόνια, μπορεί και παραπάνω. Είναι χρονοβόρα και ψυχοφθόρα. Επηρέασε τη ζωή μας, δεν είναι κάτι απλό. Ήταν μέσα στην καθημερινότητα. Υπήρχαν πολλές δύσκολες στιγμές», υπογράμμισε. Η Λένα Δροσάκη είχε καταγγείλει τον Πέτρο Φιλιππίδη στο ΣΕΗ για κακοποιητική συμπεριφορά.

-
LIFESTYLE11 ώρες ago
Γιώργος Λιάγκας & Μαρία Αντωνά: Πολυτελείς διακοπές στη Σικελία – Το ξενοδοχείο στο Παλέρμο και το εντυπωσιακό κόστος
-
VIDEO17 ώρες ago
Θύμα επίθεσης αδέσποτων σκυλιών έπεσε ο γνωστός καρδιολόγος με καταγωγή από τον Αλμυρό
-
ΕΛΛΑΔΑ17 ώρες ago
Έκκληση απο γνωστή ποτοποιία για βοήθεια, η φωτιά έχει πλησιάσει επικίνδυνα την εταιρεία όπου έχει τόνους με αλκοόλη
-
ΕΛΛΑΔΑ19 ώρες ago
Πέθανε 61χρονη οδηγός ΙΧ μετά από σύγκρουση με πυροσβεστικό όχημα
-
ΕΛΛΑΔΑ22 ώρες ago
Παρατείνεται έως τον Δεκαπενταύγουστο η απαγόρευση κυκλοφορίας πεζών και τροχοφόρων σε πέντε δήμους λόγω κινδύνου πυρκαγιάς
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ22 ώρες ago
Οι κτηνοτρόφοι ελπίζουν τον Δεκαπενταύγουστο να δουν λεφτά στους λογαριασμούς τους
-
ΕΛΛΑΔΑ19 ώρες ago
Πανελλαδική κινητοποίηση για την άμεση αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης λόγω βλαβών από τις πυρκαγιές
-
ΕΛΛΑΔΑ15 ώρες ago
Συγκλονιστική αεροφωτογραφία αποκαλύπτει το μέγεθος της πυρκαγιάς