Connect with us
banner epikhirisis
6534635 scaled.jpg 6534635 scaled.jpg

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μ. Συρεγγέλα: Η χορήγηση visa express σε Τούρκους επισκέπτες κατοχυρώνει νομικά την ελληνική κυριαρχία στα νησιά του Αιγαίου

Published

on

«H Ελλάδα έχει υπογράψει με την Τουρκία κάτι πολύ σημαντικό. Το πρόγραμμα χορήγησης visa express προς Τούρκους επισκέπτες στα νησιά του Αιγαίου» ανέφερε μιλώντας νωρίτερα σήμερα (16/4) στον ΣΚΑΪ η Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και Βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθηνών Μαρία Συρεγγέλα.

«Για πρώτη φορά, oι Τούρκοι πολίτες θα μπορούν να έρχονται στα νησιά του Αιγαίου, ως επισκέπτες, με visa» όπως χαρακτηριστικά είπε και πρόσθεσε: «Αυτό είναι κάτι ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς συνεπάγεται de jure αναγνώριση ότι τα νησιά είναι ελληνικά».

Επιπρόσθετα, η Γραμματέας της ΝΔ κληθείσα να σχολιάσει τις δηλώσεις του ΠΑΣΟΚ ότι το φετινό Πάσχα είναι το ακριβότερο όλων των εποχών, σημείωσε: «Βλέπουμε ότι οι φετινές τιμές είναι λίγο καλύτερες από πέρυσι και όχι μόνο στα προϊόντα, αλλά και στα καύσιμα. Επομένως όχι, δεν είναι το ακριβότερο Πάσχα.»

«Σαφώς και δεν ισχυριζόμαστε ότι όλοι περνάνε πλουσιοπάροχα ούτε λέμε πως δεν μπορούν να γίνουν ακόμα περισσότερα. Ωστόσο, μην ξεχνάμε πως η κυβέρνηση έχει αναλάβει πολλές πρωτοβουλίες για την ενίσχυση και του εισοδήματος των πολιτών, όπως το άνοιγμα των τριετιών και οι αυξήσεις στους μισθούς», είπε.

Τέλος, αναφορικά με τις αιτιάσεις τις αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι η κυβέρνηση δεν μοιράζει το πλεόνασμα των 4,5 δισ. ευρώ που ανακοίνωσε το ΥΠΟΙΚ, η κ. Συρεγγέλα ανέφερε: «Ακούγοντας το ΠΑΣΟΚ μεταφερόμαστε στις παλιές – κακές εποχές του “δώσε χρήμα όπου να ‘ναι και ό,τι να ‘ναι”. Το πλεόνασμα, σαφώς και θα δοθεί στους πολίτες, αλλά αυτό θα γίνει στοχευμένα. Οι σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν σε χρόνο που θα κρίνει ο πρωθυπουργός και το υπουργείο Οικονομικών».

Advertisement

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος



Περισσότερα Εδω

Advertisement
dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement
Anassa
Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Διαχειρίστρια- Διευθύντρια : Σοφία Κοντοθανάση
Iδιοκτησία – Δικαιούχος domain name ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE
AΦΜ 094214456
Δ Ο Υ ΒΟΛΟΥ
Εδρα Γ.ΚΑΡΤΑΛΗ 76-ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38333 ΤΗΛ.ΕΠΙΚ. 2421031434
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ [email protected]
Νόμιμος εκπρόσωπος : Παναγιώτα Τσιρτόγλου
Τεχνικός προϊστάμενος : Μιχάλης Χειμωνίδης
Εμπορικό τμήμα – Λογιστήριο : Μαρία Παπαζέτη
Διευθυντ.ς Σύνταξης: Σοφία Κοντοθανάση
Ρεπορτάζ: Βασίλης Μπαντίδης
Copyright © 2024 AstraTV.gr - Γ.Ε.Μ.Η.: 50683644000

Μετάβαση στο περιεχόμενο