Ο χώρος εκκενώθηκε και η πυροσβεστική ζήτησε από τους κατοίκους της γύρω περιοχής να κλείσουν παράθυρα και πόρτες. Ασθενοφόρα έσπευσαν για τη διακομιδή «αρκετών» ατόμων.

Συναγερμός σήμανε την Τετάρτη στο Λονδίνο λόγω διαρροής αέριου χλώριου στο κλειστό Ολυμπιακό κολυμβητήριο, όπου έσπευσαν ασθενοφόρα για «αρκετά» άτομα που εμφάνισαν αναπνευστικά προβλήματα.

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Η πυροσβεστική υπηρεσία του Λονδίνου, αναφέρει το Associated Press, ανακοίνωσε ότι «μεγάλη ποσότητα χλωρίου» απελευθερώθηκε λόγω χημικής αντίδρασης στο Κέντρο Υγρού Στίβου του Ολυμπιακού Πάρκου «Βασίλισσα Ελισάβετ» του ανατολικού Λονδίνου.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περίπου 200 άτομα απομακρύνθηκαν και η πυροσβεστική ζήτησε από τους κατοίκους της γύρω περιοχής να κλείσουν παράθυρα και πόρτες μέχρι να ολοκληρωθεί ο αερισμός του χώρου.

Το χλώριο βρισκόταν αποθηκευμένο στις εγκαταστάσεις για απολύμανση του νερού. Στην αέρια μορφή του, το χλώριο είναι ισχυρός διαβρωτικός παράγοντας και έχει χρησιμοποιηθεί ως χημικό όπλο, πιο πρόσφατα στη Συρία.

Το Ολυμπιακό Πάρκο του Λονδίνου κατασκευάστηκε για τη φιλοξενία των Ολυμπιακών του 2020.

Περισσότερα από 12 ασθενοφόρα έφτασαν στο κολυμβητήριο για την αντιμετώπιση του περιστατικού που χαρακτηρίστηκε «μείζον» από την Υπηρεσία Ασθενοφόρων, μετέδωσε το Reuters.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr
Τραγωδία στην Κρήτη: Τον βρήκε νεκρό στο πάτωμα, δίπλα από το κρεβάτι του