Connect with us
banner epikhirisis

MEDIA

Λένα Παπαληγούρα: Ξεκαθαρίζει για πρώτη φορά ότι δεν θα υποδυθεί την Πισπιρίγκου

Published

on

lena papligoura gia pispirigkou kai seira kokkinopoulou.jpg
Η Λένα Παπαληγούρα ξεκαθάρισε με σαφήνεια ότι δεν πρόκειται να υποδυθεί τη Ρούλα Πισπιρίγκου σε επερχόμενη σειρά του Πάνου Κοκκινόπουλου, παρά τα όσα κυκλοφορούν στα μέσα ενημέρωσης. Η ηθοποιός διευκρίνισε ότι η ιστορία που θα αφηγηθεί το σίριαλ είναι εντελώς διαφορετική και δεν σχετίζεται με την υπόθεση της Πάτρας, η οποία συγκλόνισε την κοινή γνώμη. Παράλληλα, μίλησε για την πρόταση που της έγινε για τον πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά και για τη θέση της απέναντι σε τέτοιες ευαίσθητες υποθέσεις που είναι ακόμη υπό δικαστική εκκρεμότητα. Ακολουθούν οι δηλώσεις της ηθοποιού σχετικά με το νέο της τηλεοπτικό έργο, τις προτάσεις που δέχτηκε και την άποψή της για την υπόθεση της Πάτρας.

Διαβάστε: Ρούλα Πισπιρίγκου: Γίνεται τηλεοπτικό θρίλερ με τη “σφραγίδα” του Πάνου Κοκκινόπουλου – Προειδοποιεί με ασφαλιστικά μέτρα

Λένα Παπαληγούρα για νέα σειρά Πάνου Κοκκινόπουλου: «Δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση της Πάτρας»

Η Λένα Παπαληγούρα ξεκαθαρίζει τι πραγματικά ισχύει για το σενάριο που της προτάθηκε:«Λοιπόν, για να το ξεκαθαρίσουμε αυτό, όντως ο Κοκκινόπουλος θέλει να κάνει μια σειρά αστυνομική, δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση της Πάτρας. Είναι τελείως διαφορετική η αστυνομική σειρά, είναι ένα πάρα πολύ ωραίο σενάριο, όντως μου έχει προτείνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά δεν έχει καμία σχέση με αυτόν τον πρωταγωνιστικό ρόλο που έχει ακουστεί. Είναι τελείως άλλο πράγμα. Το περιμένω πώς και πώς. Νομίζω ότι θα είναι πολύ ωραία δουλειά, αλλά δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση αυτή», δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star».

«Είναι μία τελείως διαφορετική σειρά»

Στη συνέχεια, η ηθοποιός εξηγεί πώς διαφοροποιείται η σειρά από την πραγματική υπόθεση: «Θα έχει ενδεχομένως ιστορίες που θα μας θυμίσουν πράγματα, χωρίς όμως να είναι πραγματικές ιστορίες και σίγουρα δεν έχει καμία σχέση ο δικός μου ο ρόλος με αυτήν την υπόθεση. Δηλαδή είναι μία τελείως διαφορετική σειρά», συμπλήρωσε, η Λένα Παπαληγούρα

«Δεν υπάρχει λόγος κανείς να ασχοληθεί με αυτή τη στιγμή»

Όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να υποδυθεί τη Ρούλα Πισπιρίγκου, η Λένα Παπαληγούρα τόνισε τη σημασία του χρόνου και της ευαισθησίας:«Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή είναι μια υπόθεση που είναι πάρα πολύ νωπή. Είναι πολύ πρόσφατο όλο αυτό, οπότε δεν υπάρχει λόγος κανείς να ασχοληθεί με αυτό αυτή τη στιγμή. Είναι μια υπόθεση που είναι ακόμα στα δικαστήρια, που εκκρεμεί. Νομίζω ότι είναι καλύτερα, αν παίρνεις κάτι αληθινό, να έχουν περάσει κάποια χρόνια». Με αυτή τη δήλωση, η ηθοποιός ξεκαθαρίζει τη θέση της, υπογραμμίζοντας ότι η νέα της τηλεοπτική δουλειά δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση της Πάτρας και ταυτόχρονα δείχνει σεβασμό στα ευαίσθητα θέματα που απασχολούν την κοινή γνώμη.

Advertisement

Περισσότερα στο parapolitika.gr

Advertisement
dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
Advertisement
Dei
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement
Anassa
Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Iδιοκτησία ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE
AΦΜ 094214456
Δ Ο Υ ΒΟΛΟΥ
ΓΕΜΗ:50683644000
DOMAIN NAME:astratv.gr
Εδρα Γ.ΚΑΡΤΑΛΗ 76-ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38333 ΤΗΛ.ΕΠΙΚ. 2421031434
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ [email protected]
ΜΕΤΟΧΟΙ:Κοκκίνηq Εμμανουήλ (50%) - Κοκκίνης Αθανάσιος (50%)
Νόμιμος εκπρόσωπος : Παναγιώτα Τσιρτόγλου
Διευθυντής: Σοφία Κοντοθανάση
Διευθυντής Σύνταξης: Βασιλική Σαμακοβλή
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ: Τσιργόγλου Παναγιώτα
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ DOMAIN NAME: ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ASTRA A.E. Copyright © 2025 AstraTV.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο