LIFESTYLE
Maestro: Η Χάρις Αλεξίου και ο Κώστας Μπερικόπουλος φωτογραφίζονται μαζί το καλοκαίρι (Εικόνα)

Το καλοκαίρι είναι περίοδος ξεγνοιασιάς και αναζωογόνησης, και η Χάρις Αλεξίου το απολαμβάνει με τη συντροφιά των αγαπημένων της φίλων. Ένας από αυτούς είναι ο ηθοποιός Κώστας Μπερικόπουλος, με τον οποίο η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια έχει αναπτύξει ιδιαίτερη σχέση μέσα από την κοινή τους συνεργασία στη δημοφιλή σειρά «Maestro». Η χημεία τους στην οθόνη και η προσωπική τους φιλία αποτυπώνονται σε κάθε κοινή τους στιγμή, όπως επιβεβαιώνεται και από τα πρόσφατα στιγμιότυπα που μοιράστηκαν στα social media. Την Κυριακή 3 Αυγούστου, η Χάρις Αλεξίου μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο Instagram μια τρυφερή εικόνα μαζί με τον Κώστα Μπερικόπουλο, όπου οι δύο χαμογελούν στον φακό, λίγο πριν απολαύσουν το γεύμα τους σε ένα μαγαζί με θέα τη θάλασσα.
Χάρις Αλεξίου: «Το καλοκαίρι χωρίς φίλους δεν λέει»
Ο Κώστας Μπερικόπουλος και η Χάρις Αλεξίου συνεργάστηκαν με μεγάλη επιτυχία στη σειρά «Maestro», με τους ήρωες που υποδύθηκαν να έρχονται πιο κοντά στον τρίτο κύκλο. Ο ηθοποιός ενσάρκωνε τον αστυνόμο «Δημοσθένη» και η τραγουδίστρια τη «Χάρις». Η τραγουδίστρια έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησης: «Το καλοκαίρι χωρίς φίλους δεν λέει».


-
ΕΛΛΑΔΑ11 ώρες ago
Το DNA έδειξε τεκνοποίηση από αιμομιξία, ο παππούς είναι και πατέρας του παιδιού της 29χρονης
-
ΕΛΛΑΔΑ24 ώρες ago
Αγωνία για 14χρονο που πήρε το αυτοκίνητο του παππού του, το τράκαρε και αγνοείται
-
ΕΛΛΑΔΑ6 ώρες ago
Το παιδί κακοποιήθηκε, οι εξηγήσεις της μητέρας δεν πείθουν
-
ΕΛΛΑΔΑ14 ώρες ago
Νεκρός 19χρονος μετά από τροχαίο με τη μηχανή του
-
LIFESTYLE21 ώρες ago
Ο Κρουζ Μπέκαμ αναβιώνει το iconic Speedo look του μπαμπά Ντέιβιντ στις διακοπές του (Εικόνες)
-
LIFESTYLE8 ώρες ago
Μιμή Ντενίση: Από τον Θεολόγο στη µεγάλη οθόνη ως Αγία Φιλοθέη – Οι συντελεστές και το μεγάλο στοίχημα της πρωταγωνίστριας
-
ΑΘΛΗΤΙΚΑ6 ώρες ago
Τοβέν ο αντί-Ζαρουρί στη Λανς!
-
ΕΛΛΑΔΑ11 ώρες ago
Ήταν η αγρότισσα που δώρισε ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Μεσολογγίου